Гастровечори, дегустації в Львові
Сьогодні, 16 грудня 2025
Запрошуємо вас на унікальну чайну церемонію. У нашій імерсивній кімнаті, де стіни та підлога перетворюються на всесвіт, ви зануритеся у атмосферу, що поєднує витонченість чаю та магію мистецького простору. Що на вас чекає: Чайна церемонія з "Піднебесна" – скуштуєте два витончених сорти чаю, а чайний майстер познайомить вас з традиціями та особливостями кожного з них. Імерсивний космічний простір – стіни та підлога в нашій кімнаті створюють ефект занурення в космос та інші простори. Це не просто чай, це повна емоційна та сенсорна подорож. Прогулянка галереєю – вартість квитка включає можливість прогулятися по нашій галереї. Камерний формат – лише 10 учасників, що дозволяє створити справжню затишну атмосферу та глибоке занурення в кожен момент події. Це більше, ніж просто чайна церемонія – це шанс відпочити, розслабитися та зануритися в мистецтво й чистий ритуал чаювання. Квитки можна придбати за вказаним посиланням
Четвер, 18 грудня 2025
Ведучий — Іван Зелик, Bar Community Manager Pernod Ricard Ukraine. Шеф — Юра Кошик, кулінарний перфекціоніст із унікальним баченням. Запрошуємо на дегустацію віскі Chivas Regal у стінах Найдорожчої Ресторації Галичини. Це не просто вечеря — це новий досвід: ритуал смаку, створений для тих, хто вміє цінувати деталі. 4 витримки Chivas. Авторські страви від Юри Кошика. Бронювання місць за вказаним номером
Ведучий / сомельє: Одінцов Євген — сомельє Bad Boy. Що спробуєш: Amontillado Tio Diego Valdespino Maury 1995 Thunevin-Calvet Fine Full Rich Single Harvest 1997 Henriques&Henriques Vintage Fortified Shiraz 2018 d'Arenberg Vieux Pineau des Charentes blanc Jean Fillioux Fonseca 20 y.o. Taylor's Vintage Port 2009 Винний світ змінюється надзвичайно швидко: додаються нові сорти, регіони, вносять поправки в регламент виробництва, з'являються сучасні тренди, як от оранжі, петнати чи безалкогольні вина. Проте існує острівець стабільності — і це кріплені вина. Якщо ти консерватор за своєю природою, або не знайомий з таким вином, приходь до нас, поговоримо про історію, технологію та майбутнє цієї категорії, а також продегустуємо сім надзвичайно харизматичних кріплених вин. Квитки можна придбати за вказаним посиланням
Нас чекає вечір, де бульбашки – головні герої!!! Скуштуємо підбірку стильних ігристих у різних настроях та стилях: від легких та фруктових до більш глибоких та елегантних. Саме вдалий час обрати найкращу бульбашку до свят. Обіцяємо, що вечір буде з ігристою іскрою. Квитки можна придбати за вказаним посиланням
П`ятниця, 19 грудня 2025
Вечір п'ятниці може бути іншим. Без метушні, з ароматом чаю, спогляданням і розмовами серед мистецтва. Музей Соломії Крушельницької запрошує на атмосферну чайну церемонію з музикознавцем і чайоманом Марком Новаковичем. Ви познайомитеся з різновидами чаю, дізнаєтеся історії, пов'язані з Соломією Крушельницькою, і відчуєте, як поєднуються спокій, краса та смак. Ексклюзивний вечір у Музеї, де час сповільнюється, а кожен ковток відкриває новий вимір гармонії. Квитки можна придбати у касі музею та за вказаним посиланням
Субота, 20 грудня 2025
Ведучий / сомельє: Богдан Янчук-Зухер сомельє-євангеліст Bad Boy та Анна Євгенія Янченко — авторка книги. Запрошуємо тебе на розмову-дегустацію з Анею-Женею Янченко — авторкою книжок "29 століть. Віднайдена історія вина України" та "Вино без правил". Говоритимемо про: вина, які пили гетьмани та князі; як імперії намагалися стерти українську винну культуру; як формувалася (і деформувалася) наша винна ідентичність; сучасне українське виноробство: запитання/відповіді; обов'язково продегустуємо цікаві зразки. Квитки можна придбати за вказаним посиланням
Неділя, 21 грудня 2025
Здавна чай і медитація крокують поруч. Чай - це простір спокою й чистоти. Тиша - інструмент, що поглиблює відчуття себе та світу навколо. У мовчанні чути трепет листя, стукіт серця й гуркіт гори. Почути те, що діється всередині - свій власний голос серед міського шуму можна з піалою чаю в руці. Ковток за ковтком ми приберемо пил з душі і побачимо, що ховається серед метушні. Запрошуємо розділити час і смачний чай у т и ш і суботнім ранком. Реєстрація за вказаним посиланням
Ведучий / сомельє: Азарова Олександра — сомельє Bad Boy. Що спробуєш: Le Dilettante, Vouvray, Domaine Breton L'ilfinit rosat, Corpinat, Recaredo Cuvee Katharina, Sekt, Raumland Bulles De Comptoir, Champagne, Charles Dufuor Monochrome, Cremant, Parigot I am the ninja, Pet-Nat, Testalonga Свята вже виходять на фінішну пряму, тому треба якось підтримувати святковий настрій. Трішки ігристого і магії довкола — очевидне рішення. А ще ікри з маслом, салат із крабових паличок та теплі розмови. І навіть якщо ти вже давно так не святкуєш — не варто сумувати, бо на цій дегустації зможеш насолодитися сповна! Плюс порівняєш стилі ігристих вин із усіх куточків світу. Квитки можна придбати за вказаним посиланням
Середа, 24 грудня 2025
Чай - це не лише про жвавість і рух. Чайне дійство заспокоює й концентрує, знімає напругу, розслабляє тіло й очищає розум. Особливо, якщо обрати для цього правильний чай. GABA-чай - напій із високим вмістом гама-аміномасляної кислоти (GABA), який дедалі частіше обирають ті, кому хочеться відпочити від турботи і тривог. Приходьте в чайну, аби відпочити за піалою смачного чаю й щирою розмовою. Реєстрація за вказаним посиланням
Четвер, 25 грудня 2025
Чайна церемонія - ритуал, що живе в серцях людей уже тисячі років. Це простір зустрічі та розмови, час відновлення й занурення в себе. Мить, коли Небо і Земля з'єднуються в давньому танці гармонії. Запрошуємо вас доторкнутися до історії чаю, відкрити основи його культури й філософії та скуштувати разом із нами якісний китайський чай. Нехай перші кроки на Шляху до Чаю будуть впевненими - адже цей шлях широкий, глибокий і безмежно захопливий. Реєстрація за вказаним посиланням
П`ятниця, 26 грудня 2025
У святковій атмосфері, одразу після Різдва, разом із сомельє Ігорем Смоляником ми поринемо у світ ігристих вин — кожне з яких має свою історію, темперамент і характер. До кожного вина — спеціально підібрана страва від шефа, яка розкриває його аромат і настрій. Це буде святковий вечір з новими гастрономічними відкриттями та спілкуванням. Бронювання місць за вказаним номером
Субота, 27 грудня 2025
Хей ча — темний китайський чай, народжений у співпраці чайної рослини та грибів у пульсуючому диханні часу. Він спрагло збирає відбитки історій і місць у своєму смаку та ароматі. Його шлях починається в туманних горах Хуннаню, а далі веде у темні, старі, трохи містичні кімнати, де лист під впливом особливої золотої плісняви — "золотих квітів" - поступово змінює свою природу. 3 роками цей чай стає спокійним, глибоким і мудрим, розкриваючи тихий, сонячний простір усередині себе. Ми запрошуємо вас дослідити дивовижні властивості часу через цей чай. Таємничий Звір — Час відкриє свій маленький секрет - і, можливо, на мить уповільнить свій дикий біг. Реєстрація за вказаним посиланням



