Гастровечори, дегустації в Львові

Дати:
Розділи:

Сьогодні, 16 жовтня 2025

Дегустація "Ігриста Україна: від Пет-натів до класики"
16.10.2025 19:00 1500 грн
Bad Boy Bar (2-й поверх)

Ведучий / сомельє: Богдан Янчук-Зухер — сомельє Bad Boy. На цій дегустації розкриємо тобі сучасне українське ігристе у всій його різноманітності. Почнемо з яскравого та невимушеного Пет-нату від Фрумушика-Нова — дикого, грайливого стилю, який задасть тон цьому вечору. Далі — ніжний рожевий брют "Біссер" від Колоніст — витончене і свіже ігристе. Після перейдемо до складніших виразів: структурне Shabo Grand Reserve Extra Brut, елегантна Королівська Леанка Крістіана Шоша (2020, 16 місяців на осаді), і справжня родзинка — Піно Нуар Brut Nature від Фрумушика-Нова, що витримувався 48 місяців на осаді. Фінальним акордом стане легендарна "Березань" від Beykush Winery (2015, 60 місяців на тонкому осаді). Ця дегустація — від "дикої" першості до шляхетної класики, від вибуху фруктів до витриманої глибини. Українське ігристе, що здивує тебе по-справжньому! Квитки можна придбати за вказаним посиланням

Завтра, 17 жовтня 2025

Гастровечеря "Поєднанні вином"
17.10.2025 19:00 1400 грн

Вечір, де страви говорять — а вино відповідає. Де смаки зустрічаються, щоб створити історію, яку неможливо повторити. 2 шефи. 1 винороб. Один стіл. П'ять авторських страв із локальних продуктів — і чотири вина, що розкривають кожен з них по-новому. Ця вечеря — це розмова про гастрономію, натхнення й людей, які вірять у смак. 20% з кожного квитка ми перераховуємо на проєкт "Птахи" (тактична медицина). Меню вечора: Фарширований томат, даші з ферментованих томатів, копчений жовток. Севіче з форелі, айва, чорнобривці. Тартар з яловичини шіо коджі, ферментована слива, фундук, трюфель. Яловичий язик, копчений пастернак, абрикоси, вишневий демігляс. Фісташковий спонж, карамелізований гарбуз із ялівцем, мус морква-ваніль, морозиво айва. Тут зустрічаються люди — і лишаються спогади. Реєстрація за вказаним посиланням

Вечір італійського вина

Ідеальні аромати та смак вина - це осіння терапія. Запрошуємо вас на Вечір італійського вина. Італія - країна неймовірно різноманітна: кожен регіон має власний характер, гастрономію та винні традиції. На цій дегустації ми відчуємо це на смак. Досвідчений сомельє підібрав бездоганні смаки. Шеф поєднав це з закусками. На фоні гратиме мелодія саксофону. Завершуйте усі робочі справи і гайда ДО МАММА.

Субота, 18 жовтня 2025

Капінг від Foundation Coffee Roasters
18.10.2025 12:00 вхід вільний

Цього разу в гостях Foundation Coffee Roasters — обсмажка з Одеси, яка з 2015 року створює каву з характером, стабільністю та смаком. Разом пройдемось по базових смаках і ароматах. Поспілкуємось про каву, обсмажку, сучасні тренди. І поставимо кілька кавових запитань чемпіону з каптестингу Олександру Шевельову. На події: капінг лотів від @foundation.coffee.roasters; інтерактив про базові смаки та аромати; жива розмова, тепла атмосфера і щирі люди. Foundation Coffee Roasters — це про стабільність, якість і любов до ремесла. Реєстрація за вказаним посиланням

Вино. Історії. Дегустації
18.10.2025 16:00 350 грн

Вино створене, щоб його куштували. А ще краще робити це на дегустації у "Сільпо".  На Фестирудзах "Вино. Історії. Дегустації" скуштуємо вино від Wine Truck: Prosecco Extra Dry, Chardonnay, Bordeaux, Chianti та Riesling. Трохи часу, кілька келихів Wine Truck і гарна компанія – ось рецепт вечора, який захочеться повторити. Без зайвої метушні – лише ви та винні історії. Квитки можна придбати за вказаним посиланням

Неділя, 19 жовтня 2025

Жива розмова з виноробами або українське крафтове вино
19.10.2025 17:00 800 грн
Bad Boy Bar (2-й поверх)

Ведучий / сомельє: заявлені винороби та сомельє магазину Bad Boy. Що спробуєш: вина від гостей вечора. Живий формат, багато бокалів, розмови з виноробами та музика! Ми запросили виноробів, які представлять свої вина та разом із тобою (та нами) створять магію на барі Bad Boy. Береш квиток, отримуєш келих, дегустуєш вина та поєднуєш їх із закусками від нашого шефа. Все просто, але смачно і надовго запам'ятається Гості вечора: Сімейна виноробня Раковецька Лоза, Львівщина. Подружжя Ольга Черепанина та Микола Хижко. Сімейна виноробня Steppe Wines, Миколаївщина. Співвласник та винороб — Георгій Молчанов. Виноробня Axis Wine, Львівщина. Співвласник та винороб — Дмитро Копій. Квитки можна придбати за вказаним посиланням

Дегустація "Україна проти всього світу"
19.10.2025 17:00 1000 грн
Bad Boy Bar (2-й поверх)

Ведучий / сомельє: Черненко Владислава — сомельє Bad Boy Bar. Що спробуєш: Піно Нуар, Фрумушика-Нова. Essential Pinot Noir, Juve y Camps. Бейкуш Арбіна. Rkatsiteli Rcheuli Qvevri, Tchotiashvili. Cabernet Franc, Vinoman. Catena Appellation San Carlos Cabernet Franc. Будемо порівнювати між собою українські вина та вина з Іспанії, Аргентини та Грузії. Щоб все було чесно, вина підібрані по одному сортовому складу та ціновій категорії. Ти здивуєшся, але фаворити далеко не закордонні. Чекаємо на тебе в гості! Квитки можна придбати за вказаним посиланням

Винна дегустація "Червоне ззовні, біле всередині"
19.10.2025 19:00 1500 грн

У кожному келиху вина можна знайти щось нове. Цього разу ми спробуємо легкі та витончені червоні сорти, — ті, що дивують легкістю, навіть коли здаються насиченими. Ніжні рубінові відтінки нагадають про прихід осені, а аромат розкриється м’яко й легко — зовсім не так, як очікуєш від червоного. Запрошуємо у WIN BAR на дегустацію разом із сомельє MAD — Вітою Халепою [@vitakhalepa]. Бо вино завжди вміє здивувати, якщо дати йому шанс. Реєстрація за вказаним посиланням

Понеділок, 20 жовтня 2025

Дегустація "Барвисті пуерні сни восени"
20.10.2025 14:00 400 грн

Пуерна слава шириться світом зі швидкістю світла. Стан, який дарує цей чай, потужний і космічний: це момент, коли полюси зіштовхуються i народжується новий баланс протилежностей усередині тебе. Разом ми відкриватимемо мікро й макрокосми, занурюватимемось у глибини тa ловитимемо хвилі пуерних настроїв цієї осені. Скажемо "ні" хандрі — й наповнимося силою та натхненням! Запрошуємо приєднатися до нашої дегустації й подосліджувати давню й новітню історію пуеру разом. Реєстрація за вказаним посиланням

Четвер, 23 жовтня 2025

Дегустація "Enko Winery"

Запрошуємо тебе на винну дегустацію з @enko.winery та @yatsenko.art. Enko Winery — це український виноробний бренд, який поєднує традиційні методи виноробства з інноваційними підходами. Виноробня спеціалізується на виготовленні високоякісних вин з місцевих сортів винограду. Вино Enko відоме своєю яскравою індивідуальністю та природними смаками, що виражають терруар і кліматичні умови, в яких вирощується виноград. Осінній вечір стає особливим із келихом доброго вина. Відкрий для себе світ Enko Winery — дегустуй, насолоджуйся і розділи особливі миті справжнього українського виноробства. Реєстрація за вказаним посиланням

Дегустація "Автохтонні сорти України"
23.10.2025 19:00 900 грн
Bad Boy Bar (2-й поверх)

Ведучий / сомельє: Одінцов Євген — сомельє Bad Boy. Що спробуєш: Цитронний Магарача, Frumushika-Nova, ігристе, 2023 Сухолиманське, Frumushika-Nova, ігристе, 2023 Тельті Курук, Шабо, Резерв, 2023 Тельті Курук, Big Wines, 2023 Цитронний Магарача, Frumushika-Nova, 2024 Одеський чорний, Колоніст, 2023 Одеський чорний, Frumushika-Nova, 2023 Alibernet, Vinoman, 2023 Кожна виноробна країна має сорти винограду, якими може по праву пишатися. До прикладу німецький Рислінг, іспанський Темпранільйо чи італійський Санджовезе. А що ж дала винному світу Україна? І знаєш, у нас є свої зірки на винному небосхилі! Приходь, поговоримо про сучасне виноробство України та закріпимо матеріал, продегустувавши 8 вин із наших автохтонних сортів винограду. Квитки можна придбати за вказаним посиланням

Дегустація вин "5 відтінків помаранчевого"
23.10.2025 19:00 900 грн

Що буває, коли вино не біле і не червоне…а помаранчеве, бурштинове, оранж? Це не про кіно і не про апельсини. Це – про оранжі: дикі, багатогранні, несподівані. Це про вино, відкрите до експериментів та витримок у квеврі, бетоні, дубі, сталі. Ми зібрали 5 помаранчевих вин, кожне з яких провело час у різних ємностях і винесло з цього свій характер. Квитки можна придбати за вказаним посиланням

П`ятниця, 24 жовтня 2025

Гастровечеря "Бессарабська кухня та вина SHABO"
24.10.2025 20:00 1800 грн

Вечір, де бессарабські традиції поєднуються з українським вином SHABO. П'ять страв від шефа, п'ять вин і натхненні історії про виноробство від Олега Антіпіна — амбасадора SHABO та члена Асоціації сомельє України. На вас чекає: 5 унікальних страв бессарабської кухні. Вина SHABO, підібрані сомельє. Лекція-дегустація. Жива музика. Бронювання місць за вказаним номером

Помаранчева авантюра
24.10.2025 19:00 1200 грн

Все в одному кольорі. Вино, сир, гарбуз, перець, морква, навіть настрій. @yurakoshyk Юра Кошик задумав помаранчеву авантюру — вечерю, де кожна страва говорить мовою сонця та спецій. Це не просто вечеря — це подорож у смак кольору. Помаранчева палітра в кожному келиху, тарілці, і в кожному твоєму "ммм". Цей вечір залишить післясмак тепла — і легку усмішку на обличчі. Встигни зануритися в помаранчеву "Авантюру". Реєстрація за вказаним посиланням

Субота, 25 жовтня 2025

Ознайомча чайна церемонія
25.10.2025 15:00 400 грн

Чайна церемонія - ритуал, що живе в серцях людей уже тисячі років. Це простір зустрічі та розмови, час відновлення й занурення в себе. Мить, коли Небо і Земля з'єднуються в давньому танці гармонії. Запрошуємо вас доторкнутися до історії чаю, відкрити основи його культури й філософії та скуштувати разом із нами якісний китайський чай.  Нехай перші кроки на Шляху до Чаю будуть впевненими - адже цей шлях широкий, глибокий і безмежно захопливий. Реєстрація за вказаним посиланням

Неділя, 26 жовтня 2025

Гастровечеря з виноробом Frumushika-Nova
26.10.2025 19:00 3500 грн
Bad Boy Bar (2-й поверх)

Ведучий / сомельє: Азарова Олександра — сомельє Bad Boy, Анна Борошовська — шеф-кухарка Bad Boy Bar та власники виноробні Фрумушика-Нова — Михайло та Володимир Паларієві. Що спробуєш: 6 авторських страв, натхненних бессарабською кухнею: Пампушки з щучим кав'яром та овечим крем-сиром. Рієт із судака з гречаним хлібом та топленим маслом. Мамалиґа з бринзою та дюкселем із білих грибів. Сармале з телятиною та ягідним соусом. Шпундра з каре ягняти. Брауні на основі буряка з грушею та кремом із ряжанки. 6 вин від Фрумушика-Нова: Chardonnay 48 місяців витримки, 2020. Riesling Limited Edition, 2022. Rkatsiteli Long skin contact, 2023. Pet Nat Rose, 2024. Cabernet Sauvignon Limited Edition, 2022. Odesa Black. Запрошуємо тебе на гастровечерю з сімейною виноробнею Фрумушика-Нова. Поговоримо про українське виноробство з Михайлом та Володимиром Паларієвими, які попри усі складнощі продовжили сімейну справу на однойменній виноробні. Все це у супроводі авторських страв від нашої шеф-кухарки, які поєднаються з різноманітними винами Фрумушика-Нова. Квитки можна придбати за вказаним посиланням

Дегустація китайського чорного чаю "Смак мандрів та нічних багать"
26.10.2025 14:00 600 грн

Чай - один із найдавніших напоїв світу. Кожна піала, яку ми сьогодні смакуємо, подолала тисячі кілометрів і сотні років, щоб опинитися на нашому столі. Ча Дао це шлях, яким ідемо ми, і водночас шлях, яким мандрує чайний лист крізь час і простір, збираючи та переповідаючи історії. Запрошуємо вас на дегустацію Хей Ча - чаю, що дарує плавну, природну енергію й зігріває тіло та душу. Разом ми поговоримо про шляхи, якими крокуємо, і відчуємо смак давніх традицій та далеких доріг. Реєстрація за вказаним посиланням

Гастровечір від шефа з Італії Davide Lagomarsino

Запрошуємо Вас на унікальний гастровечір у Tartufo Trattoria! Цього дня ми святкуємо 10-річчя нашого закладу та водночас робимо добру справу – вечір відбудеться з благодійною метою на підтримку дітей Охматдиту. Спеціально для Вас — гастровечір від нашого шеф-кухаря з Італії, Davide Lagomarsino. Це буде справжня подорож у світ автентичних італійських смаків. Атмосферу свята доповнить незабутній музичний вечір у супроводі @edmon_kazaryan_official. Ми будемо щиро раді розділити цю особливу подію з Вами — адже кожен Ваш візит цього вечора стане підтримкою для тих, хто цього найбільше потребує. Реєстрація за вказаним посиланням

Четвер, 30 жовтня 2025

Бейкуш. Дегустація з директоркою виноробні
30.10.2025 19:00 1000 грн
Bad Boy Bar (2-й поверх)

Ведучий / сомельє: Світлана Цибак — директорка виноробні Бейкуш та Король Христина — сомельє магазину Bad Boy. Що спробуєш:  Бейкуш Альбаріньйо. Бейкуш Шардоне Резерв. Бейкуш Ркацителі амфора. Бейкуш Піно Нуар Резерв. Бейкуш Loca Deserta. Бейкуш Кара Кармен. Приходь в гості, бо це особлива дегустація. Поговоримо разом зі Світланою Цибак, директоркою Бейкуш про історію виноробні, а також про унікальний теруар Миколаївщини, що на узбережжі Чорного моря. Скуштуємо вина з різних лінійок і дізнаємося про виноробство з перших вуст. Все доповнять закуски від нашого бару. Бери квиток не роздумуючи! Квитки можна придбати за вказаним посиланням

Середа, 05 листопада 2025

Імерсивна чайна церемонія
05.11.2025 19:00 750 грн

Запрошуємо вас на унікальну чайну церемонію. У нашій імерсивній кімнаті, де стіни та підлога перетворюються на всесвіт, ви зануритеся у атмосферу, що поєднує витонченість чаю та магію мистецького простору. Що на вас чекає: Чайна церемонія з "Піднебесна" – скуштуєте два витончених сорти чаю, а чайний майстер познайомить вас з традиціями та особливостями кожного з них. Імерсивний космічний простір – стіни та підлога в нашій кімнаті створюють ефект занурення в космос та інші простори. Це не просто чай, це повна емоційна та сенсорна подорож. Прогулянка галереєю – вартість квитка включає можливість прогулятися по нашій галереї. Камерний формат – лише 10 учасників, що дозволяє створити справжню затишну атмосферу та глибоке занурення в кожен момент події. Це більше, ніж просто чайна церемонія – це шанс відпочити, розслабитися та зануритися в мистецтво й чистий ритуал чаювання. Квитки можна придбати за вказаними посиланнями