Гастровечори, дегустації в Львові
Сьогодні, 26 вересня 2025
Дегустація у Skver — любі друзі, ми запланували теплий вечір грузинської гостинності. Грузини займаються виноробством з часів Неоліту, й наразі культивують понад 500 сортів винограду. До речі, саме їхній регіон подарував світу квеврі — виноробні амфори, де народжується бурштинове вино. А що підготували ми? Спробуємо вино, яке складається з 400 сортів винограду. Багато цікавого розповість Альбіна Чайковська — сомельє з Києва, амбасадор компанії Wine Bureau і Goodwine, володарка диплома лондонської школи WSET3. Вона закохана у грузинське вино, тож передасть частинку цих знань і любові вам. Реєстрація за вказаним посиланням
Завтра, 27 вересня 2025
Запрошуємо на дегустацію особливих улунів з нашої колекції. Чай часто відображає простір в якому зростав: гори, тумани, вітри — все це стає відчутним у піалі. Серцем улунської традиції по праву вважається Уішань: стрімкі скелі та по-особливому чисте повітря проявляються прекрасним смаком, що в Китаї носить назву "Мелодія скель". Приходьте дізнатись де ховаються гірські дракони, може у вашій піалі? Бай Цзи Гуань - лист для цього чаю використовують особливий, ніжно-зеленого, світлого кольору. Він також має дуже делікатну структуру, що змушує майстрів проявляти надзвичайну уважність в обробці чаю. Смак відправляє вас у медово-квіткову подорож, серце наповнюється духом авантюризму та пригод. Ті Ло Хань - той що проведе вас у самісінькі глибини скель. Його смак створює густий, затишний простір. Смак цього чаю дивує своєю насиченістю та переливами від ягід до прянощів. Чай, що точно розпалить ватру у ваших грудях. Реєстрація за вказаним посиланням
Kulturrra знову дегустує — і запрошує тебе. Ми сьорбаємо каву з ложки, щоб відчути її аромат, тіло, кислотність, післясмак. Це як винна дегустація, тільки з фільтром і теплом. Буде кілька різних лотів — від ніжної ефіопії до соковитої кенії.Обговоримо смаки, порівняємо обсмажки, знайдемо улюблену. А ще — буде спільнота, яка любить каву так само, як і ти. Цей капінг — твоя нагода знайти щось нове.
Запрошуємо на осінню винну дегустацію в ресторані "Валентино". Цього вечора ми підготували унікальне поєднання витончених вин та авторських страв із гарбузового меню. Вина для дегустації: Ріболла Джалла, Альтуріс. Ла Орфіка Аурора. Сіра Апасіменто, Асулі. Шато Гайарто. Страви вечора: Салат гарбузовий з філе курки. Крем-суп гарбузовий з креветкою. Філе качки з гарбузовим чатні. Гарбузове крем-брюле. Атмосфера ресторану ідеально підкреслить гармонію смаків, а вечір стане справжнім святом гастрономії та вина. Бронювання місць за вказаним посиланням
Неділя, 28 вересня 2025
Чайна церемонія — надзвичайно об'ємний та дуже цікавий процес, який об'єднує в собі і дозвілля, і філософію, і творчість. Вже не в новинку відвідати якийсь культурний захід і пригоститися смачним чаєм. Часто наші друзі та знайомі із захопленням виставляють сторітейлінг як вони готують чай. Та і ви знаєте, що чайне мистецтво стало доступним і близьким. Вам цікаво дізнатися більше про чайну церемонію, хочете спробувати еталонних чаїв? Тоді скористайтеся можливістю і долучайтеся до знайомства з чаєм. Реєстрація за вказаним посиланням
Середа, 01 жовтня 2025
Запрошуємо вас на унікальну чайну церемонію. У нашій імерсивній кімнаті, де стіни та підлога перетворюються на всесвіт, ви зануритеся у атмосферу, що поєднує витонченість чаю та магію мистецького простору. Що на вас чекає: Чайна церемонія з "Піднебесна" – скуштуєте два витончених сорти чаю, а чайний майстер познайомить вас з традиціями та особливостями кожного з них. Імерсивний космічний простір – стіни та підлога в нашій кімнаті створюють ефект занурення в космос та інші простори. Це не просто чай, це повна емоційна та сенсорна подорож. Прогулянка галереєю – вартість квитка включає можливість прогулятися по нашій галереї. Камерний формат – лише 10 учасників, що дозволяє створити справжню затишну атмосферу та глибоке занурення в кожен момент події. Це більше, ніж просто чайна церемонія – це шанс відпочити, розслабитися та зануритися в мистецтво й чистий ритуал чаювання. Квитки можна придбати за вказаними посиланнями
Четвер, 02 жовтня 2025
Дегустуємо острівні вина у супроводі гастрономічного сету з 3 страв: Terzavia Rosé 2022, Marco De Bartoli. Livia, Sous Le Vegeta. Magma Verdelho 2021, Anselmo Mendes. Nascimento, Podere Guardia Grande. Etna Rosso A Rina 2021, Girolamo Russo. Benje Red, Envinate. Сомельє - Уляна Магуцій. Бронювання місць за вказаним посиланням
Субота, 04 жовтня 2025
Вино, море та делікатеси – усе це зібрали в одному місці! На Фестирудзах "Фермерські устриці: мушля до мушлі" будемо куштувати ігристі вина Shabo Special Edition – біле брют, біле напівсолодке та рожеве напівсухе. А до ігристого маємо устриці, які ми привезли з найкращих французьких ферм – ніжну і фруктову "Фін де Клер" та класичну "Спеціаль". Квитки можна придбати за вказаним посиланням