Супермаркет "Сільпо"
вулиця Городоцька, 179
0 800 301 707
(Гаряча лінія)
День | Години роботи | Перерва |
---|---|---|
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд | 07:00 - 23:00 | Без перерви |
Інформація
Події
Вино. Історії. Дегустації
18.10.2025
16:00
350 грн
Вино створене, щоб його куштували. А ще краще робити це на дегустації у "Сільпо".
На Фестирудзах "Вино. Історії. Дегустації" скуштуємо вино від Wine Truck: Prosecco Extra Dry, Chardonnay, Bordeaux, Chianti та Riesling.
Трохи часу, кілька келихів Wine Truck і гарна компанія – ось рецепт вечора, який захочеться повторити. Без зайвої метушні – лише ви та винні історії.
Квитки можна придбати за вказаним посиланням
Майстер-клас "Барвисті круасани"
18.10.2025
12:00
100 грн
Майстер-клас відбудеться за такими адресами:
вул. Кульпарківська, 226а
вул. Антоновича, 122
вул. Гетьмана І. Мазепи, 1Б
вул. Пасічна, 164
вул. Під Дубом, 7Б
Їсте звичайний круасанчик і раптом розумієте, що чогось не вистачає… Його ж можна зробити цікавішим! На майстер-класі від Фестирудз юні кондитери прикрашатимуть круасани кольоровою глазур'ю, шоколадом та яскравими посипками. А результат який – барвисті, пухкі та дуже апетитні на вигляд круасанчики!
Реєстрація на майстер-клас у магазині "Сільпо" в адміністрації або за вказаним номером
Готуємо з шефом. Юрій Кошик
25.10.2025
14:00
безкоштовно
Зберемо осінь на тарілці? Запрошуємо на майстер-клас від Фестирудз "Гелоу, гарбузики-фестирудзики!", присвячений гарбузу. Так-так, гарбуз буде в центрі уваги! Разом із шефами ви відкриєте нові способи приготування страв із гарбузом, поекспериментуєте і, звісно ж, продегустуєте! Буде по-осінньому атмосферно й затишно.
Юрій – шеф-кухар в українському ресторанному холдингу. Нині працює у львівському ресторані без меню та офіціантів. Разом з іншими шефами холдингу він розробляв спеціальні вечері зі стравами, яких не існує, – так втілився концепт ресторану. На початку війни Юрій зі своєю командою готував безкоштовні гарячі страви для українців у Львові, що потребували допомоги.
Меню від шефа:
Чілі кон калабас з шоколадом з гарбузом і чорним шоколадом.
Маринований гарбуз з крем сиром і горіхами.
Реєстрація за вказаним посиланням
Відгуки
Додати відгук