Гастровечори, дегустації в Івано-Франківську
Четвер, 13 листопада 2025
Запрошуємо на першу сліпу дегустацію. У сеті на вас чекатиме 10 сортів пива, про які ви дізнаєтесь вже на дегустації, але запевняємо вас, що смачно там буде вдосталь. Відкрийте нові імена у світі пивоваріння та отримайте унікальний досвід для ваших рецепторів. Кількість місць обмежена Записуйтесь та зустрінемось в CITADEL Brewpub. Реєстрація за вказаним посиланням
Я люблю, щоб свято не закінчувалося, тому готую ще один гастровечір. Дуже особливий, адже цього разу в мої стіни завітає сімейна виноробня з Тернопільщини — Father's Wine, заснована родиною Буячок. У кожній пляшці любов і сімейні цінності, а сама Оксана Буячок розповість про виноградники, філософію вина і, звісно, дасть скуштувати його характер. Кількість місць обмежена Реєстрація за вказаним посиланням або номером
П`ятниця, 14 листопада 2025
Легендарні італійські вина, глибокий смак і справжня атмосфера винної культури. Ми відкриємо великі вина. Ті, що вражають з першого ковтка. Вино, розмови, естетика. Вечір для тих, хто цінує справжнє вино. Чекаємо! Реєстрація за вказаним посиланням або номером
Субота, 15 листопада 2025
Wine & Fish Please — дегустація українського вина з рибою. Цей вечір — про руйнування стереотипів. Ми звикли, що до риби — тільки біле. Але ми покажемо: різні вина можуть грати з рибою зовсім по-іншому. Ми поєднаємо українське вино з рибними стравами так, щоб розкривались обидва. Що буде: 6 українських вин — не лише білих: легкі, виразні, харизматичні; страви з рибою та морепродуктами — підібрані так, щоб зламати ваші винні звички. Це вечір для тих, хто хоче відкривати локальне, їсти смачно, пити красиво. Вино буде. Риба теж. А ви? Реєстрація за вказаним посиланням
Запрошуємо на атмосферну подію, де кулінарія зустрічається з вином. Наш шеф готуватиме авторські грузинські страви, а сомельє проведе дегустацію добірних грузинських вин із нашого асортименту. Тепло, аромат спецій і смак Грузії — усе в одному вечорі. Кількість місць обмежена Бронювання столиків за вказаним посиланням
Неділя, 16 листопада 2025
Ми запрошуємо вас у серце Карпат! "Шеф Клуб" перетвориться на справжню гуцульську полонину із димом, бринзою, наливками, живою музикою цимбал та атмосферою, що гріє душу. На вас чекає повна вечеря з пʼяти автентичних страв гуцульської кухні: Дегустація полонинських сирів. Гуцульські голубці з квашеної капусти та кукурудзяної крупи. Вареники з обдирного борошна з бринзою та копченою сметаною. Білий борщ із копченими ребрами та верховинським буришником. Картопляна кишка зі шкварками та гуслянкою. Банош із бринзою та шкварками. До кожної страви подаватимемо карпатські наливки та самогонку на джинджурі. Гастровечір проходитиме під звуки цимбал та сопілки у виконанні Михайла Вакалюка @misha_vakaliuk. Коли ці інструменти зазвучать в живу, то ви не просто почуєте музику, ви відчуваєте дух, простір і традицію Карпат! Не пропустіть! Дрес-код: вишиванки Обов'язкова реєстрація за вказаним посиланням
П`ятниця, 21 листопада 2025
Запрошуємо на фестиваль тунця! Традиційно наш Шеф розділить його та приготує для вас смачний тартар, сашим чи стейк на грилі. А також в цей день ми підготували спешл суші. Насолоджуйтеся найкращими смаками моря в атмосфері свята і гастрономічного натхнення! Бронювання столиків за вказаним номером
Субота, 22 листопада 2025
Запрошуємо на дегустацію "Подорож винними дорогами Франції" — вечір, що подарує нові враження, аромати та смаки. Разом ми відкриємо Францію з різних боків: від вишуканої класики Бордо й Бургундії до сучасних, сміливих винних стилів, що дивують навіть знавців. І головний акорд вечора — зустріч із Божоле Нуво, найсвіжішим вином сезону, яке традиційно прибуває у третій четвер листопада. Пориньте у святкову атмосферу, сповнену смаку, історій та французького шарму. Не пропустіть це винне свято! Бронювання столиків та квитки можна придбати за вказаним посиланням або номером
Субота, 29 листопада 2025
Запрошуємо на дегустацію міцного "XO and Beyond" — вечір для справжніх поціновувачів благородних напоїв. Ми вирушимо у подорож світом витриманих коньяків і бренді, дегустуючи їх всліпу, щоб відчути чистоту аромату, глибину смаку та благородний характер кожного зразка. У бокалах — напої з історією, віком понад 10 років, і кожен ковток відкриватиме нові грані майстерності. Пориньте у світ шляхетних ароматів, тепла й елегантності — XO and Beyond чекає на вас! Бронювання столиків та квитки можна придбати за вказаним посиланням або номером
Середа, 31 грудня 2025
Запрошуємо на розкішну гастровечерю & барне шоу. Ведучий – Назар ЯкубовськийМузичний настрій – DJ KRIS. MЕНЮ: Welcome cocktail special: "Push the Horses" – віскі, ром, чорний перець, імбир, та карамельна піна. Starter: "Amber Gallop" – тартар з лосося з авокадо та ікрою, під золотою пудрою та з келихом ігристого вина. Обсмажені гребінці на топленому маслі, cоус із шампанського, вершків і пармезану, в супроводі сухого білого вина. Main: Медальйони із винним соусом з перцю та граната. Вогняний гарнір "Ash Garden" – овочі-гриль у солі з ароматом диму, медово-імбирною глазур'ю та картопляним гратеном, в супроводі червоного вина. Accent dish: Філе дикої качки з грушевим соусом деміглас, райськими яблучками та морквяно-селеровим пюре, в супроводі червоного вина насиченого ягідними нотами. Dessert: Палаюча підкова на щастя – шоколадно-солона карамель у формі підкови. Dress code: "Racing elegance" – чорний, червоний, золотий, срібний. Прикраси у вигляді ланцюгів, шпор, металевих елементів. Обов'язкова реєстрація за вказаним посиланням



