Гастровечори, дегустації в Івано-Франківську
Сьогодні, 18 грудня 2025
Запрошуємо вас на Велику дегустацію українського ігристого — вечір, де кожен келих має свою історію. Ми зберемо вас у Amo Café, щоб разом відкрити світ українських ігристих: чотири білі та чотири рожеві позиції, ексклюзивні зразки, рідкісні пляшки з довгою витримкою та справжні винні відкриття. Вас чекатимуть: 8 позицій українського ігристого. Авторські закуски від нашого шефа. Дегустація у супроводі найкращого кавіста України 2022–2023 — Василя Чучмана. Тепла, камерна атмосфера Amo Café. Це вечір про смак, історії та відкриття, які хочеться забрати з собою. Бажаєте забронювати? Реєстрація за вказаним посиланням
Завтра, 19 грудня 2025
ФЕСТИВАЛЬ ТУНЦЯ — вже зовсім скоро. Приходьте спробувати тунця Bluefin у найрізноманітніших варіаціях. Це буде смачно, атмосферно та незабутньо! Бронювання столиків за вказаним номером
Субота, 20 грудня 2025
Запрошуємо вас на вечір острівних ароматів і димних нот — дегустацію нових релізів віскі Kilchoman. Ви відкриєте новий смак, дізнаєтесь історію дистиляції та відчуєте подих моря, торфу й справжнього острівного віскі. Приєднуйтесь до події, щоб насолодитись унікальним стилем Kilchoman та провести вечір у компанії поціновувачів цього благородного напою.
Вечір, де в келихах — найкращі бульбашки, що створюють настрій свята. Champagne, Crémant, Cava та Cap Classique — чотири стилі, чотири історії, чотири способи закохатися в ігристі ще раз. Меню від шеф-кухаря Fish Please: Свіжі устриці. Олів'є з мʼясом краба. Запечені мідії. Карамелізований стейк з курячого стегна. Меню підібране так, щоб підкреслити характер ігристих та створити справжній святковий стіл. У келихах: Champagne Crémant Cava Cap Classique. Світло, келихи, зимові аромати, цікаві гастропоєднання — ідеальна формула святкового вечора. Нехай цей вечір стане вашим красивим стартом свят. Реєстрація за вказаним посиланням
Середа, 31 грудня 2025
Запрошуємо на розкішну гастровечерю & барне шоу. Ведучий – Назар ЯкубовськийМузичний настрій – DJ KRIS. MЕНЮ: Welcome cocktail special: "Push the Horses" – віскі, ром, чорний перець, імбир, та карамельна піна. Starter: "Amber Gallop" – тартар з лосося з авокадо та ікрою, під золотою пудрою та з келихом ігристого вина. Обсмажені гребінці на топленому маслі, cоус із шампанського, вершків і пармезану, в супроводі сухого білого вина. Main: Медальйони із винним соусом з перцю та граната. Вогняний гарнір "Ash Garden" – овочі-гриль у солі з ароматом диму, медово-імбирною глазур'ю та картопляним гратеном, в супроводі червоного вина. Accent dish: Філе дикої качки з грушевим соусом деміглас, райськими яблучками та морквяно-селеровим пюре, в супроводі червоного вина насиченого ягідними нотами. Dessert: Палаюча підкова на щастя – шоколадно-солона карамель у формі підкови. Dress code: "Racing elegance" – чорний, червоний, золотий, срібний. Прикраси у вигляді ланцюгів, шпор, металевих елементів. Обов'язкова реєстрація за вказаним посиланням
Запрошуємо на "Новорічну ніч вогняного коня". На вас чекає: Гастрономічне меню. Ведучий - Юрій Малярчук. DJ - SERGIO OSA. У меню: Вітальний коктейль "Wild Gallop". Рибне асорті - добірна тарілка соковитого лосося маринованого у мандариновому соусі та ніжної масляної риби у поєднанні з каперсами. М'ясні асорті власного виробництва "Horse Power". Асорті сирів, поданих із сезонними й екзотичними фруктами та ароматним бузиновим сиропом. Пате з печінки кролика з журавлиновим чатні. Салат "Red Flame". Філе сома з зеленим айолі та селеровим пюре. Куряче філе "Golden Ember". Соковитий стейк "Fire Ride". Десерт "Flame pf Fortune". Бронювання столиків за вказаним номером



