Майстер-клас по приготуванню святкових м'ясних страв у місті Чернівці
Дата події: 28 листопада 2025
Місце проведення:
Початок: 15:00 год
Запрошуємо вас на практичний кулінарний майстер-клас по приготуванню святкових м'ясних страв під керівництвом Шефа Едуарда Ігнатеско.
Страв, які завжди актуальні на святковому столі:
- Півень у вині (coq o vin франц. Страва).
- Свині реберця під глазур'ю місо.
- Качка з чорносливом.
- Відруб зяловичини запечений в ароматних травах.
Рулет з індички з трюфельним соусом.
До кожної страви готуємо гарнір та соуса.
Приготуйтесь до свят особливо ретельно, здивуйте своїх рідних.
Реєстрація за вказаним посиланням
Перегляди 3

Відгуки
Відгуків немає.
Ви можете бути першим: