Японська гастровечеря у місті Львів
Дата події: 14 грудня 2025
Початок: 19:00 год
Вартість: 4000 грн
Ведучий / сомельє: Сергій Хегай — шеф 101 Wine Bar, а також Дмитро Аракєлов та Анна Боршовська — шеф-кухарі Bad Boy Bar. Сомельє: Олександра Азарова.
Що спробуєш: Старт: Saketini — коктейль, в якому поєднується азіатська елегантність із західним акцентом. Це ф'южн версія мартіні, але роль вермута зіграє саке.
Меню:
- Amuse-bouche: темарі з тунця Блюфін.
- Солоний моті з едамаме та червоною ікрою в поєднанні з білим Greco di Tufo, Feudi di San Gregorio.
- Тарта норі з тофу-кремом, чорною тріскою та маринованим фенхелем у поєднанні з білим Tement Sand & Schiefer.
- Татакі з яловичини під келих білого Riesling Erdener Treppchen.
- Качка конфі з умебоші-глейзом та червоним Pinot Noir Physalis Pierre Frick.
- На десерт шоколадне парфе з трюфелем у поєднанні з японським лікером Masumi Umeshu.
Квитки можна придбати за вказаним посиланням
Перегляди 7

Відгуки
Відгуків немає.
Ви можете бути першим: