Готель "Victoria DeLuxe"

Victoria DeLuxe - фото
вулиця Головна, 29
(Заїзд через провулок Турецький, 9)

Інформація

Неперевершений та стильний готель «Victoria DeLuxe» пропонує своїм гостям чудові можливості для відпочинку та розваг.

Заклад розташований у затишному районі міста Чернівці. У готелі — 33 сучасних, комфортабельних номери:

  • Класу Люкс: 
    • двоспальне ліжко;
    • 2 дорослих + 2 дітей;
    • опція «додаткове ліжко»;
    • сніданок.
  • Сімейного типу:
    • 2 кімнати із видом на двір;
    • 4 дорослих/2+2;
    • два двоспальних ліжка та опція «додаткове ліжко»;
    • сніданок.
  • Номери Стандарт:
    • вид у двір;
    • двоспальне ліжко;
    • 2+1;
    • опція «додаткове ліжко»;
    • сніданок.

У готелі «Victoria DeLuxe» подбали про комфорт для дорослих та маленьких гостей і пропонують відпочинок на літньому майданчику та у дитячій кімнаті.

У готелі працює ресторан «Noel», у меню якого представлені вишукані страви світової кулінарії. Це ресторан класу люкс, у якому працює висококваліфікований шеф-кухар із Києва. Ви будете вражені бездоганним смаком та різноманіттям пропонованих страв! Винна карта складає неймовірну кількість позицій унікального вина з усього світу, яке спеціально підбиралося для ідеального поєднання зі стравами ресторану.

Зокрема, варто скуштувати:

  • Основні страви:
    • качине філе з соусом фюме та кремом з селери;
    • котлети з індички та картопляним пюре;
    • вирізку sous-vide у перцевому соусі;
    • лосось теріякі з авокадо;
    • філе сайди з запеченою картоплею;
    • курча з соусом чимічурі.
  • Рибу та морепродукти:
    • дорадо;
    • сібас;
    • гребінці;
    • кальмари;
    • креветки;
    • восьминіг.
  • М'ясо на відкритому вогні:
    • рібай;
    • міньйон;
    • шашлик;
    • каре баранини;
    • люля-кебаб з баранини та яловичини.
  • Гарніри:
    • овочі гриль;
    • броколі з горіховим соусом;
    • капусту Пак-чой;
    • фрі з копченим айолі;
    • пюре картопляне з трюфельною пастою.
  • Десерти:
    • пончики з морозивом та горіхом пекан;
    • Павлова;
    • еклер з ванільним або шоколадним кремом;
    • сметанник;
    • тірамісу;
    • морозиво власного виробництва.
  • Салати:
    • зелений з яйцем пашот;
    • з печінкою тріски;
    • цезар;
    • грецький;
    • з восьминогом і трюфельною заправкою;
    • з креветками та соусом шисо;
    • з хрумким баклажаном та ферментованими томатами;
    • нісуаз.
  • Пасту:
    • лінгвіні у перцевому соусі з телятиною sous-vide;
    • фетучіні з грибами та трюфельним соусом;
    • спагеті з креветкою в томатному соусі;
    • качо-е-пепе;
    • пасту з вонголе;
    • різотто лимонне з гребінцем.
  • Холодні закуски:
    • бурата з томатами;
    • м'ясна дошка;
    • сирне плато;
    • хумус;
    • гуакамоле;
    • оселедець з картоплею;
    • брускета з тунцем на гречаному багеті.
  • Гарячі закуски:
    • креветки темпура з копченим айолі;
    • шаурма з креветками;
    • чилійські мідії в винно-вершковому соусі;
    • восьминіг з копченими томатами;
    • кубдарі;
    • хачапурі;
    • піде.
  • Крудо — севіче з білої риби, тартар з тунця та гуакамоле, тартар з лосося, телятини, татакі з тунця та соусом шисо, ікра щуки, тірадіто із гребінця, карпачо з лосося, телятини.

Відгуки