Готель "Victoria DeLuxe"

Інформація
Неперевершений та стильний готель «Victoria DeLuxe» пропонує своїм гостям чудові можливості для відпочинку та розваг.
Заклад розташований у затишному районі міста Чернівці. У готелі — 33 сучасних, комфортабельних номери:
- Класу Люкс:
- двоспальне ліжко;
- 2 дорослих + 2 дітей;
- опція «додаткове ліжко»;
- сніданок.
- Сімейного типу:
- 2 кімнати із видом на двір;
- 4 дорослих/2+2;
- два двоспальних ліжка та опція «додаткове ліжко»;
- сніданок.
- Номери Стандарт:
- вид у двір;
- двоспальне ліжко;
- 2+1;
- опція «додаткове ліжко»;
- сніданок.
У готелі «Victoria DeLuxe» подбали про комфорт для дорослих та маленьких гостей і пропонують відпочинок на літньому майданчику та у дитячій кімнаті.
У готелі працює ресторан «Noel», у меню якого представлені вишукані страви світової кулінарії. Це ресторан класу люкс, у якому працює висококваліфікований шеф-кухар із Києва. Ви будете вражені бездоганним смаком та різноманіттям пропонованих страв! Винна карта складає неймовірну кількість позицій унікального вина з усього світу, яке спеціально підбиралося для ідеального поєднання зі стравами ресторану.
Зокрема, варто скуштувати:
- Основні страви:
- качине філе з соусом фюме та кремом з селери;
- котлети з індички та картопляним пюре;
- вирізку sous-vide у перцевому соусі;
- лосось теріякі з авокадо;
- філе сайди з запеченою картоплею;
- курча з соусом чимічурі.
- Рибу та морепродукти:
- дорадо;
- сібас;
- гребінці;
- кальмари;
- креветки;
- восьминіг.
- М'ясо на відкритому вогні:
- рібай;
- міньйон;
- шашлик;
- каре баранини;
- люля-кебаб з баранини та яловичини.
- Гарніри:
- овочі гриль;
- броколі з горіховим соусом;
- капусту Пак-чой;
- фрі з копченим айолі;
- пюре картопляне з трюфельною пастою.
- Десерти:
- пончики з морозивом та горіхом пекан;
- Павлова;
- еклер з ванільним або шоколадним кремом;
- сметанник;
- тірамісу;
- морозиво власного виробництва.
- Салати:
- зелений з яйцем пашот;
- з печінкою тріски;
- цезар;
- грецький;
- з восьминогом і трюфельною заправкою;
- з креветками та соусом шисо;
- з хрумким баклажаном та ферментованими томатами;
- нісуаз.
- Пасту:
- лінгвіні у перцевому соусі з телятиною sous-vide;
- фетучіні з грибами та трюфельним соусом;
- спагеті з креветкою в томатному соусі;
- качо-е-пепе;
- пасту з вонголе;
- різотто лимонне з гребінцем.
- Холодні закуски:
- бурата з томатами;
- м'ясна дошка;
- сирне плато;
- хумус;
- гуакамоле;
- оселедець з картоплею;
- брускета з тунцем на гречаному багеті.
- Гарячі закуски:
- креветки темпура з копченим айолі;
- шаурма з креветками;
- чилійські мідії в винно-вершковому соусі;
- восьминіг з копченими томатами;
- кубдарі;
- хачапурі;
- піде.
- Крудо — севіче з білої риби, тартар з тунця та гуакамоле, тартар з лосося, телятини, татакі з тунця та соусом шисо, ікра щуки, тірадіто із гребінця, карпачо з лосося, телятини.