Профі Паста та Різотто: техніки + практика у місті Івано-Франківськ
Дата події: 11 листопада 2025
Місце проведення:
Початок: 10:00 год
Тривалість: 7 год
Запрошуємо на кулінарний майстер-клас.
Для кухарів
Власників ресторанів
професійних любителів.
У програмі:
- Pasta Cacio e pepe (Паста качо Пепе)
- Pasta Spaghetii tomat (Спагеті в томатному соусі)
- Pasta alla Carbonara (Паста карбонара)
- Pasta Tagliolini con gamberi e tartufo (Паста тальоліні з тигровою креветкою та трюфельною пастою)
- Sugo di pomodoro (Соус томатний)
- Cacio e Pepe (Соус качо Пепе)
- Carbonara (Соус карбонара)
- Risotto al nero di seppia con gamberi (Різото з чорнилом каракатиці та креветками)
- Risotto con tartare di manzo (Різото з тартаром із яловичини)
- Risotto ai porcini con olio al tartufo (Різото з білими грибами та трюфельною олією).
Ви отримаєте:
- практичні вміння
- досвід від практикуючого шефа;
- друковані матеріали;
- сертифікат про проходження.
Обов'язкова реєстрація за вказаним посиланням або номером
Телефон:
+38 (099) 557-44-63
Перегляди 9
Відгуки
Відгуків немає.
Ви можете бути першим: