Профі Паста та Різотто: техніки + практика у місті Івано-Франківськ

Профі Паста та Різотто: техніки + практика - фото
Дата події: 11 листопада 2025
Місце проведення:
Початок: 10:00 год
Тривалість: 7 год
Для того, щоб підписатися на події, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі

Запрошуємо на кулінарний майстер-клас.

Для кухарів
Власників ресторанів
професійних любителів.

У програмі:

  1. Pasta Cacio e pepe (Паста качо Пепе)
  2. Pasta Spaghetii tomat (Спагеті в томатному соусі)
  3. Pasta alla Carbonara (Паста карбонара)
  4. Pasta Tagliolini con gamberi e tartufo (Паста тальоліні з тигровою креветкою та трюфельною пастою)
  5. Sugo di pomodoro (Соус томатний)
  6. Cacio e Pepe (Соус качо Пепе)
  7. Carbonara (Соус карбонара)
  8. Risotto al nero di seppia con gamberi (Різото з чорнилом каракатиці та креветками)
  9. Risotto con tartare di manzo (Різото з тартаром із яловичини)
  10. Risotto ai porcini con olio al tartufo (Різото з білими грибами та трюфельною олією).
Ви отримаєте:
  • практичні вміння
  • досвід від практикуючого шефа;
  • друковані матеріали;
  • сертифікат про проходження.

Обов'язкова реєстрація за вказаним посиланням або номером

Телефон: +38 (099) 557-44-63
Перегляди 9

Відгуків немає.
Ви можете бути першим:

Додати відгук