El Chef

El Chef - фото

Інформація

Долучитися до прекрасного й гармонійного світу кулінарії, дізнатися про тонкощі й секрети куховарської майстерності, набути особливих навичок та вмінь запрошує професійна кулінарна школа «el Chef». Ми чекаємо як професіоналів, так і початківців у сфері приготування їжі.

Ми пропонуємо сучасні можливості для сміливих експериментів та відповідну платформу для оволодіння традиційними випробуваними рецептами.

Ми є професійною школою, по закінченню якої ви отримаєте відповідні документи та можливість подальшого працевлаштування в кращих закладах Львова, Харкова, Івано-Франківська, Буковеля та за кордоном.

Відкриття школи планується 5 травня 2017 року. Початок навчання — 29 травня. Стандартний курс передбачає програму на 20 днів з 10 до 17.

Навчання для любителів проводиться за напрямками — європейська та японська кухня. Для дітей влаштовуємо дитячі дні народження, сімейні дні та тематичні майстер-класи, складність та тематика яких підбирається з врахуванням віку дітей.

В професійній кулінарній школі «el Chef» ви зможете:

  • співпрацювати та вчитися у відомих шеф-кухарів;
  • одержати нові навички в куховарській справі та ознайомитися з новими світовими тенденціями кулінарії;
  • відсвяткувати важливі події вашого життя — пропонуємо оригінальну площадку на 20 осіб з аніматором та діджеєм, фотографом, ми оформимо зал відповідно до тематики святкування, разом підберемо меню, а також запропонуємо можливість самостійного приготування їжі з нашим шеф-кухарем ;
  • повечеряти з друзями чи провести корпоративний захід, кулінарну вечірку, алкоголь можна приносити із собою;
  • провести семінар чи презентацію з фуршетом на 60 осіб — пропонуємо оренду приміщень;
  • поспілкуватися з відомими кухарями на званих вечорах;
  • скористатися послугами кейтерингу.

«el Chef» відкриває нові горизонти в куховарській справі, перетворюючи це заняття на мистецтво та хобі для багатьох охочих.
 

Події

Практичний майстер-клас з приготування ресторанних десертів "Десерт як мистецтво на тарілці"
25.10.2025 10:00
Практичний майстер-клас про вишукані ресторанні десерти для закладів, для подачі на весіллі, для вітрин та як альтернатива інших десертів. Що у програмі? Десерт "Вишиванка". Традиційний галицький торт Вишиванка у стилі антреме та оригінальним шоколадним декором. Десерт "Чорний ліс". Виконаємо у варіанті делікатного шоколадно-вишневого рулету, задекорованого корою з чорного шоколаду, бісквітним мохом, грибочками з шоколаду та землею з пісочного тіста. Десерт "Копиця". Мусовий варіант дубайського шоколаду у вигляді гуцульської копиці сіна з шоколадним декором. Десерт "Зерно". Тірамісу з власним савоярді у вигляді кавового зерна, та декором з вафельного тіста. Десерт "Грибочок". Мусовий десерт з власно приготовленим праліне та карамеллю у вигляді лісового гриба, шоколадною землею та листям з вафельного тіста. Десерт "Медова свіча". Медівник в мусовому варіанті з кремю журавлина апельсин у вигляді запаленої свічки, з крамблом, пилком та вафельними сотами. Ви отримаєте: практичні вміння; досвід від практикуючого шеф кондитера; друковані матеріали; сертифікат про проходження курсу. Обов'язкова реєстрація за вказаним посиланням або номером
Профі Паста та Різотто: техніки + практика
11.11.2025 10:00
Запрошуємо на кулінарний майстер-клас. Для кухарівВласників ресторанівпрофесійних любителів. У програмі: Pasta Cacio e pepe (Паста качо Пепе) Pasta Spaghetii tomat (Спагеті в томатному соусі) Pasta alla Carbonara (Паста карбонара) Pasta Tagliolini con gamberi e tartufo (Паста тальоліні з тигровою креветкою та трюфельною пастою) Sugo di pomodoro (Соус томатний) Cacio e Pepe (Соус качо Пепе) Carbonara (Соус карбонара) Risotto al nero di seppia con gamberi (Різото з чорнилом каракатиці та креветками) Risotto con tartare di manzo (Різото з тартаром із яловичини) Risotto ai porcini con olio al tartufo (Різото з білими грибами та трюфельною олією). Ви отримаєте: практичні вміння досвід від практикуючого шефа; друковані матеріали; сертифікат про проходження. Обов'язкова реєстрація за вказаним посиланням або номером
Авторський Майстер-Клас "Різдвяна Випічка та Штолени"
15.11.2025 - 17.11.2025 10:00
Учасники беруть активну участь у всіх процесах приготування — від замісу до випічки! В програмі традиційні та сучасні різдвяні вироби: Штолен дрезденський з шоколадним марципаном; Штолен Bites; Бріош з шоколадом, фундуком та нутелою; Панетон різдвяний з цукатами та шоколадом; Різдвяний вінок з маком; Пончики з маком; Бамболоні з шоколадною нутелою; Плетенка українська традиційна; Галета гарбузова зі сливою, шоколадом та марципаном; Хліб-банановий; Сінабон "Чорний ліс"; Канеле з ромом та ваніллю; Наполеон шоколадний. Після майстер-класу ви отримаєте: Сертифікат про проходження МК. Рецептурник з усіма виробами. Дегустаційну коробку з усіма виробами. Кожному учаснику в подарунок закваски Левіто Мадре та 100% пшенична і житня. Кількість місць обмежена Обов'язкова реєстрація за вказаним посиланням або номером

Відгуки