El Chef

Інформація
Події
Практичний майстер-клас з приготування ресторанних десертів "Десерт як мистецтво на тарілці"
25.10.2025
10:00
Практичний майстер-клас про вишукані ресторанні десерти для закладів, для подачі на весіллі, для вітрин та як альтернатива інших десертів.
Що у програмі?
Десерт "Вишиванка". Традиційний галицький торт Вишиванка у стилі антреме та оригінальним шоколадним декором.
Десерт "Чорний ліс". Виконаємо у варіанті делікатного шоколадно-вишневого рулету, задекорованого корою з чорного шоколаду, бісквітним мохом, грибочками з шоколаду та землею з пісочного тіста.
Десерт "Копиця". Мусовий варіант дубайського шоколаду у вигляді гуцульської копиці сіна з шоколадним декором.
Десерт "Зерно". Тірамісу з власним савоярді у вигляді кавового зерна, та декором з вафельного тіста.
Десерт "Грибочок". Мусовий десерт з власно приготовленим праліне та карамеллю у вигляді лісового гриба, шоколадною землею та листям з вафельного тіста.
Десерт "Медова свіча". Медівник в мусовому варіанті з кремю журавлина апельсин у вигляді запаленої свічки, з крамблом, пилком та вафельними сотами.
Ви отримаєте:
практичні вміння;
досвід від практикуючого шеф кондитера;
друковані матеріали;
сертифікат про проходження курсу.
Обов'язкова реєстрація за вказаним посиланням або номером
Профі Паста та Різотто: техніки + практика
11.11.2025
10:00
Запрошуємо на кулінарний майстер-клас.
Для кухарівВласників ресторанівпрофесійних любителів.
У програмі:
Pasta Cacio e pepe (Паста качо Пепе)
Pasta Spaghetii tomat (Спагеті в томатному соусі)
Pasta alla Carbonara (Паста карбонара)
Pasta Tagliolini con gamberi e tartufo (Паста тальоліні з тигровою креветкою та трюфельною пастою)
Sugo di pomodoro (Соус томатний)
Cacio e Pepe (Соус качо Пепе)
Carbonara (Соус карбонара)
Risotto al nero di seppia con gamberi (Різото з чорнилом каракатиці та креветками)
Risotto con tartare di manzo (Різото з тартаром із яловичини)
Risotto ai porcini con olio al tartufo (Різото з білими грибами та трюфельною олією).
Ви отримаєте:
практичні вміння
досвід від практикуючого шефа;
друковані матеріали;
сертифікат про проходження.
Обов'язкова реєстрація за вказаним посиланням або номером
Авторський Майстер-Клас "Різдвяна Випічка та Штолени"
15.11.2025 - 17.11.2025
10:00
Учасники беруть активну участь у всіх процесах приготування — від замісу до випічки!
В програмі традиційні та сучасні різдвяні вироби:
Штолен дрезденський з шоколадним марципаном;
Штолен Bites;
Бріош з шоколадом, фундуком та нутелою;
Панетон різдвяний з цукатами та шоколадом;
Різдвяний вінок з маком;
Пончики з маком;
Бамболоні з шоколадною нутелою;
Плетенка українська традиційна;
Галета гарбузова зі сливою, шоколадом та марципаном;
Хліб-банановий;
Сінабон "Чорний ліс";
Канеле з ромом та ваніллю;
Наполеон шоколадний.
Після майстер-класу ви отримаєте:
Сертифікат про проходження МК.
Рецептурник з усіма виробами.
Дегустаційну коробку з усіма виробами.
Кожному учаснику в подарунок закваски Левіто Мадре та 100% пшенична і житня.
Кількість місць обмежена
Обов'язкова реєстрація за вказаним посиланням або номером
Відгуки
Додати відгук