El Chef

El Chef - фото

Інформація

Долучитися до прекрасного й гармонійного світу кулінарії, дізнатися про тонкощі й секрети куховарської майстерності, набути особливих навичок та вмінь запрошує професійна кулінарна школа «el Chef». Ми чекаємо як професіоналів, так і початківців у сфері приготування їжі.

Ми пропонуємо сучасні можливості для сміливих експериментів та відповідну платформу для оволодіння традиційними випробуваними рецептами.

Ми є професійною школою, по закінченню якої ви отримаєте відповідні документи та можливість подальшого працевлаштування в кращих закладах Львова, Харкова, Івано-Франківська, Буковеля та за кордоном.

Відкриття школи планується 5 травня 2017 року. Початок навчання — 29 травня. Стандартний курс передбачає програму на 20 днів з 10 до 17.

Навчання для любителів проводиться за напрямками — європейська та японська кухня. Для дітей влаштовуємо дитячі дні народження, сімейні дні та тематичні майстер-класи, складність та тематика яких підбирається з врахуванням віку дітей.

В професійній кулінарній школі «el Chef» ви зможете:

  • співпрацювати та вчитися у відомих шеф-кухарів;
  • одержати нові навички в куховарській справі та ознайомитися з новими світовими тенденціями кулінарії;
  • відсвяткувати важливі події вашого життя — пропонуємо оригінальну площадку на 20 осіб з аніматором та діджеєм, фотографом, ми оформимо зал відповідно до тематики святкування, разом підберемо меню, а також запропонуємо можливість самостійного приготування їжі з нашим шеф-кухарем ;
  • повечеряти з друзями чи провести корпоративний захід, кулінарну вечірку, алкоголь можна приносити із собою;
  • провести семінар чи презентацію з фуршетом на 60 осіб — пропонуємо оренду приміщень;
  • поспілкуватися з відомими кухарями на званих вечорах;
  • скористатися послугами кейтерингу.

«el Chef» відкриває нові горизонти в куховарській справі, перетворюючи це заняття на мистецтво та хобі для багатьох охочих.
 

Події

Майстер-клас "Стейки та Соуси"
18.12.2025 17:00
Запрошуємо на майстер-клас для любителів смачного м'яса від харизматичного бренд-шефа Darwin Cedeno. Під керівництвом @darwin.v.cedeno ви навчитеся готувати соковиті стейки та авторські соуси, які вразять усіх. Формат: практично-демонстративнийДля любителів та практикуючих кухарів У програмі: Стейки: Ribeye, Porter House, New York, Lomo fino. Соуси: пікантна сальса, верде з базиліком, кімчі чилі, пепер-майо. В меню майстер-класу: СТЕЙКИ Ribey стейк Porter House стейк New York стейк Lomo fino стейк. СОУСИ пікантна сальса верде з базиліком соус кімчі чилі пепер-майо. Кількість місць обмежена Реєстрація за вказаним номером
Майстер-клас "Святкові штолени для любителів"
21.12.2025 13:00
Любительський майстер-клас, який створить особливий настрій до свята. Де учасники матимуть нагоду власноруч приготувати смачну традиційну випічку до найулюбленішого родинного свята в році - Різдва. Що у програмі? Штолен класичний з цукатами та марципаном. Пухові пончики. Кекс горіховий з кавою. Майстер-клас підійде: для усіх любителів випічки різного віку. Кількість місць обмеженапригощаємо глінтвейном Обов'язковий запис за вказаним номером
Практичний майстер-клас "Сучасні круасани"
17.01.2026 10:00
Запрошуємо на практичний майстер-клас про: Круасан "Тірамісу" Круасан "Ферреро Роше" Круасан "Рафаелло" Круасан "Капрезе" (з моцарелою та прошутто) Даніш "Груша дорблю" Даніш "Грецький з фетою". Шеф кондитер @natali_savytska_chef. Майстер-клас підійде: кондитерам та пекарям; домашнім любителям; власникам кав'ярень.  Що робимо: Працюємо з різновидами тіста; Робимо французьке складання тіста; Замішуємо дріжджово-листкове тісто; Готуємо креми, начинки, брауні. Також розглянемо: Технології зберігання і транспортування випічки. Правила розрахунку собівартості й націнки. Вкінці курсу кожному учаснику: Рецептурник Сертифікат. Обов'язкова реєстрація за вказаним посиланням або номером

Відгуки