El Chef

El Chef - фото

Інформація

Долучитися до прекрасного й гармонійного світу кулінарії, дізнатися про тонкощі й секрети куховарської майстерності, набути особливих навичок та вмінь запрошує професійна кулінарна школа «el Chef». Ми чекаємо як професіоналів, так і початківців у сфері приготування їжі.

Ми пропонуємо сучасні можливості для сміливих експериментів та відповідну платформу для оволодіння традиційними випробуваними рецептами.

Ми є професійною школою, по закінченню якої ви отримаєте відповідні документи та можливість подальшого працевлаштування в кращих закладах Львова, Харкова, Івано-Франківська, Буковеля та за кордоном.

Відкриття школи планується 5 травня 2017 року. Початок навчання — 29 травня. Стандартний курс передбачає програму на 20 днів з 10 до 17.

Навчання для любителів проводиться за напрямками — європейська та японська кухня. Для дітей влаштовуємо дитячі дні народження, сімейні дні та тематичні майстер-класи, складність та тематика яких підбирається з врахуванням віку дітей.

В професійній кулінарній школі «el Chef» ви зможете:

  • співпрацювати та вчитися у відомих шеф-кухарів;
  • одержати нові навички в куховарській справі та ознайомитися з новими світовими тенденціями кулінарії;
  • відсвяткувати важливі події вашого життя — пропонуємо оригінальну площадку на 20 осіб з аніматором та діджеєм, фотографом, ми оформимо зал відповідно до тематики святкування, разом підберемо меню, а також запропонуємо можливість самостійного приготування їжі з нашим шеф-кухарем ;
  • повечеряти з друзями чи провести корпоративний захід, кулінарну вечірку, алкоголь можна приносити із собою;
  • провести семінар чи презентацію з фуршетом на 60 осіб — пропонуємо оренду приміщень;
  • поспілкуватися з відомими кухарями на званих вечорах;
  • скористатися послугами кейтерингу.

«el Chef» відкриває нові горизонти в куховарській справі, перетворюючи це заняття на мистецтво та хобі для багатьох охочих.
 

Події

Майстер-клас "Макарон. Осінні смаки"
04.10.2025 10:00
Шеф кондитер @natali_savytska_chef Програма майстер-класу: Кришки на: Французькій мерензі; На бракованих кришках. Начинки: MOJITO-LIME STRAWBERRY - BABL BLUEBERRY PARMESAN FOAM COLADA CHOCOLATE - LATTE CURRANTS - CHEESE. Під час майстер-класу усі учасники: Самостійно готують макаронаж та начинки; Навчаються відсаджувати ідеальні кришки; Приготують кришечки на мигдальному, фундучному борошні та бракованих кришках; Зроблять меренгу на альбуміні та білках; Приготують два види меренги з пониженим вмістом цукру. Також: Поговоримо про інгредієнти та інвентар; Поговоримо про терміни та як правильно зберігати; Розберемо всі нюанси, помилки поговоримо про націнку та собі вартість. Для кого? кондитерів та пекарів домашніх любителів власників кав'ярень. Кожний учасник курсу отримує: Рецептурник Сертифікат. Обов'язкова реєстрація за вказаним посиланням або номером
Практичний майстер-клас "Сучасні круасани"
05.10.2025 10:00
Запрошуємо на практичний майстер-клас про: Круасан "Тірамісу" Круасан "Ферреро Роше" Круасан "Рафаелло" Круасан "Капрезе" (з моцарелою та прошутто) Даніш "Груша дорблю" Даніш "Грецький з фетою". Шеф кондитер @natali_savytska_chef. Майстер-клас підійде: кондитерам та пекарям; домашнім любителям; власникам кав'ярень.  Що робимо: Працюємо з різновидами тіста; Робимо французьке складання тіста; Замішуємо дріжджово-листкове тісто; Готуємо креми, начинки, брауні. Також розглянемо: Технології зберігання і транспортування випічки. Правила розрахунку собівартості й націнки. Вкінці курсу кожному учаснику: Рецептурник Сертифікат. Обов'язкова реєстрація за вказаним посиланням або номером
Практичний майстер-клас "Сучасні сніданки"
10.10.2025 14:00
Сучасні сніданки, що продаються. Сніданки: збалансовані, красиві та просто смачні страви для ранкового меню. Програма: Сирники зі шпинатом на подушці з блю чізу та тартаром із лосося. Авокадо тост з яєчним скрамблом та ростбіфом під сальсою зі свіжих томатів. Кіш з лососем та шпинатом. Крок мадам з міксом смажених грибочків та трюфельною олією. Хаш браун з гарбуза з курочкою гриль під зеленим салатом та пармезаном. Трайфл шоколадний чізкейк з вишневим конфітюром. Обов'язкова реєстрація за вказаним посиланням або номером

Відгуки