El Chef

Інформація
Події
Майстер-клас "Стейки та Соуси"
18.12.2025
17:00
Запрошуємо на майстер-клас для любителів смачного м'яса від харизматичного бренд-шефа Darwin Cedeno.
Під керівництвом @darwin.v.cedeno ви навчитеся готувати соковиті стейки та авторські соуси, які вразять усіх.
Формат: практично-демонстративнийДля любителів та практикуючих кухарів
У програмі:
Стейки: Ribeye, Porter House, New York, Lomo fino.
Соуси: пікантна сальса, верде з базиліком, кімчі чилі, пепер-майо.
В меню майстер-класу:
СТЕЙКИ
Ribey стейк
Porter House стейк
New York стейк
Lomo fino стейк.
СОУСИ
пікантна сальса
верде з базиліком
соус кімчі чилі
пепер-майо.
Кількість місць обмежена
Реєстрація за вказаним номером
Майстер-клас "Святкові штолени для любителів"
21.12.2025
13:00
Любительський майстер-клас, який створить особливий настрій до свята. Де учасники матимуть нагоду власноруч приготувати смачну традиційну випічку до найулюбленішого родинного свята в році - Різдва.
Що у програмі?
Штолен класичний з цукатами та марципаном.
Пухові пончики.
Кекс горіховий з кавою.
Майстер-клас підійде: для усіх любителів випічки різного віку.
Кількість місць обмеженапригощаємо глінтвейном
Обов'язковий запис за вказаним номером
Практичний майстер-клас "Сучасні круасани"
17.01.2026
10:00
Запрошуємо на практичний майстер-клас про:
Круасан "Тірамісу"
Круасан "Ферреро Роше"
Круасан "Рафаелло"
Круасан "Капрезе" (з моцарелою та прошутто)
Даніш "Груша дорблю"
Даніш "Грецький з фетою".
Шеф кондитер @natali_savytska_chef.
Майстер-клас підійде:
кондитерам та пекарям;
домашнім любителям;
власникам кав'ярень.
Що робимо:
Працюємо з різновидами тіста;
Робимо французьке складання тіста;
Замішуємо дріжджово-листкове тісто;
Готуємо креми, начинки, брауні.
Також розглянемо:
Технології зберігання і транспортування випічки.
Правила розрахунку собівартості й націнки.
Вкінці курсу кожному учаснику:
Рецептурник
Сертифікат.
Обов'язкова реєстрація за вказаним посиланням або номером
Відгуки
Додати відгук