Практичний майстер-клас з приготування ресторанних десертів "Десерт як мистецтво на тарілці" у місті Івано-Франківськ
Практичний майстер-клас про вишукані ресторанні десерти для закладів, для подачі на весіллі, для вітрин та як альтернатива інших десертів.
Що у програмі?
Десерт "Вишиванка". Традиційний галицький торт Вишиванка у стилі антреме та оригінальним шоколадним декором.
Десерт "Чорний ліс". Виконаємо у варіанті делікатного шоколадно-вишневого рулету, задекорованого корою з чорного шоколаду, бісквітним мохом, грибочками з шоколаду та землею з пісочного тіста.
Десерт "Копиця". Мусовий варіант дубайського шоколаду у вигляді гуцульської копиці сіна з шоколадним декором.
Десерт "Зерно". Тірамісу з власним савоярді у вигляді кавового зерна, та декором з вафельного тіста.
Десерт "Грибочок". Мусовий десерт з власно приготовленим праліне та карамеллю у вигляді лісового гриба, шоколадною землею та листям з вафельного тіста.
Десерт "Медова свіча". Медівник в мусовому варіанті з кремю журавлина апельсин у вигляді запаленої свічки, з крамблом, пилком та вафельними сотами.
- практичні вміння;
- досвід від практикуючого шеф кондитера;
- друковані матеріали;
- сертифікат про проходження курсу.
Обов'язкова реєстрація за вказаним посиланням або номером
Відгуки
Відгуків немає.
Ви можете бути першим: