Практичний майстер-клас з приготування ресторанних десертів "Десерт як мистецтво на тарілці" у місті Івано-Франківськ

Практичний майстер-клас з приготування ресторанних десертів "Десерт як мистецтво на тарілці" - фото
Дата події: 25 жовтня 2025
Дата події: 26 жовтня 2025
Місце проведення:
Початок: 10:00 год
Тривалість: 8 год
Для того, щоб підписатися на події, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі

Практичний майстер-клас про вишукані ресторанні десерти для закладів, для подачі на весіллі, для вітрин та як альтернатива інших десертів.

Що у програмі?

  1. Десерт "Вишиванка". Традиційний галицький торт Вишиванка у стилі антреме та оригінальним шоколадним декором.

  2. Десерт "Чорний ліс". Виконаємо у варіанті делікатного шоколадно-вишневого рулету, задекорованого корою з чорного шоколаду, бісквітним мохом, грибочками з шоколаду та землею з пісочного тіста.

  3. Десерт "Копиця". Мусовий варіант дубайського шоколаду у вигляді гуцульської копиці сіна з шоколадним декором.

  4. Десерт "Зерно". Тірамісу з власним савоярді у вигляді кавового зерна, та декором з вафельного тіста.

  5. Десерт "Грибочок". Мусовий десерт з власно приготовленим праліне та карамеллю у вигляді лісового гриба, шоколадною землею та листям з вафельного тіста.

  6. Десерт "Медова свіча". Медівник в мусовому варіанті з кремю журавлина апельсин у вигляді запаленої свічки, з крамблом, пилком та вафельними сотами.

Ви отримаєте:
  • практичні вміння;
  • досвід від практикуючого шеф кондитера;
  • друковані матеріали;
  • сертифікат про проходження курсу.

Обов'язкова реєстрація за вказаним посиланням або номером

Телефон: +38 (099) 557-44-63
Перегляди 12

Відгуків немає.
Ви можете бути першим:

Додати відгук