Студія кондитерства та кулінарії
Інформація
Події
Кондитерський майстер-клас "Різдвяний бокс"
15.11.2025
10:00
На майстер-класі ми приготуємо:
Штоллен у сучасній інтерпретації – ароматний різдвяний хліб-кекс із марципаном, горіхами та сухофруктами.
Bûche de Noël – французьке "різдвяне поліно" з бісквітом та вишуканим кремом.
Різдвяний кекс – соковитий та пряний, із цитрусовою цедрою та цукатами.
Лимонно-імбирний мармелад.
Печиво біскотті.
Солену карамель в баночці.
Горішки.
Пісочний тарт Мандарин – ніжна основа з пісочного тіста та яскрава цитрусова начинка, що подарує свіжість святу.
Кожен учасник забере з собою приготовлену випічку та безцінні знання.
Реєстрація за вказаним посиланням
Відгуки
Додати відгук