Foodoteka

Foodoteka - фото
вулиця Української Перемоги (Сахарова Академіка), 23

Інформація

«Foodoteka»— це фудмаркет на Промприладі, де ви отримаєте безмежні можливості для своєї гастрономічної подорожі!
Команда інноваційного центру Промприлад створила проєкт «Foodoteka» — дворівневий простір, який поєднує в собі:
  • кулінарію;
  • гастрономію;
  • навчальний центр;
  • школи;
  • новітній хаб для кулінарів-ентузіастів, які закохані у свою країну та гастрокультуру.
На першому поверсі фудмаркету об'єдналися 15 талановитих рестораторів з різних куточків України, зокрема з Києва, Харкова, Миколаєва, Бердянська, Львова, Івано-Франківська. 

Тут функціонують:
  • Meat Bar від М'ясторія — це заклад у форматі fast casual, основою якого є авторські продукти, бургери та шаурма з томленим мʼясом;
  • Nice Guys— місце, де можна буде насолодитися не тільки hot dogs and drinks, а й музикою, фільмами та зустрічами з натхненними й вірними справі людьми;
  • Delikacia Bakery — це пекарня зі смачними сніданками. Тут є запашний хліб на заквасці, справжні масляні круасани та ідеальні сніданки для вашого насиченого дня;
  • «ПроУкраїнське» — тут зібрані старовинні українські рецепти, що були покладені в основу кожної страви;
  • Cowabunga Sandwich — локація найм’ясніших крафтових сендвічів;
  • Чотири Чебуреки Prosecco Bar — це заклад, в якому поєднуються швидкість приготування їжі, її смак та лише свіжі, актуальні сезону, продукти;
  • Станіславська Сироварня — локальна, реміснича сироварня;
  • Фабрика Кави — кав’ярня-палярня, яка займається професійним обсмажуванням зеленого зерна та приготуванням кавових напоїв;
  • Tokyo Sushi Ball — заклад японської кухні, де шеф-кухар з Японії готує найсмачніші онігірі з різноманіттям начинок;
  • B93L4D (Безлад) — бургерна з улюбленою класикою та сміливими експериментами від “23.ресторани”;
  • C3NTRAL B4R— той самий централ бар у невеликому місті;
  • Fit&Fast — сімейна ресторація швидкого та корисного харчування;
  • Hala — отримайте яскравий гастрономічний досвід страв близькосхідної кухні; 
  • Fabbrica — піцерія з неаполітанською піцою на українських продуктах від “23.ресторани”.
Людям, які сюди завітають не потрібно шукати компромісні рішення, адже кожен має можливість скуштувати страву, яку хочеться, відповідно до настрою та смаку.
А це тільки початок! У планах на 2024 рік розглядається розвиток другого поверху з Food Hub, який виконуватиме освітньо-розвиткову функцію. На цьому рівні передбачають відкриття двох кулінарних шкіл (Culinary School і Bakery School), Food Lab і R&D kitchen та Chef's Hub, де кращі шеф-кухарі ділитимуться власним досвідом, секретами та натхненням!

Події

Різдвяний ярмарок
20.12.2025 12:00 $ вхід вільний
Якщо ви ще не встигли придбати подарунки на зимові свята для своїх рідних і близьких, ми зібрали все в одному місці. Крафтові виробники, локальні бренди і унікальні вироби ручної роботи. Пориньте в атмосферу святкової метушні, зимової казки та магії.
Майстер-клас "Магія свят: створимо дідуха своїми руками"
21.12.2025 14:00 $ 950 грн
Запрошуємо вас на різдвяний майстер-клас "Магія свят: створимо дідуха своїми руками". Дідух — це не просто прикраса, це символ добробуту, родинного тепла та пам'яті поколінь. На майстер-класі ми разом створимо традиційну українську різдвяну прикрасу, дізнаємось більше про її значення та проведемо час у затишній, святковій атмосфері. На вас чекає: створення власного дідуха; знайомство з українськими різдвяними традиціями; тепле спілкування та натхнення; усі матеріали включені. Кількість місць обмежена Створімо магію Різдва разом. Обов'язкова реєстрація за вказаним посиланням

Відгуки