Магазин "BADBOY"

вулиця Стрийська, 200а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд12:00 - 21:00Без перерви

Інформація

Продаж алкогольних виробів.

Події

Дегустація "Знайомство з винами України"
12.10.2025 17:00 $ 1100 грн
Ведучий / сомельє: Азарова Олександра — сомельє Bad Boy. Що спробуєш: Колоніст, Біссер Шабо, Тельті-Курук Крістіан Шош, Рислінг Італійський Бейкуш, Арбіна Виноман, Одеський чорний Аксіс, Солодка Неділя Дегустація для тих, хто ще не наважився познайомитись з українським вином. Не будемо багатослівними, але впевнено скажемо — воно того варте! Люби своє та цінуй українське! І обов'язково приходь на дегустацію. Квитки можна придбати за вказаним посиланням
Дегустація "Ігриста Україна: від Пет-натів до класики"
16.10.2025 19:00 $ 1500 грн
Ведучий / сомельє: Богдан Янчук-Зухер — сомельє Bad Boy. На цій дегустації розкриємо тобі сучасне українське ігристе у всій його різноманітності. Почнемо з яскравого та невимушеного Пет-нату від Фрумушика-Нова — дикого, грайливого стилю, який задасть тон цьому вечору. Далі — ніжний рожевий брют "Біссер" від Колоніст — витончене і свіже ігристе. Після перейдемо до складніших виразів: структурне Shabo Grand Reserve Extra Brut, елегантна Королівська Леанка Крістіана Шоша (2020, 16 місяців на осаді), і справжня родзинка — Піно Нуар Brut Nature від Фрумушика-Нова, що витримувався 48 місяців на осаді. Фінальним акордом стане легендарна "Березань" від Beykush Winery (2015, 60 місяців на тонкому осаді). Ця дегустація — від "дикої" першості до шляхетної класики, від вибуху фруктів до витриманої глибини. Українське ігристе, що здивує тебе по-справжньому! Квитки можна придбати за вказаним посиланням
Жива розмова з виноробами або українське крафтове вино
19.10.2025 17:00 $ 800 грн
Ведучий / сомельє: заявлені винороби та сомельє магазину Bad Boy. Що спробуєш: вина від гостей вечора. Живий формат, багато бокалів, розмови з виноробами та музика! Ми запросили виноробів, які представлять свої вина та разом із тобою (та нами) створять магію на барі Bad Boy. Береш квиток, отримуєш келих, дегустуєш вина та поєднуєш їх із закусками від нашого шефа. Все просто, але смачно і надовго запам'ятається Гості вечора: Сімейна виноробня Раковецька Лоза, Львівщина. Подружжя Ольга Черепанина та Микола Хижко. Сімейна виноробня Steppe Wines, Миколаївщина. Співвласник та винороб — Георгій Молчанов. Виноробня Axis Wine, Львівщина. Співвласник та винороб — Дмитро Копій. Квитки можна придбати за вказаним посиланням
Дегустація "Україна проти всього світу"
19.10.2025 17:00 $ 1000 грн
Ведучий / сомельє: Черненко Владислава — сомельє Bad Boy Bar. Що спробуєш: Піно Нуар, Фрумушика-Нова. Essential Pinot Noir, Juve y Camps. Бейкуш Арбіна. Rkatsiteli Rcheuli Qvevri, Tchotiashvili. Cabernet Franc, Vinoman. Catena Appellation San Carlos Cabernet Franc. Будемо порівнювати між собою українські вина та вина з Іспанії, Аргентини та Грузії. Щоб все було чесно, вина підібрані по одному сортовому складу та ціновій категорії. Ти здивуєшся, але фаворити далеко не закордонні. Чекаємо на тебе в гості! Квитки можна придбати за вказаним посиланням
Дегустація "Автохтонні сорти України"
23.10.2025 19:00 $ 900 грн
Ведучий / сомельє: Одінцов Євген — сомельє Bad Boy. Що спробуєш: Цитронний Магарача, Frumushika-Nova, ігристе, 2023 Сухолиманське, Frumushika-Nova, ігристе, 2023 Тельті Курук, Шабо, Резерв, 2023 Тельті Курук, Big Wines, 2023 Цитронний Магарача, Frumushika-Nova, 2024 Одеський чорний, Колоніст, 2023 Одеський чорний, Frumushika-Nova, 2023 Alibernet, Vinoman, 2023 Кожна виноробна країна має сорти винограду, якими може по праву пишатися. До прикладу німецький Рислінг, іспанський Темпранільйо чи італійський Санджовезе. А що ж дала винному світу Україна? І знаєш, у нас є свої зірки на винному небосхилі! Приходь, поговоримо про сучасне виноробство України та закріпимо матеріал, продегустувавши 8 вин із наших автохтонних сортів винограду. Квитки можна придбати за вказаним посиланням
Гастровечеря з виноробом Frumushika-Nova
26.10.2025 19:00 $ 3500 грн
Ведучий / сомельє: Азарова Олександра — сомельє Bad Boy, Анна Борошовська — шеф-кухарка Bad Boy Bar та власники виноробні Фрумушика-Нова — Михайло та Володимир Паларієві. Що спробуєш: 6 авторських страв, натхненних бессарабською кухнею: Пампушки з щучим кав'яром та овечим крем-сиром. Рієт із судака з гречаним хлібом та топленим маслом. Мамалиґа з бринзою та дюкселем із білих грибів. Сармале з телятиною та ягідним соусом. Шпундра з каре ягняти. Брауні на основі буряка з грушею та кремом із ряжанки. 6 вин від Фрумушика-Нова: Chardonnay 48 місяців витримки, 2020. Riesling Limited Edition, 2022. Rkatsiteli Long skin contact, 2023. Pet Nat Rose, 2024. Cabernet Sauvignon Limited Edition, 2022. Odesa Black. Запрошуємо тебе на гастровечерю з сімейною виноробнею Фрумушика-Нова. Поговоримо про українське виноробство з Михайлом та Володимиром Паларієвими, які попри усі складнощі продовжили сімейну справу на однойменній виноробні. Все це у супроводі авторських страв від нашої шеф-кухарки, які поєднаються з різноманітними винами Фрумушика-Нова. Квитки можна придбати за вказаним посиланням
Бейкуш. Дегустація з директоркою виноробні
30.10.2025 19:00 $ 1000 грн
Ведучий / сомельє: Світлана Цибак — директорка виноробні Бейкуш та Король Христина — сомельє магазину Bad Boy. Що спробуєш:  Бейкуш Альбаріньйо. Бейкуш Шардоне Резерв. Бейкуш Ркацителі амфора. Бейкуш Піно Нуар Резерв. Бейкуш Loca Deserta. Бейкуш Кара Кармен. Приходь в гості, бо це особлива дегустація. Поговоримо разом зі Світланою Цибак, директоркою Бейкуш про історію виноробні, а також про унікальний теруар Миколаївщини, що на узбережжі Чорного моря. Скуштуємо вина з різних лінійок і дізнаємося про виноробство з перших вуст. Все доповнять закуски від нашого бару. Бери квиток не роздумуючи! Квитки можна придбати за вказаним посиланням

Відгуки