Майстер-клас "Сніданкова випічка" у місті Львів

Майстер-клас "Сніданкова випічка" - фото
Дата події: 31 жовтня 2025
Місце проведення: вул. Івана Чмоли, 2
Для того, щоб підписатися на події, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі

Програма майстер-класу:

  1. Багет. Хрусткий хліб з золотистою скоринкою та м'якою серединкою, який став справжнім символом Франції.
  2. Сніданкова булочка з насінням. Ароматна і поживна випічка, що поєднує в собі м'яку текстуру та хрусткі насіння (соняшника, льону, кунжуту).
  3. Хала. Ніжний, плетений хліб, який має золотисту скоринку та м'яку, повітряну серединку. 
  4. Сміт. Традиційна французька випічка, яка зазвичай має форму маленького круглого хліба з хрусткою скоринкою та м'якою серединкою. 
  5. Мафін
  6. Тостовий бріош. М'яка, пухка випічка, що виготовляється з борошна, яєць, масла та цукру.

Формат навчання – демонстраційно-практичний, тобто кухар важливі процеси виконує сам, до всіх інших процесів долучає учасників.

Реєстрація за вказаним посиланням

Перегляди 3

Відгуків немає.
Ви можете бути першим:

Додати відгук