Майстер-клас "Сніданкова випічка" у місті Львів
Дата події: 31 жовтня 2025
Де/Організатор:
Місце проведення: вул. Івана Чмоли, 2
Програма майстер-класу:
- Багет. Хрусткий хліб з золотистою скоринкою та м'якою серединкою, який став справжнім символом Франції.
- Сніданкова булочка з насінням. Ароматна і поживна випічка, що поєднує в собі м'яку текстуру та хрусткі насіння (соняшника, льону, кунжуту).
- Хала. Ніжний, плетений хліб, який має золотисту скоринку та м'яку, повітряну серединку.
- Сміт. Традиційна французька випічка, яка зазвичай має форму маленького круглого хліба з хрусткою скоринкою та м'якою серединкою.
- Мафін
- Тостовий бріош. М'яка, пухка випічка, що виготовляється з борошна, яєць, масла та цукру.
Формат навчання – демонстраційно-практичний, тобто кухар важливі процеси виконує сам, до всіх інших процесів долучає учасників.
Реєстрація за вказаним посиланням
Перегляди 3
Відгуки
Відгуків немає.
Ви можете бути першим: