Майстер-клас "Холодні закуски в стилі Modern Fusion" у місті Львів
Дата події: 9 вересня 2025
Місце проведення:
Початок: 10:00 год
Вартість: 950 грн
Хочеш дізнатися, як поєднувати культури, техніки та текстури у сучасній гастрономії? Тоді цей майстер-клас саме для тебе!
Що на тебе чекає:
- Сучасні техніки та текстури: емульсії, гелі, пудри, спонжі, ферментація та ін.
- Візуальна подача: мікро-зелень, квіти, форми та wow-ефект з простих інгредієнтів.
- Геометрія на тарілці: мінімалізм чи артхаус.
- Продукти майбутнього: юзу, кімчі, даші, понзу, місо та соуси на основі ферментованих паст.
- Роль текстурних агентів: агар, лецитин, ксантан, глюконолактат.
Ми приготуємо:
- Карпачо з білої риби з ферментованим лимоном та фісташковим айолі.
- Тартар із телятини з кімчі та трюфельною сіллю.
- Бурякове севиче з кремом із козиного сиру та понзу.
- Гуакамоле з васабі та кунжутним чіпсом.
- Міні-салат з артишоків, мандарину та маринованого дайкону.
- Томати з еспумою з страчателли та чилі-олії.
Реєстрація за вказаним посиланням
Перегляди 10
Відгуки
Відгуків немає.
Ви можете бути першим: