ТзОВ "Кафіталія"

Кафіталія - фото
вулиця Чмоли Івана, 2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

ТзОВ «Кафіталія» забезпечить широкі та різноманітні потреби своїх замовників у першокласній сировині та інгредієнтах для приготування кондитерських виробів, коктейлів та інших товарів.

Здійснюється гуртовий та роздрібний продаж. Працює шоурум у м. Львів та інтернет-магазин.

В асортименті представлена продукція відомих брендів: «Decordolce sns di Coscia», «Dekordolce», «Lazaya», «Mleczna Dolina», «VP & Sons», «Belcolade», «Icam», «Master Martini», «Callebaut», «Crop's», «Aumi», «Natra Cacao», «Polmlek», «Barry Callebaut», «Мукіца», «Barbara Luijckx», «Agrana», «Alcas», «Ранок», «Amarischia», «Добрик», «Ambassador», «Bachi», «Bakito» та інших.

Категорії товарів:

  • Продукція для приготування коктейлів.
  • Натуральна основа для лимонадів.
  • Какао-продукти.
  • Глазур шоколадна.
  • Шоколад та фризери.
  • Пюре з фруктів та ягід.
  • Ваніль: екстракти, пасти, стручки.
  • Горіхові пасти.
  • Пасхальні форми.

Компанія працює по території України, співпрацює з різноманітними кондитерськими, кафе, ресторанами, пекарнями. На пропоновані товари діє вигідна система знижок. А ще є вам запропонують гарну пропозицію щодо придбання натурального шоколаду. 

Переваги:

  • широкий асортимент товару;
  • доступна ціна на продукцію;
  • швидке опрацювання замовлень;
  • різноманітні сезонні знижки;
  • асортимент постійно доповнюється новинками.
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений КАФІТАЛІЯ (@_caffitalia_)

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений БЕЙКЕРІ.ЮА (@bakery.ua_)

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений КАФІТАЛІЯ (@_caffitalia_)

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений КОНДИТЕРСЬКІ ОНЛАЙН-КУРСИ| ЄВГЕНІЯ ПЕРІГ🇺🇦 (@evgenia_perig)

Події

Майстер-клас "Холодні закуски в стилі Modern Fusion"
09.09.2025 10:00 $ 950 грн
Хочеш дізнатися, як поєднувати культури, техніки та текстури у сучасній гастрономії? Тоді цей майстер-клас саме для тебе! Що на тебе чекає: Сучасні техніки та текстури: емульсії, гелі, пудри, спонжі, ферментація та ін. Візуальна подача: мікро-зелень, квіти, форми та wow-ефект з простих інгредієнтів. Геометрія на тарілці: мінімалізм чи артхаус. Продукти майбутнього: юзу, кімчі, даші, понзу, місо та соуси на основі ферментованих паст. Роль текстурних агентів: агар, лецитин, ксантан, глюконолактат. Ми приготуємо: Карпачо з білої риби з ферментованим лимоном та фісташковим айолі. Тартар із телятини з кімчі та трюфельною сіллю. Бурякове севиче з кремом із козиного сиру та понзу. Гуакамоле з васабі та кунжутним чіпсом. Міні-салат з артишоків, мандарину та маринованого дайкону. Томати з еспумою з страчателли та чилі-олії. Реєстрація за вказаним посиланням

Відгуки