Ласкаво просимо у світ вишуканих гастрономічних насолод, де ніжні смаки й пікантні аромати поєднуються в одне ціле. Так, мова йде про наші унікальні м'ясні снеки, створені для тих, хто цінує досконалість.
Етапи виготовлення наших смачнющих курячих джерків:
- обробка курячого філе;
- заморозка при температурі -15 градусів на 5-6 годин;
- нарізка на слайсері;
- приготування фірмового маринаду;
- переміщення джерків в маринад на 20 годин (мінімум);
- перемішування м'яса кожних 6-8 годин для кращого маринування;
- потрапляння м'яса в дегідратор на 2,5 години при 70 градусів та 4 години при 65 градусах, саме це дозволяє вбити бактерії;
- вакуумування та фасування, після чого продукт потрапляє до вас, аби ви змогли відчути неймовірний спектр смаків та сповна насолодитись неймовірними джерками.
Переваги:
- власне виробництво;
- корисний та смачний перекус;
- можна брати з собою в похід, на природу, в поїздку;
- ретельний контроль якості.