Фасована кава та чай

День | Години роботи | Перерва |
---|---|---|
Пн | Вихідний | |
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд | 07:30 - 17:00 | Без перерви |
Інформація
Чай чи кава?
Кава — це напій, який виготовляється зі смажених зерен — плодів кавового дерева.
Вміст алкалоїдів кофеїну та теоброміну робить каву кращим ранковим напоєм, що додає енергії, бадьорості й змушує прокинутись.
Пропонуємо широкий вибір кави різних сортів (меленої, розчинної, зернової) та кавових напоїв:
- арабіка (м’який присмак з пікантною кислинкою, смакуватиме тим, хто не любить дуже міцні кавові напої);
- робуста (має високий вміст кофеїну в зернах, порівняно з арабікою, має більше гіркоти та міцності, варто спробувати, якщо до вподоби терпка насичена кава);
- бленди — кавові суміші (сорти поєднуються для того, щоб згармоніювати напій на смак, аромат і насиченість, для кожної суміші підбирається унікальна рецептура і технологія приготування, оптимальним бленд вважається той, в якому приблизно 60% арабіки й 40% робусти);
- капучино, шоколаду, какао, сиропів до напоїв.
Справжня кава має бути чорна наче ніч, солодка немов гріх, гаряча ніби кохання і міцна як дружба.
Важливо:
- є різні сорти кави;
- від обсмажування залежить смак, міцність та гіркота напою;
- колосальну роль відіграє ступінь помелу; для більшості кавоварок підходить середній, для заварювання в джезві — дрібний, а для френч-преса — грубий.
Врахуйте це при покупці, аби повністю насолодитись ароматним напоєм.
Ми допоможемо вам знайти свою каву!
Чай — напій, який можна отримати шляхом заварювання, варіння або настоювання підготовленого листа чайного куща.
Зараз чай є фаворитом серед людей у різних частинах світу.
Вживається він:
- гарячим;
- холодним;
- зі смаковими добавками;
- в чистому вигляді.
В нас є чудове різноманіття чаїв заварних та в пакетиках, які радимо скуштувати:
- чорний чай, який окислено приблизно до 80%;
- зелений чай, ферментовано на 3-12%;
- білий чай — елітний сорт китайського чаю, заготовлений на високогірних плантаціях;
- жовтий чай — «напій китайських імператорів», рецепт якого тривалий період зберігався в секреті;
- улуни — сорти, які називаються червоними чаями, вони мають дуже специфічний смак;
- пуер — постферментований чай, заготівля якого включає кілька етапів: спершу він обробляється за технологією зеленого чаю, а пізніше піддається окисленню.
Переваги:
- доступна цінова політика;
- можливість здійснити покупку уроздріб і гуртом;
- допомога з вибором бажаного напою;
- надання цікавої консультації, завдяки великому досвіду роботи в цій сфері;
- індивідуальний підхід;
- багатогранність асортименту.
Локація: вул. Митрополита Шептицького (Центральний міський ринок Тріумф, 123 кіоск).