Фасована кава та чай

Фасована кава та чай - фото
вулиця Митрополита Андрея Шептицького
(Центральний міський ринок "Тріумф", 123 кіоск)
ДеньГодини роботиПерерва
ПнВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд07:30 - 17:00Без перерви

Інформація

Чай чи кава? 

Кава — це напій, який виготовляється зі смажених зерен — плодів кавового дерева.

Вміст алкалоїдів кофеїну та теоброміну робить каву кращим ранковим напоєм, що додає енергії, бадьорості й змушує прокинутись.

Пропонуємо широкий вибір кави різних сортів (меленої, розчинної, зернової) та кавових напоїв:

  • арабіка (м’який присмак з пікантною кислинкою, смакуватиме тим, хто не любить дуже міцні кавові напої);
  • робуста (має високий вміст кофеїну в зернах, порівняно з арабікою, має більше гіркоти та міцності, варто спробувати, якщо до вподоби терпка насичена кава);
  • бленди — кавові суміші (сорти поєднуються для того, щоб згармоніювати напій на смак, аромат і насиченість, для кожної суміші підбирається унікальна рецептура і технологія приготування, оптимальним бленд вважається той, в якому приблизно 60% арабіки й 40% робусти);
  • капучино, шоколаду, какао, сиропів до напоїв.

Справжня кава має бути  чорна наче ніч, солодка немов гріх,  гаряча ніби кохання і міцна як дружба.

Важливо: 

  • є різні сорти кави;
  • від обсмажування залежить смак, міцність та гіркота напою;
  • колосальну роль відіграє ступінь помелу; для більшості кавоварок підходить середній, для заварювання в джезві — дрібний, а для френч-преса — грубий.

Врахуйте це при покупці, аби повністю насолодитись ароматним напоєм. 

Ми допоможемо вам знайти свою каву!

Чай — напій, який можна отримати шляхом заварювання, варіння або настоювання підготовленого листа чайного куща.

Зараз чай є фаворитом серед людей у різних частинах світу. 

Вживається він:

  • гарячим;
  • холодним;
  • зі смаковими добавками;
  • в чистому вигляді. 

В нас є чудове різноманіття чаїв заварних та в пакетиках, які радимо скуштувати:

  • чорний чай, який окислено приблизно до 80%;
  • зелений чай, ферментовано на 3-12%;
  • білий чай — елітний сорт китайського чаю, заготовлений на високогірних плантаціях; 
  • жовтий чай — «напій китайських імператорів», рецепт якого тривалий період зберігався в секреті; 
  • улуни — сорти, які називаються червоними чаями, вони мають дуже специфічний смак;
  • пуер — постферментований чай, заготівля якого включає кілька етапів: спершу він обробляється за технологією зеленого чаю, а пізніше піддається окисленню.

Переваги:

  • доступна цінова політика;
  • можливість здійснити покупку уроздріб і гуртом;
  • допомога з вибором бажаного напою;
  • надання цікавої консультації, завдяки великому досвіду роботи в цій сфері;
  • індивідуальний підхід;
  • багатогранність асортименту.

Локація: вул. Митрополита Шептицького (Центральний міський ринок Тріумф, 123 кіоск).

Відгуки