GASTRO MAG

вулиця Сагайдачного, 2
+38 (096) 774-02-03
(Viber)
День | Години роботи | Перерва |
---|---|---|
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт | 09:00 - 18:00 | Без перерви |
Сб | 09:00 - 16:00 | Без перерви |
Нд | 10:00 - 15:00 | Без перерви |
Розповісти друзям:
GASTRO MAG
Інформація
«GASTRO MAG» — кондитерський магазин, у якому ви знайдете необхідні товари для творчих шедеврів у кулінарному мистецтві!
Ми представляємо великий вибір інгредієнтів відмінної якості, професійне кондитерське обладнання та інструменти.
Пропонуємо широкий асортимент:
- кондитерської сировини:
- цукрових зерен термостабільних;
- шоколаду:
- білого;
- молочного;
- чорного;
- глазурі;
- гліцерину;
- тарталеток;
- рисового паперу;
- рисових кульок;
- рисових кульок глазурованих;
- сфер шоколадних;
- желейних кульок;
- безе;
- конфітюру;
- молока згущеного вареного;
- молока згущеного сирого;
- лимонної кислоти;
- уламків кондитерських;
- льодяників;
- драже;
- інвертних сиропів;
- наповнювачів;
- желейних шматочків;
- ерітрітолу;
- маскарпоне;
- половинок персиків у сиропі;
- крем-сиру вершкового;
- вершків тваринних, рослинних та тваринно-рослинних;
- ванільної пасти;
- заморожених фруктів;
- солоної карамелі;
- фундукового праліне;
- мигдалевого праліне;
- мигдалево-фундукового праліне;
- бельгійського шоколаду;
- фруктового пектину;
- текстурних агентів:
- «Винний камінь»;
- «Kappa»;
- середземноморського йогурту;
- пастеризованого та замороженого пюре;
- пасти з ванілі бурбон;
- молока вівсяного згущеного;
- заварного крему кокосового;
- кокосових вершків для збивання;
- какао-масла натурального;
- марципанової мигдальної пасти;
- тримоліну;
- інвертного цукру;
- ізомальту;
- пектину;
- желатину;
- універсальної мастики;
- мастики цукрової для моделювання;
- КМЦ;
- фісташкової пасти;
- товарів для випічки:
- кокосової олії;
- кокосового цукру;
- фісташок;
- арахісу смаженого подрібненого;
- арахісу бланшованого;
- арахісу смаженого соленого;
- фундука;
- кеш’ю;
- маку;
- насіння гарбуза;
- насіння соняшника;
- мигдалю;
- манго сушеного;
- чіа;
- кунжуту;
- кокосової стружки;
- журавлини;
- вишні коктейльної;
- вишні в’яленої;
- сушеного апельсина кільцями;
- сублімованих фруктів;
- масла солодковершкового;
- медово-імбирних пряників;
- родзинок;
- суміші мафінів ванільних та шоколадних;
- макової начинки;
- насіння льону;
- крохмалю кукурудзяного;
- кексових сумішей;
- зацукрованих апельсинових кубиків;
- заквасок;
- клейкого рисового борошна;
- борошна манітоба;
- сухої пшеничної клейковини;
- дріжджів;
- розпушувачу;
- злакових кульок;
- замінників цукру;
- дроблених фісташок;
- какао-бобів дроблених;
- тертого какао;
- какао-масла в порошку;
- какао-масла в дропсах;
- цукрової пудри;
- какао-порошку алкалізованого;
- керобу;
- кокосового борошна;
- мигдалевого борошна;
- барвників, ароматизаторів:
- харчового золота;
- перламутру;
- агар-агару;
- альбуміну;
- діоксид титану;
- глюкози кристалічної декстрози;
- ванільного цукру;
- ваніліну;
- матчі;
- лаванди;
- жасмину;
- харчового глітеру;
- харчового гелевого барвника;
- харчового блиску;
- кандурину;
- барвників сухих водорозчинних та жиророзчинних;
- харчових фломастерів;
- свічок, серветок, дитячого посуду;
- топерів для кондитерських виробів;
- топінгів, сиропів:
- глюкозного сиропу;
- спецій та приправ до випічки:
- соусу капсул;
- житнього солоду;
- мускатного горіха меленого;
- імбиру меленого;
- гвоздики цілої;
- кориці цілої;
- сушених бутонів троянд;
- боби тонка;
- бодяну;
- ксантанової камеді;
- прикрас для кондитерських виробів:
- стрічок флористичних;
- стрічок атласних;
- рафії паперової;
- паличок для морозива;
- паличок для попсу;
- мережива;
- конфеті;
- шоколадних яєць;
- посипок пасхальних;
- посипок кондитерських;
- маршмелоу;
- бордюрних стрічок;
- карамелізованого повітряного рису;
- какао-порошку вологостійкого для декору;
- шоколадних паличок;
- роялтину;
- вафельної крихти;
- мигдальних пластівців;
- айсингу;
- кондитерського інвентарю:
- фрез;
- трафаретів;
- твіст-стрічок;
- нейлонових пензлів;
- насадок кондитерських;
- плунжерів;
- молоточків для шоколадних виробів;
- шпателів;
- ножів;
- конусів для вафель;
- ацетатних листів;
- кондитерських мішків;
- упакування для кондитерських виробів:
- склянок для кенді-бару;
- піал фуршетних;
- тішью;
- пакетів поліпропіленових;
- листівок;
- пакетів крафтових;
- пакетів паперових;
- коробок для шоколаду;
- коробок самозбірних;
- коробок для десертів;
- коробок для пряників;
- коробок для десертів;
- коробок для тортів та бенто-тортів;
- коробок для макаронсів;
- коробок із вікном;
- коробок для чизкейків;
- коробок для моті;
- флористичних дротів;
- стружки дерев’яної;
- вафельних ріжків;
- вафельних картинок;
- форм для випічки:
- металевих;
- перфорованих;
- пасхальних;
- для сирної паски;
- роз’ємної для торта;
- плампі;
- силіконових;
- пластикових;
- молд;
- кухонного інвентарю та одноразового посуду:
- підкладок під торти;
- силіконових лопаток;
- силіконових пензлів;
- дерев’яних ложок;
- кухонних термометрів;
- кружок-сито;
- контейнерів;
- кілець для випічки;
- килимків;
- антипригарних килимків;
- качалок;
- диспенсерів;
- десертних ложок та виделок;
- електронних ваг;
- паперових стаканчиків.
Відгуки
Додати відгук
Зацікавила подія? Авторизуйся, щоб отримати нагадування про неї.
Авторизуйся, щоб підписатися та бути в курсі цікавих події.
Для того, щоб залишити відгук на нашому сайті авторизуйся.
Сподобався відгук? Авторизуйся, щоб вподобати та відповісти на нього.
GASTRO MAG
вулиця Сагайдачного, 2
+38 (096) 774-02-03 (Viber)
Повідомлення для
Повідомлення для
Повідомлення для
Повідомлення для
Для відправки повідомлення підтвердіть Ваш номер мобільного.
Код був відправлений у Viber або СМС повідомленням.
Код невірний