GASTRO MAG

GASTRO MAG - фото
вулиця Сагайдачного, 2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 16:00Без перерви
Нд10:00 - 15:00Без перерви

Інформація

«GASTRO MAG» — кондитерський магазин, у якому ви знайдете необхідні товари для творчих шедеврів у кулінарному мистецтві!

Ми представляємо великий вибір інгредієнтів відмінної якості, професійне кондитерське обладнання та інструменти.

Пропонуємо широкий асортимент:

  • кондитерської сировини:
    • цукрових зерен термостабільних;
    • шоколаду:
      • білого;
      • молочного;
      • чорного;
    • глазурі;
    • гліцерину;
    • тарталеток;
    • рисового паперу;
    • рисових кульок;
    • рисових кульок глазурованих;
    • сфер шоколадних;
    • желейних кульок;
    • безе;
    • конфітюру;
    • молока згущеного вареного;
    • молока згущеного сирого;
    • лимонної кислоти;
    • уламків кондитерських;
    • льодяників;
    • драже;
    • інвертних сиропів;
    • наповнювачів;
    • желейних шматочків;
    • ерітрітолу;
    • маскарпоне;
    • половинок персиків у сиропі;
    • крем-сиру вершкового;
    • вершків тваринних, рослинних та тваринно-рослинних;
    • ванільної пасти;
    • заморожених фруктів;
    • солоної карамелі;
    • фундукового праліне;
    • мигдалевого праліне;
    • мигдалево-фундукового праліне;
    • бельгійського шоколаду;
    • фруктового пектину;
    • текстурних агентів:
      • «Винний камінь»;
      • «Kappa»;
    • середземноморського йогурту;
    • пастеризованого та замороженого пюре;
    • пасти з ванілі бурбон;
    • молока вівсяного згущеного;
    • заварного крему кокосового;
    • кокосових вершків для збивання;
    • какао-масла натурального;
    • марципанової мигдальної пасти;
    • тримоліну;
    • інвертного цукру;
    • ізомальту;
    • пектину;
    • желатину;
    • універсальної мастики;
    • мастики цукрової для моделювання;
    • КМЦ;
    • фісташкової пасти;
  • товарів для випічки:
    • кокосової олії;
    • кокосового цукру;
    • фісташок;
    • арахісу смаженого подрібненого;
    • арахісу бланшованого;
    • арахісу смаженого соленого;
    • фундука;
    • кеш’ю;
    • маку;
    • насіння гарбуза;
    • насіння соняшника;
    • мигдалю;
    • манго сушеного;
    • чіа;
    • кунжуту;
    • кокосової стружки;
    • журавлини;
    • вишні коктейльної;
    • вишні в’яленої;
    • сушеного апельсина кільцями;
    • сублімованих фруктів;
    • масла солодковершкового;
    • медово-імбирних пряників;
    • родзинок;
    • суміші мафінів ванільних та шоколадних;
    • макової начинки;
    • насіння льону;
    • крохмалю кукурудзяного;
    • кексових сумішей;
    • зацукрованих апельсинових кубиків;
    • заквасок;
    • клейкого рисового борошна;
    • борошна манітоба;
    • сухої пшеничної клейковини;
    • дріжджів;
    • розпушувачу;
    • злакових кульок;
    • замінників цукру;
    • дроблених фісташок;
    • какао-бобів дроблених;
    • тертого какао;
    • какао-масла в порошку;
    • какао-масла в дропсах;
    • цукрової пудри;
    • какао-порошку алкалізованого;
    • керобу;
    • кокосового борошна;
    • мигдалевого борошна;
  • барвників, ароматизаторів:
    • харчового золота;
    • перламутру;
    • агар-агару;
    • альбуміну;
    • діоксид титану;
    • глюкози кристалічної декстрози;
    • ванільного цукру;
    • ваніліну;
    • матчі;
    • лаванди;
    • жасмину;
    • харчового глітеру;
    • харчового гелевого барвника;
    • харчового блиску;
    • кандурину;
    • барвників сухих водорозчинних та жиророзчинних;
    • харчових фломастерів;
  • свічок, серветок, дитячого посуду;
  • топерів для кондитерських виробів;
  • топінгів, сиропів:
    • глюкозного сиропу;
  • спецій та приправ до випічки:
    • соусу капсул;
    • житнього солоду;
    • мускатного горіха меленого;
    • імбиру меленого;
    • гвоздики цілої;
    • кориці цілої;
    • сушених бутонів троянд;
    • боби тонка;
    • бодяну;
    • ксантанової камеді;
  • прикрас для кондитерських виробів:
    • стрічок флористичних;
    • стрічок атласних;
    • рафії паперової;
    • паличок для морозива;
    • паличок для попсу;
    • мережива;
    • конфеті;
    • шоколадних яєць;
    • посипок пасхальних;
    • посипок кондитерських;
    • маршмелоу;
    • бордюрних стрічок;
    • карамелізованого повітряного рису;
    • какао-порошку вологостійкого для декору;
    • шоколадних паличок;
    • роялтину;
    • вафельної крихти;
    • мигдальних пластівців;
    • айсингу;
  • кондитерського інвентарю:
    • фрез;
    • трафаретів;
    • твіст-стрічок;
    • нейлонових пензлів;
    • насадок кондитерських;
    • плунжерів;
    • молоточків для шоколадних виробів;
    • шпателів;
    • ножів;
    • конусів для вафель;
    • ацетатних листів;
    • кондитерських мішків;
  • упакування для кондитерських виробів:
    • склянок для кенді-бару;
    • піал фуршетних;
    • тішью;
    • пакетів поліпропіленових;
    • листівок;
    • пакетів крафтових;
    • пакетів паперових;
    • коробок для шоколаду;
    • коробок самозбірних;
    • коробок для десертів;
    • коробок для пряників;
    • коробок для десертів;
    • коробок для тортів та бенто-тортів;
    • коробок для макаронсів;
    • коробок із вікном;
    • коробок для чизкейків;
    • коробок для моті;
    • флористичних дротів;
    • стружки дерев’яної;
    • вафельних ріжків;
    • вафельних картинок;
  • форм для випічки:
    • металевих;
    • перфорованих;
    • пасхальних;
    • для сирної паски;
    • роз’ємної для торта;
    • плампі;
    • силіконових;
    • пластикових;
    • молд;
  • кухонного інвентарю та одноразового посуду:
    • підкладок під торти;
    • силіконових лопаток;
    • силіконових пензлів;
    • дерев’яних ложок;
    • кухонних термометрів;
    • кружок-сито;
    • контейнерів;
    • кілець для випічки;
    • килимків;
    • антипригарних килимків;
    • качалок;
    • диспенсерів;
    • десертних ложок та виделок;
    • електронних ваг;
    • паперових стаканчиків.

Відгуки