El Chef

El Chef - фото

Інформація

Долучитися до прекрасного й гармонійного світу кулінарії, дізнатися про тонкощі й секрети куховарської майстерності, набути особливих навичок та вмінь запрошує професійна кулінарна школа «el Chef». Ми чекаємо як професіоналів, так і початківців у сфері приготування їжі.

Ми пропонуємо сучасні можливості для сміливих експериментів та відповідну платформу для оволодіння традиційними випробуваними рецептами.

Ми є професійною школою, по закінченню якої ви отримаєте відповідні документи та можливість подальшого працевлаштування в кращих закладах Львова, Харкова, Івано-Франківська, Буковеля та за кордоном.

Відкриття школи планується 5 травня 2017 року. Початок навчання — 29 травня. Стандартний курс передбачає програму на 20 днів з 10 до 17.

Навчання для любителів проводиться за напрямками — європейська та японська кухня. Для дітей влаштовуємо дитячі дні народження, сімейні дні та тематичні майстер-класи, складність та тематика яких підбирається з врахуванням віку дітей.

В професійній кулінарній школі «el Chef» ви зможете:

  • співпрацювати та вчитися у відомих шеф-кухарів;
  • одержати нові навички в куховарській справі та ознайомитися з новими світовими тенденціями кулінарії;
  • відсвяткувати важливі події вашого життя — пропонуємо оригінальну площадку на 20 осіб з аніматором та діджеєм, фотографом, ми оформимо зал відповідно до тематики святкування, разом підберемо меню, а також запропонуємо можливість самостійного приготування їжі з нашим шеф-кухарем ;
  • повечеряти з друзями чи провести корпоративний захід, кулінарну вечірку, алкоголь можна приносити із собою;
  • провести семінар чи презентацію з фуршетом на 60 осіб — пропонуємо оренду приміщень;
  • поспілкуватися з відомими кухарями на званих вечорах;
  • скористатися послугами кейтерингу.

«el Chef» відкриває нові горизонти в куховарській справі, перетворюючи це заняття на мистецтво та хобі для багатьох охочих.
 

Події

Майстер-клас "Зефірна флористика"
08.11.2025 10:00
Запрошуємо на цікавий майстер-клас. МК повністю практичний. Програма МК: Зробимо квіти: тюльпани жоржина гортензія троянда листочки бутони формування букету на каркасі. Зефір по заварній технології для квітів: зефір на соці зефір вишня - шоколад зефір томат - лайм. Що ще? Розглянемо насадки якими будемо працювати; БЗК, як окремий вид кремової флористики;Відпрацюємо усі квіти на БЗК, техніка відсадки квітів; Технологія приготування барвника розпилювача вдома; Зберігання зефірної маси у робочому стані; Стабілізація, сушка та зберігання зефіру, терміни придатності; Зберемо підбукетницю та встановимо квіти; Пакування зефіру, різновиди коробок, пакування зефіру для пересилки поштою; Поговоримо про ціноутворення, де шукати клієнтів і як почати заробляти на зефірній флористиці. Що отримаєте після МК: рецептурник; сертифікат; букет, який ви зробите; підтримка у чаті. Обов'язковий запис за вказаним номером
Профі Паста та Різотто: техніки + практика
11.11.2025 10:00
Запрошуємо на кулінарний майстер-клас. Для кухарівВласників ресторанівпрофесійних любителів. У програмі: Pasta Cacio e pepe (Паста качо Пепе) Pasta Spaghetii tomat (Спагеті в томатному соусі) Pasta alla Carbonara (Паста карбонара) Pasta Tagliolini con gamberi e tartufo (Паста тальоліні з тигровою креветкою та трюфельною пастою) Sugo di pomodoro (Соус томатний) Cacio e Pepe (Соус качо Пепе) Carbonara (Соус карбонара) Risotto al nero di seppia con gamberi (Різото з чорнилом каракатиці та креветками) Risotto con tartare di manzo (Різото з тартаром із яловичини) Risotto ai porcini con olio al tartufo (Різото з білими грибами та трюфельною олією). Ви отримаєте: практичні вміння досвід від практикуючого шефа; друковані матеріали; сертифікат про проходження. Обов'язкова реєстрація за вказаним посиланням або номером
Авторський Майстер-Клас "Різдвяна Випічка та Штолени"
15.11.2025 - 17.11.2025 10:00
Учасники беруть активну участь у всіх процесах приготування — від замісу до випічки! В програмі традиційні та сучасні різдвяні вироби: Штолен дрезденський з шоколадним марципаном; Штолен Bites; Бріош з шоколадом, фундуком та нутелою; Панетон різдвяний з цукатами та шоколадом; Різдвяний вінок з маком; Пончики з маком; Бамболоні з шоколадною нутелою; Плетенка українська традиційна; Галета гарбузова зі сливою, шоколадом та марципаном; Хліб-банановий; Сінабон "Чорний ліс"; Канеле з ромом та ваніллю; Наполеон шоколадний. Після майстер-класу ви отримаєте: Сертифікат про проходження МК. Рецептурник з усіма виробами. Дегустаційну коробку з усіма виробами. Кожному учаснику в подарунок закваски Левіто Мадре та 100% пшенична і житня. Кількість місць обмежена Обов'язкова реєстрація за вказаним посиланням або номером
Практичний майстер-клас "Різдвяна вітрина"
22.11.2025 10:00
Запрошуємо на майстер-клас "Різдвяна вітрина" кондитерів та любителів. Авторська програма, практичне пропрацювання, особлива увага про декорування та смаків, які створять особливу атмосферу свята. Що у програмі: Десерт Ялинка: мусовий десерт у вигляді ялинки з шоколадним брауні та апельсинового лимонним курдом. Різдвяний кекс: мраморний кекс з апельсином, шоколадною глазуррю. Крокенбуш молочний шоколад кокос: ми навчимось збирати красивий крокенбуш з декількома начинками. Торт мусовий: груша молочний шоколад торт в новорічному стилі з томленою грушею, карамеллю на молочному шоколаді, грушевим кремом. Тарта "Сент о норе" у вигляді годинника: в основі пате сабле мус шоколадний з бобами тонка, вишневе компоте та міні шу. Обов'язковий запис за вказаним номером

Відгуки