El Chef

Інформація
Події
Майстер-клас "Зефірна флористика"
08.11.2025
10:00
Запрошуємо на цікавий майстер-клас. МК повністю практичний.
Програма МК:
Зробимо квіти:
тюльпани
жоржина
гортензія
троянда
листочки
бутони
формування букету на каркасі.
Зефір по заварній технології для квітів:
зефір на соці
зефір вишня - шоколад
зефір томат - лайм.
Що ще?
Розглянемо насадки якими будемо працювати;
БЗК, як окремий вид кремової флористики;Відпрацюємо усі квіти на БЗК, техніка відсадки квітів;
Технологія приготування барвника розпилювача вдома;
Зберігання зефірної маси у робочому стані;
Стабілізація, сушка та зберігання зефіру, терміни придатності;
Зберемо підбукетницю та встановимо квіти;
Пакування зефіру, різновиди коробок, пакування зефіру для пересилки поштою;
Поговоримо про ціноутворення, де шукати клієнтів і як почати заробляти на зефірній флористиці.
Що отримаєте після МК:
рецептурник;
сертифікат;
букет, який ви зробите;
підтримка у чаті.
Обов'язковий запис за вказаним номером
Профі Паста та Різотто: техніки + практика
11.11.2025
10:00
Запрошуємо на кулінарний майстер-клас.
Для кухарівВласників ресторанівпрофесійних любителів.
У програмі:
Pasta Cacio e pepe (Паста качо Пепе)
Pasta Spaghetii tomat (Спагеті в томатному соусі)
Pasta alla Carbonara (Паста карбонара)
Pasta Tagliolini con gamberi e tartufo (Паста тальоліні з тигровою креветкою та трюфельною пастою)
Sugo di pomodoro (Соус томатний)
Cacio e Pepe (Соус качо Пепе)
Carbonara (Соус карбонара)
Risotto al nero di seppia con gamberi (Різото з чорнилом каракатиці та креветками)
Risotto con tartare di manzo (Різото з тартаром із яловичини)
Risotto ai porcini con olio al tartufo (Різото з білими грибами та трюфельною олією).
Ви отримаєте:
практичні вміння
досвід від практикуючого шефа;
друковані матеріали;
сертифікат про проходження.
Обов'язкова реєстрація за вказаним посиланням або номером
Авторський Майстер-Клас "Різдвяна Випічка та Штолени"
15.11.2025 - 17.11.2025
10:00
Учасники беруть активну участь у всіх процесах приготування — від замісу до випічки!
В програмі традиційні та сучасні різдвяні вироби:
Штолен дрезденський з шоколадним марципаном;
Штолен Bites;
Бріош з шоколадом, фундуком та нутелою;
Панетон різдвяний з цукатами та шоколадом;
Різдвяний вінок з маком;
Пончики з маком;
Бамболоні з шоколадною нутелою;
Плетенка українська традиційна;
Галета гарбузова зі сливою, шоколадом та марципаном;
Хліб-банановий;
Сінабон "Чорний ліс";
Канеле з ромом та ваніллю;
Наполеон шоколадний.
Після майстер-класу ви отримаєте:
Сертифікат про проходження МК.
Рецептурник з усіма виробами.
Дегустаційну коробку з усіма виробами.
Кожному учаснику в подарунок закваски Левіто Мадре та 100% пшенична і житня.
Кількість місць обмежена
Обов'язкова реєстрація за вказаним посиланням або номером
Відгуки
Додати відгук