Шоколадна дегустація від Sisters A. Chocolate у місті Рівне
Bean-to-bar ("від боба до плитки") – це більше, ніж просто шоколад. Це історія смаку, яка починається з ароматичних какао-бобів і зберігає у собі весь їхній характер. Генетика, клімат, спосіб ферментації – кожна деталь впливає на результат, створюючи унікальний профіль кожної плитки.
Sisters A. Chocolate беруть на себе весь шлях: від відбору бобів і лагідного обсмажування, до повільного перетирання у меланжерах і формування плитки. Завдяки цьому шоколад розкриває природну ароматику й чистоту смаку.
На дегустації ми відкриємо для вас різні відтінки шоколаду — від легкої фруктової кислинки до глибокої гірчинки, розкажемо про процес його народження та навчимо слухати смак.
Запрошуємо відчути справжню філософію поваги до природи, фермерів і ручної праці — у кожному шматочку шоколаду.
Реєстрація за вказаним посиланням
Відгуки
Відгуків немає.
Ви можете бути першим: