Паб "Ми в Україні"

Ми в Україні - фото
вулиця Соборна, 112
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд12:00 - 23:00Без перерви

Інформація

«Ми в Україні» — патріотичний паб нового формату, де смачні страви поєднується з неймовірною атмосферою.

Фанів футболу запрошуємо до нас на перегляд улюблених матчів. Відпочивайте, смакуйте та вболівайте разом з нами!

У нашому меню ви знайдете страви на різний смак, адже у нас є як традиційні рідкі страви, так і веганські бургери чи м'ясні делікатеси. Зокрема:

  • Українські традиції:
    • Сет вареників — три види вареників: бараболя-бринза, свинина, бараболя-грибочки, подається зі смаженою цибулею, шкварками та сметаною.
    • Вареники бараболя-грибочки.
    • Вареники зі свининою, гречані з бринзою, з капустою, з лівером, з солоним сиром та зеленню.
    • Шкварки до вареників.
    • Сметана до вареників.
    • Бандерики з м’ясом та сметаною.
    • Ковбаса кров’яна з цибулею та гірчичним соусом.
    • Кільце домашньої ковбаси з хріном.
    • Деруни з м’ясом та сметаною.
    • Картопляні пляцки з білими грибами.
    • Галушки з м’ясом у вершковому соусі.
    • Банош зі шкварками та бринзою.
  • Холодні закуски:
    • Солоний чізкейк з лососем.
    • Дошка антипасті.
    • Сет паштетів з тостами.
    • Курячий паштет з багетом, грушею та зеленню.
    • Камамбер запечений з грушею під ягідним соусом.
    • Форшмак з тостами.
    • Закуска з філе оселедця з картоплею та цибулею.
    • Карпаччо зі скумбрії.
    • Карпаччо з яловичини.
    • Тар-тар з яловичини.
    • Тар-тар з лосося.
    • Карпаччо з сала.
    • Сет сала: чотири види сала з хріном, гірчицею, хліб, огірки квашені, часник та цибуля.
    • Сет сирів.
    • М’ясне асорті.
    • Рибна тарілка.
    • Домашні різносоли.
  • Салати:
    • Салат з печеного перцю та крем сиру.
    • Гриль салат з куркою та овочами.
    • Салат з міксу помідорів та фети.
    • Салат з буряка зі спаржевою квасолею та сиром фета.
    • Овочевий салат з гарбузовим насінням.
    • Салат з язика та курки.
    • Теплий салат з телятиною.
    • Салат з прошутто.
    • Салат «Цезар».
    • Салат з лосося та авокадо з лимонним соусом.
    • Салат з креветками.
  • Перші страви:
    • Червоний борщ з пампушками та салом.
    • Солянка.
    • Курячий бульйон з локшиною.
    • Зелений борщ зі сметаною.
    • Грибна юшка.
    • Крем суп з філе курки з крутонами.
    • Суп овочевий з яловичиною та лапшею.
  • Закуски до пива:
    • Поліський мацик.
    • «Подзьобати до пива».
    • М’ясна дошка до пива.
    • М’ясні делікатеси до пива.
    • Нагетси фрі до пива.
    • Дошка фрі до пива.
    • Чебуреки з м’ясом.
    • Курячі крила в медово-соєвому соусі.
  • Страви для великих компаній:
    • Дошка з копченою ковбасою, картопляними діпами та овочами.
    • Дошка зі стегном індика, свиним ошийком та курячими крилами.
    • Дошка з запеченою рулькою, ребрами, шашликом.
    • Дошка з ребрами.
  • Гарніри:
    • Картопля по-селянськи.
    • Картопля фрі.
    • Овочі гриль.
    • Шпарагівка з вершками.
  • М’ясні делікатеси:
    • Стейк Рібай з кукурудзою та соусом BBQ.
    • Стейк філе міньйон з кукурудзою та соусом BBQ.
    • Медальйони зі свинини в беконі з овочами під вершковим соусом.
    • Грудинка свинини гриль з соусом чилі.
    • Стейк з ошийка свинини з соусом BBQ.
    • Стейк з курячого філе та з соусом тар-тар.
    • Філе курки з кускусом, в'яленими томатами під шпинатним соусом.
    • Курча з бататом фрі та вершковим соусом.
    • Качина грудка у вишневому соусі з гарбузово-апельсиновим пюре.
    • Філе індика з овочевим соте.
  • Страви з риби:
    • Запечене філе скумбрії з кунжутом.
    • Морський окунь гриль.
    • Стейк лосося з соусом.
    • Філе сібаса з овочами та ароматними травами. 
  • Бургери:
    • Бургер яловичий з картоплею фрі.
    • Бургер курячий з картоплею фрі.
  • Соуси: сирний, BBQ, чилі, вершковий, тар-тар.
  • Десерти:
    • «Наполеон».
    • «Захер».
    • Перевернутий чизкейк.
    • Банановий тарт з шоколадом та вершками.
    • Сирники зі сметаною.
    • Морозиво вершкове.
    • Морозиво з базиліком.

І звісно великий вибір алкогольних напоїв: пиво, текіла, джин, трав'яні настоянки, смачні коктейлі.

З понеділка по п'ятницю, з 12 до 15 подаються бізнес-ланчі. 

Симбіоз смачної кухні та різних напоїв дає можливість гарно відпочити та насолодитися проведенням часу у компанії друзів.

Відгуки