Кулінарна школа "The Chef"
Інформація
Події
Майстер-клас "Гарячі закуски"
21.12.2025
18:00
1300 грн
Запрошуємо на майстер-клас "Гарячі закуски" — подію для тих, хто хоче вдосконалити кулінарну майстерність і навчитися створювати ресторанні смаки у власній кухні. На вас чекає насичена програма з різноманітних страв, де кожна — маленький шедевр з характером, текстурою та ароматом.
У програмі:
Стейк цвітної капусти з оксамитовим соусом із печеного перцю та пряним маслом — ніжність, що вражає першою виделкою.
Карамелізована бейбі морква з хумусом і сочевицею — солодка, хрумка та шовковиста одночасно.
Брюссельська капуста в часниково-пармезановому соусі з беконом — маленькі, але дуже виразні смакові акценти.
Сицилійські аранчіні — золота скоринка, тягучий сир і запах Італії, що закохує.
Оладки з чорізо, кальмарів і картоплі з освіжаючим соусом дзадзикі — пікантні, яскраві й ідеальні до келиха вина.
Це вечір, де ви навчитеся поєднувати текстури, працювати з ароматами й створювати страви, які хочеться повторювати знову і знову. Гарантовано смачно, натхненно та дуже апетитно!
Реєстрація за вказаним посиланням
Майстер-клас "Різдвяна Магія: Трюфелі та Грог"
28.12.2025
18:00
1100 грн
Запрошуємо вас зануритися у справжню різдвяну атмосферу на нашому святковому майстер-класі від @sweet_silence_sweets "Різдвяна Магія: Трюфелі та Грог"!
У теплій, затишній атмосфері ми створюватимемо вишукані різдвяні трюфелі — з шоколадом, прянощами, цукатами, горішками та святковим декором. Кожен учасник приготує власний набір цукерок, які можна забрати додому або подарувати близьким.
А щоб свято було ще теплішим, ми зваримо ароматний зігріваючий грог — напій, що огортає теплом, прянощами та духом Різдва.
На вас чекає:
приготування різдвяних трюфелів;
святкове пакування;
дегустація;
ароматний грог для настрою.
Створіть свій маленький шматочок новорічної магії разом із нами!
Реєстрація за вказаним посиланням
Кулінарний майстер-клас "Італія"
17.01.2026
18:00
1300 грн
Запрошуємо на атмосферний кулінарний майстер-клас "Італія" — вечір, де пахне томатами, базиліком і гарним вином.
У меню:
Сайда путанеска — соковите філе сайди у насиченому томатному соусі з оливками, каперсами та анчоусними нотами. Яскраво, сміливо, по-італійськи!
Куряча грудка скалопіні — ніжна, обсмажена до золотистої скоринки, з ароматним соусом та середземноморськими спеціями.
Келих вина — ідеальне доповнення до вечері та настрою.
А на завершення вечора комплімент від шефа - італійський десерт.
Готуємо разом, спілкуємось, дегустуємо та занурюємось у справжню італійську атмосферу.
Кількість місць обмежена
Реєстрація за вказаним посиланням
Відгуки
Додати відгук