Вуджарня «М'ясо&Дим» пропонує скуштувати неперевершене м’ясо по-техаськи.
Для приготування застосовуються автентичні техаські традиції, дбайливе ставлення до відбору інгредієнтів та процесу приготування їжі.
Ця продукція має незмінний попит у мешканців міста Рівне та міста Луцьк. Процес копчення поєднує українські традиції та багаторічний досвід роботи вуджарів — м’ясо готується при низьких температурах впродовж тривалого часу — 6 годин. Сировина постачається від місцевих господарств, не використовуються підсилювачі смаку та консерванти.
Асортимент продукції, яку пропонує вуджарня «М'ясо&Дим»:
- свинина;
- реберця свинячі;
- рулька;
- телятина Рібай;
- телятина;
- шпондер;
- домашня ковбаса;
- скумбрія;
- сом;
- індича гомілка.
Безкоштовна доставка від 1000 грн.
Рекомендуємо скуштувати наше неймовірне молочне порося, смалене на соломі. Це дуже ніжне та смачне м’ясо. Маринується в сухому маринаді з унікальними спеціями впродовж 24 годин. Час приготування поросяти складає 8-12 годин при температурі 120 градусів С, а потім при температурі 70 градусів С м’ясо томиться та набирається свого неповторного смаку. Вам неодмінно сподобається.
Продукція від «М'ясо&Дим» доповнить ваші святкові столи, потішить в будні та забезпечить неймовірну гастрономічну насолоду.