Вуджарня "М'ясо&Дим"

М'ясо&Дим - фото
проспект Відродження, 1
(Парковка ТЦ "Лучеськ")
ДеньГодини роботиПерерва
ПнВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд12:00 - 20:00Без перерви
вулиця Сухомлинського, 1
(При в'їзді на парковку ТРЦ "ПортCity")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд12:00 - 20:00Без перерви

Інформація

Вуджарня «М'ясо&Дим» пропонує скуштувати неперевершене м’ясо по-техаськи.
Для приготування застосовуються автентичні техаські традиції, дбайливе ставлення до відбору інгредієнтів та процесу приготування їжі.
Ця продукція має незмінний попит у мешканців міста Рівне та міста Луцьк. Процес копчення поєднує українські традиції та багаторічний досвід роботи вуджарів — м’ясо готується при низьких температурах впродовж тривалого часу — 6 годин. Сировина постачається від місцевих господарств, не використовуються підсилювачі смаку та консерванти.
Асортимент продукції, яку пропонує вуджарня «М'ясо&Дим»:
  • свинина;
  • реберця свинячі;
  • рулька;
  • телятина Рібай;
  • телятина;
  • шпондер;
  • домашня ковбаса;
  • скумбрія;
  • сом;
  • індича гомілка.
Безкоштовна доставка від 1000 грн.
Рекомендуємо скуштувати наше неймовірне молочне порося, смалене на соломі. Це дуже ніжне та смачне м’ясо. Маринується в сухому маринаді з унікальними спеціями впродовж 24 годин. Час приготування поросяти складає 8-12 годин при температурі 120 градусів С, а потім при температурі 70 градусів С м’ясо томиться та набирається свого неповторного смаку. Вам неодмінно сподобається.
Продукція від «М'ясо&Дим» доповнить ваші святкові столи, потішить в будні та забезпечить неймовірну гастрономічну насолоду.

Відгуки