Цех по переробці риби

Цех по переробці риби - фото
Відгуків 2
Тернопіль
вулиця Текстильна, 22
(Навпроти митниці)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 19:00Без перерви
Сб08:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Любите рибу? Адже це не тільки смачні страви для всієї родини, а й вкрай корисний для здоров'я продукт. Як скласти меню на четвер? Влаштуйте традиційний «рибний день» — приходьте за продуктами до нас! Ми тішимо наших покупців свіжою та різноманітною продукцією, незамінною для повсякденних трапез і святкових застіль.

Опинившись в нашому магазині, ви будете здивовані шикарним вибором продукції — ми поставляємо товар, який має великий попит, тому кожен відвідувач знайде у нас свою улюблену рибу. Для тих, хто любить смачно поїсти, але не бажає займатися приготуванням морепродуктів, ми пропонуємо рибу холодного та гарячого копчення.

Наші переваги:

  • ми ретельно вивчаємо попит на рибну продукцію та його тенденції, тому завжди пропонуємо покупцям те, що вони шукають. Ви не підете з порожніми руками;
  • ми прагнемо якомога швидше доставити продукцію до вашого столу, тому не фасуємо і не розморожуємо рибу перед продажем;
  • мінімальні витрати на проміжну стадію між виловом та продажем дозволяють нам встановлювати гранично лояльні ціни на весь товар. У нашому випадку приємна вартість зовсім не має на увазі сумнівну якість — в цьому вже переконалися наші постійні клієнти;
  • чистота не тільки гарантує безпеку харчових продуктів, а й допомагає зосередитися на виборі конкретного товару. Ввічливі та охайні продавці завжди з посмішкою допоможуть вам скласти меню і підібрати відповідні інгредієнти для вашої рибної страви.

Продаж риби в гурт і в роздріб холодного та гарячого копчення, а саме:

  • скумбрії холодного та гарячого копчення;
  • сайра холодного та гарячого копчення;
  • салаки холодного та гарячого копчення;
  • окуня гарячого копчення;
  • ставриди гарячого копчення;
  • філе оселедця холодного копчення;
  • балика скумбрії гарячого копчення;
  • мойви холодного копчення;
  • кільки холодного копчення;
  • оселедця соленого;
  • філе оселедця в маринаді;
  • хребти лососеві гарячого та холодного копчення;
  • пресерви 200 г, 300 г, 500 г.

Відгуки