Броварня «Микуличин» — справжня візитна карточка сучасного Микуличина, яка розпочала свою роботу ще у 2002 році.
Головні відмінні ознаки пива виробництва цієї броварні — натуральність та автентичність. Для приготування хмільного напою використовується сировина натурального походження — чотири сорти пивоварного солоду, два типи хмелю, дріжджі та карпатська джерельна вода. Сусло бродить впродовж 7 днів, а пиво дозріває за 14 днів.
Тож, якщо ви хочете спробувати справді натуральний, живий, чудовий смак справжнього пива — обирайте напій від броварні «Микуличин».
Броварня випускає різні сорти пива під ТМ «Гуцульське»:
- Світле Ювілейне 2012.
- Темне.
- Пшеничне.
- Медове — у процесі виготовлення цього пива додається мед із пасіки власника броварні.
- Ягідне.
- Житнє.
- Шафран.
Окрім того, виготовляється квас «Житній».
Смакуйте із задоволенням та користю!