El Chef

El Chef - фото
Відгуків 1
Івано-Франківськ
Вулиця Чорновола, 56

Інформація

Долучитися до прекрасного й гармонійного світу кулінарії, дізнатися про тонкощі й секрети куховарської майстерності, набути особливих навичок та вмінь запрошує професійна кулінарна школа «el Chef». Ми чекаємо як професіоналів, так і початківців у сфері приготування їжі.

Ми пропонуємо сучасні можливості для сміливих експериментів та відповідну платформу для оволодіння традиційними випробуваними рецептами.

Ми є професійною школою, по закінченню якої ви отримаєте відповідні документи та можливість подальшого працевлаштування в кращих закладах Львова, Харкова, Івано-Франківська, Буковеля та за кордоном.

Відкриття школи планується 5 травня 2017 року. Початок навчання — 29 травня. Стандартний курс передбачає програму на 20 днів з 10 до 17.

Навчання для любителів проводиться за напрямками — європейська та японська кухня. Для дітей влаштовуємо дитячі дні народження, сімейні дні та тематичні майстер-класи, складність та тематика яких підбирається з врахуванням віку дітей.

В професійній кулінарній школі «el Chef» ви зможете:

  • співпрацювати та вчитися у відомих шеф-кухарів;
  • одержати нові навички в куховарській справі та ознайомитися з новими світовими тенденціями кулінарії;
  • відсвяткувати важливі події вашого життя — пропонуємо оригінальну площадку на 20 осіб з аніматором та діджеєм, фотографом, ми оформимо зал відповідно до тематики святкування, разом підберемо меню, а також запропонуємо можливість самостійного приготування їжі з нашим шеф-кухарем ;
  • повечеряти з друзями чи провести корпоративний захід, кулінарну вечірку, алкоголь можна приносити із собою;
  • провести семінар чи презентацію з фуршетом на 60 осіб — пропонуємо оренду приміщень;
  • поспілкуватися з відомими кухарями на званих вечорах;
  • скористатися послугами кейтерингу.

«el Chef» відкриває нові горизонти в куховарській справі, перетворюючи це заняття на мистецтво та хобі для багатьох охочих.
 

Події

Майстер-клас “Салати та заправки до них”
19.08.2019
Майстер-клас “Салати та заправки до них” (під керівництвом шеф-кухаря Арсена Кропивницького)⠀Готуємо:- салат з індичкою та динею- авторський цезар салат з яйцем пашот- суші салат (дегустуємо)⠀Вартість: 550 грнБонус заправки та соуси до салатів, а також ароматна сангріяЗареєструватись можна за нижчевказаним посиланням чи телефоном.
Майстер-клас "В’ялене м’ясо"
20.08.2019
Теоретично-дегустаційний майстер-клас. Ви дізнаєтесь про всі етапи приготування в’яленого м’яса та отримаєте досвід від справжнього професіонала - Darwin Cedeno.⠀План майстер-класу:1 етап - маринування м’яса у вакууматорі, обираємо правильні приправи2 етап - витримування м’яса3 етап - сушимо на правильній температурі4 етап - нарізаємо приготоване в’ялене м’ясо5 етап - дегустуємо⠀Вартість: 1250 грнЗареєструватись можна за нижчевказаним посиланням та телефоном.
Дегустаційний майстер-клас "Шоколадні цукерки"
21.08.2019
Шоколатьє — Олена РачілаПропонуємо долучитися до створення кондитерських шедеврів та скуштувати їх на нашому дегустаційному майстер-класі.⠀В програмі:1. Корпусна цукерка Манго - Маракуя2. Корпусна цукерка Праліне з молочним шоколадом3. Трюфель з віскі4. Трюфель з кокосом⠀• Робота з какао масло і барвниками• Техніка темперування шоколаду• Робота з формами для шоколаду• Техніка роботи з Трюфелем (ганаш, шоколадне покриття, декор)• Як вибрати необхідний інвентар• Склад і види шоколадних цукерок. Ганаши – правила роботи з ганашами• Упаковка, терміни і умови зберігання шоколадних цукерок ручної роботи⠀Вартість: 350 грнУчасникам майстер-класу бонус – знижка -10% на практичний експрес курс “Шоколадні цукерки”.Зареєструватись можна за нижчевказаним посиланням. 
Експрескурс "Головні страви з м’яса"
21.08.2019
Готуємо:- яловичина Су під фруктами- качина ніжка конфі- ошийок свинний маринований в темному пиві- фарширована каре з сетом соусів⠀Вартість: 1200 грнЗареєструватись можна за нижчевказаним посиланням чи телефонами.
Майстер-клас "Риба та соуси"
27.08.2019
Ніжна риба, смачні соуси та красива подача. Здивуйте своїх близьких вишуканими стравами, які вас навчить готувати наш шеф.⠀В програмі майстер-класу:- філе сібаса з креветками та імбирним соусом- мідїі в соусі з гороховим пюре⠀Вартість: 550 грнПригощення: ароматна сангрія!⠀Зареєструватись можна за нижчевказаним посиланням чи телефоном. 
Кенді бар для початківців
31.08.2019
Кількість місць: 10 осіб⠀Задумаєтеся про кар'єру кондитера?Оригінальні начинки, вишукані тістечка, ніжні десерти, які складаються в ідеальний кенді бар. Всього цього ми навчимо вас на нашому міні-курсі.⠀Програма курсу: Шу фісташка-малина (основи заварного тіста, фісташковий шантіі) Зефір чорна смородина Капкейки ягідні Тарта горіхово-карамельна (основи пісочного тіста, домашня карамель) Макарон молочний шоколад/маракуя (технологія приготування кришечок макарон, базові основи ганашу) Мусові птіфури (маленькі десерти з базовими мусами) Класичне тірамісу - десерт в стакані Різнокольорове бізе Вартість: 2000 грн.
Практичний майстер-клас від кондитера Маргарити Ференц "Багатоповерхові торти "
05.09.2019
10:00-18:00Кількість місць обмежена!⠀Мрієте робити торти, які схожі на справжній витвір мистецтва? Тоді цей майстер-клас точно для вас!⠀В програмі: Теорія бісквітів та начинок, всі необхідні формули для прорахунку діаметру та площі форм. Як правильно порахувати кількість поверхів на необхідну вагу торта? Начинки: “Уізли”, “Лимон-бузина”, “Шоколадний фламбе”. Креми для начинок. Три види крему для вирівнювання. Техніки вирівнювання. Складання багатоярусних тортів. Конструкції, підложки, опори. Транспортування багатоярусних тортів. Робота з фальш-ярусами. Як і коли їх використовувати, як оформляти, для чого обтяжувати, як правильно вирівнювати і збирати з них конструкцію? Робота з кольором. Сумісність кольорів. Яка допустима кількість різних кольорів при оформленні одного торта. Вафельний декор. Шоколадний велюр. Акварельний розпис та золото. Ізомальт.⠀Після проходження курсу кожен учасник отримує сертифікат.⠀Вартість: за умов реєстрації до 25.08 — 5600 грн.Повна вартість: 5800 грн.⠀Реєстрація за нижчевказаним посиланням.
Професійний базовий курс
09.09.2019
09.09 – 04.10 Змінити професію та мати можливість заробляти своїм улюбленим хобі цілком реально! Команда кулінарної школи el Chef оголошує вже п'ятий набір на професійне навчання і сміливо заявляє, що Ваша мрія та стрімке бажання мають можливість перетворитись в реальність вже зовсім скоро! Який період навчання? Тривалість курсу-інтенсиву 21 день, по завершенню навчання студентам надається можливість 7-ми денної практики в кращих діючих ресторанах міста. Навчання відбувається щодня з  9:00 – 15:00.   Кожен студент отримає:іменний кітель;рецептурний та теоретичний зошити;практичні вміння;багато знайомих шеф кухарів міста та України;можливість роботи за професією;диплом;Яка програма курсу?Теоретична частина курсуБазові смаки та їх комбінування;Документи, необхідні для правильної організації роботи на професійній кухні;Різновиди меню та правила його введення;Санітарні норми на професійній кухні;Фудкост страв та втримання цінової політики меню;Правила інвентаризації товару;Напівфабрикат та швидка подача страв;Нові техніки та технології приготування страв;Калькуляційні та технологічні карти;Актуальне меню (комфортна їжа, моно меню, фьюжин, альтернативна кухня);Правила успішного шеф кухаря;Практична частина курсуПрактика та основи нарізання овочівСніданки, робота з яйцями та їх зберіганням;Розбір та зачистка м'яса;Класика стейків,Риба та морепродуктиПлейтинг та фуд декор;Виготовлення сирів;Паста та робота з тістом;Страви з бараниниСубпродукти;Технологія су-від;Соуси гарячі, холодні та дресінги;Гарніри ,Основи молекулярної кухні;Альтернативне м’ясне меню;Класика приготування десертівВиготовлення хлібу, випічкаЯк відбуваються заняття?Ви багато готуєте самостійно та отримуєте особистий досвід, який активно опрацьовуєте з діючими шеф кухарями.Хто шеф-кухарі курсу?Darwin Cedeno - еквадорець, позитивний та веселий, який має великий досвід роботи за кордоном.Валентин Михайлов - координатор школи el Chef з 15 літнім досвідом роботи на різних кухнях. Особливу увагу приділяє подачі та класичним стравам.Анатолій Ларчев - шеф-кухар ресторану "Profitrolle", працював в найвідоміших мережах ресторанів України, переможець конкурсу шеф-кухарів України 2017, член асоціації шеф-кухарів України.Арсен Кропивницький - шеф-кухар ресторану "Чотири Сезони", улюблений напрямок роботи - страви з яловичини. Активний та відповідальний, вміє працювати в команді.Ольга Панчук - шеф-кондитер та пекар, любить комбінувати солодке з нетрадиційними смак.Олексій Повторейко - викладач Кулінарної Академії Шеф Кухарів України, шеф кухар ресторану "Whisky Corner", Київ працює з молекулярною кухнею.Також участь приймають окремі шеф-кухарі за спрямуванням та запрошені гості.Що робити після проходження навчання?Розпочинати особистий рух в кулінарному житті;Повноцінно працювати за призначенням або відкривати власний бізнес;Смачно готувати та розробляти власне меню та концепції;Продовжувати вивчати кулінарне мистецтво;Які методи оплати пропонуються?Повна оплата курсуСтипендіальна програма, з працевлаштуваннямЛізингування, часткова оплата навчання та розтермінуваннямПротягом навчання ви прийматимете участь в самостійних роботах, а також складете авторське меню. Всі оцінювання проводитимуть спеціалісти з великим досвідом роботи на професійній кухні.А кращі студенти курсу отримають в подарунок інструменти та літературу для подальшої роботи.Обов'язкова попередня реєстрація.  
Перший професійний кондитерський курс Західної України
07.10.2019
Кондитерська справа - це справжнє мистецтво, що дарує щастя кожному. Та освоїти його буває справді складно, особливо, самотужки. Саме тому ми створили ідеальний курс для тих, хто хоче навчитися цього мистецтва і стати професійним кондитером, або ж підвищити свою кваліфікацію.⠀Тож запрошуємо вас на професійний кондитерський курс, де:- 16 днів інтенсивної роботи- 3 тренери шеф-кондитери- 80% практики, 20% теорії- блокове навчання- від дрібних десертів до складних бісквітних конструкцій⠀Для надання розширеної інформацію реєструйтесь за посиланням нижче.

Відгуки

Віталій Мачкур: (Друг LIST'а)
Сподобалось
Вчора було перше заняття курсу Альтернативне м'ясо. Дарвін вчив нас готувати скірт стейк та лопатку. Відкрив для себе багато цікавих і корисних нюансів у маринуванні та приготуванні м'яса. Потім все приготоване ми дружно з'їли - дуже смачно). Я відкайфував за ці три години по повній.Наступного разу готуємо біф бургер.Думаю далі буде все цікавіше!
Доповнено 1 рік тому
Сьогодні в нас Особуко міланезе )
Переглянути всі відповіді ()
El shef   Ель шеф   Ельшеф   Elchef   Ел шеф   Елшеф   Курси   Організація святкувань, подій, заходів   Конференц-зали   Майстер-класи   Навчальні курси   Організація свят   Організація святкувань   Організація святкування   Організація урочистостей   Свято організація   Організація урочистих подій   Організація святкових заходів   Організація святкових подій   Організація урочистих заходів   Організація подій   Організація заходів   Конференц-зал   Конференц зал   Зал для конференцій   Конференц-сервіс   Майстер-клас   20 денна кулінарна школа   Дитяча любительська кулінарна школа   Для дорослих   Екслюзивні дні народженьь   Екслюзивні святкування   Звані вечері   Звані вечері із відомими кухарями   Зустрічі із відомими кухарями   Зустрічі із відомими шефами   Кулінарні корпоративи   Кулінарні курси   Кулінарні курси із документами   Кулінарні курси для дітей   Кулінарні курси для любителів   Кулінарні курси для професіоналів   Кулінарні майстер класи   Кулінарні майстер класи   Кулінарні навчання   Кулінарні тімбілдінги   Кулінарні тренінги   Курси кулінарії   Курси кулінарів   Курси підвищення кваліфікації кухарів   Курси підвищення кваліфікації шеф кухарів   Курси підвищення кваліфікації шефів   Курси перекваліфікації кухарів   Курси перекваліфікації шеф кухарів   Курси перекваліфікації шефа   Любительська кулінарна школа   Навчання   Навчитись готувати   Навчитись смачно готувати   Організація днів народжень   Організація презентацій   Організація фуршетів   Органіхація святкувань   Оренда приміщення для кулінарних презентацій   Підвищення кваліфікаї   Площадка для святкувань днів народжень   Працевлаштування кухарів   Працевлаштування кухарів буковель   Працевлаштування кухарів карпати   Працевлаштування кухарів у львові   Працевлаштування кухарів харків   Презентації   Професійна кулінарна школа   Професійна кулінарною школа із подальшим працевлаштуванням   Фуршети   Цікаві дні народження   Школа японської кухні  
Показати більше