El Chef

El Chef
Відгуків 1
Івано-Франківськ
Вулиця Чорновола, 56

Інформація

Долучитися до прекрасного й гармонійного світу кулінарії, дізнатися про тонкощі й секрети куховарської майстерності, набути особливих навичок та вмінь запрошує професійна кулінарна школа «el Chef». Ми чекаємо як професіоналів, так і початківців у сфері приготування їжі.

Ми пропонуємо сучасні можливості для сміливих експериментів та відповідну платформу для оволодіння традиційними випробуваними рецептами.

Ми є професійною школою, по закінченню якої ви отримаєте відповідні документи та можливість подальшого працевлаштування в кращих закладах Львова, Харкова, Івано-Франківська, Буковеля та за кордоном.

Відкриття школи планується 5 травня 2017 року. Початок навчання — 29 травня. Стандартний курс передбачає програму на 20 днів з 10 до 17.

Навчання для любителів проводиться за напрямками — європейська та японська кухня. Для дітей влаштовуємо дитячі дні народження, сімейні дні та тематичні майстер-класи, складність та тематика яких підбирається з врахуванням віку дітей.

В професійній кулінарній школі «el Chef» ви зможете:

  • співпрацювати та вчитися у відомих шеф-кухарів;
  • одержати нові навички в куховарській справі та ознайомитися з новими світовими тенденціями кулінарії;
  • відсвяткувати важливі події вашого життя — пропонуємо оригінальну площадку на 20 осіб з аніматором та діджеєм, фотографом, ми оформимо зал відповідно до тематики святкування, разом підберемо меню, а також запропонуємо можливість самостійного приготування їжі з нашим шеф-кухарем ;
  • повечеряти з друзями чи провести корпоративний захід, кулінарну вечірку, алкоголь можна приносити із собою;
  • провести семінар чи презентацію з фуршетом на 60 осіб — пропонуємо оренду приміщень;
  • поспілкуватися з відомими кухарями на званих вечорах;
  • скористатися послугами кейтерингу.

«el Chef» відкриває нові горизонти в куховарській справі, перетворюючи це заняття на мистецтво та хобі для багатьох охочих.
 

Події

Майстер-клас "Прованська кухня"
24.02.2018
Тривалість 17:00-19:00 год.Майстер-клас від Анатолія Ларчева “М’ясо з винним соусом та все, що потрібно знати про французьку кухню”Хочете цікаво та оригінально провести суботній вечір? Тоді запрошуємо вас на теоретично-дегустаційній майстер-клас, на якому наш шеф-кухар Анатолій Ларчев розповість вам усі деталі приготування страв прованської кухні: прянощі, аромати, вміння та багато цікавих секретів!Протягом цього вечора ви оволодієте знаннями з приготування: -Антрекоту “Борделез” - стейку із соусом з червоного вина;-Цибулевого пирога “Піссаладьєр”;А підкреслить смак страв французьке червоне сухе вино, яким ви зможете насолоджуватись під час майстер-класу. Як відбуватиметься МК?- Ви бронюєте місце для себе або компанії (діє знижка для друга -10%);- Ми зустрічаємо вас з бокалом вина та фуршетними закускам;- Займаєте зручне місце в залі, слідкуєте за роботою шефа та ставите запитання, насолоджуєтесь дружньою атмосферою та смакуєте чудове вино;- Дегустуєте кожну страву та елементи до неї;Що ви отримаєте після МК?- позитив та нових знайомих;- рецепти та поради від шефа;- знижку на курс “Риба та салати”;Вартість майстер-класу - 400 грн.
Курс "Стейки та Соуси"
26.02.2018
Тривалість 26 лютого - 19 березня (4 заняття щопонеділка). Група: 10 учасників. Презентуємо неймовірно цікавий та максимально смачний курс під керівництвом шеф-кухаря Дарвіна Седеньо. Ви отримаєте багато теоретичних знань, практичних вмінь та конкретних відповідей на ті питання, які відкладали у довгий ящик. Програма курсу включає в себе: Ступені просмажування м’яса; Зачистка та підготовка; Відстоювання та маринування; Особливості смаків, де купити правильне та якісне м’ясо; Дегустація підібраних аперитивів та діжестивів до м’яса; Ми будемо готувати: - Сір Лойн Стейк - стейк з антрекоту; Стейк М’ясника - стейк з передньої лопатки; Стейк з шинкою - стейк з задньої частини свині; Стейк з ошийка - стейк з свинної шиї; Стейк ЧікенБіф - оригінальний дабл стейк; Соуси: Cherry&Peper; Sweet&Sour; Соус Чіпотле Лайм; Соус Гаряча Мексика; Соус Берне; Аргентинський Чімічуррі соус. Вартість курсу: раннє бронювання (до 19.02) - 2900 грн, пізнє бронювання - 3300 грн.
Юнацька кулінарна школа
02.03.2018
Тривалість 02.03 - 30.03 (щоп'ятниці) 15:30 - 17:30 год.Запрошуємо підлітків віком 11-15 років на ДРУГИЙ набір Юнацької кулінарної школи! Навчися професійно та смачно готувати і можливо саме кулінарія стане твоєю майбутньою професією! Програма:2.03 - 1. Суші - роли (сирний та класичний роли).2. Фруктовий sweet рол.9.03 - 1.Овочева лазанья.2.Морквяний пиріг.16:03 - 1. Здоровий бургер.2. Шоколадний еклер.23.03 - 1. Рулет з індичкою з гороховим пюре та м'ятою.2. Панакота особлива.30.03 - 1. Паста арабята.2. Апельсинове тірамісу.Вартість курсу: 1440 грн.Вартість одного заняття: 350 грн.Прийди з другом чи подругою, братом чи сестрою та отримай знижку -10%.Зареєструвати учасника можна он-лайн або за телефоном
Кондитерський курс. Рівень 3
03.03.2018
Тривалість: 3-4 березня, 10:00 - 15:00 год. Під керівництвом шеф-кондитера кулінарної школи el Chef - Ольги Панчук. Формат навчання: практичний курс-інтенсив. У програмі курсу складні європейські торти, з дзеркальною лазур'ю, велюром та декоративні прикраси. Кожен учасник прийматиме активну участь в приготуванні двох тортів та матиме змогу забрати свій кондитерський шедевр із собою. У меню:- Складні декори;- Мусовий вершковий торт з дзеркальною глазур’ю;- Велюровий шоколадний торт з золотим декором; Кому буде корисний курс:-любителям, які мають досвід;-професіоналам, які не зупиняються на досягнутому; По завершенню курсу ви отримаєте:-сертифікат про проходження курсу;-знижку -10% на наступний курс;-рецептурний зошит; Вартість: 2200 грн. Зареєструватись можна он-лайн, або за телефоном
Курс "Риба та Салати"
07.03.2018
Тривалість 7 березня - 27 березня (4 заняття щосереди з 18:00 до 21:00 год)Авторський курс Анатолія Ларчева для усіх охочих.Група: 10 учасниківМи будемо розмовляти про: - Правильний вибір продукту, як купити свіжу рибу- Зачистка, підготовка, філерування риби- Маринування та температурні режими- Основні правила імпровізації в стравах- Правила заморожування
Майстер-клас "Макарон. Секрети французького десерту"
17.03.2018
Тривалість 10:00-16:00 год. Мрієте дізнатися усі тонкощі приготування неповторного французького десерту - Macarons? Наш шеф-кондитер Ольга Панчук знає їх і неодмінно поділиться з вами! Програма майстер-класу:- Macarons з ганашем з білого шоколаду та сиром брі;- Macarons з ганашем з карамелізованим шоколадом та соленою карамеллю;- Macarons з ганашем з чорного шоколаду та малиновим кулі. По завершенню майстер-класу ви отримаєте:- сертифікат;- друковані рецептури;- смачні десерти власного приготування; Вартість: 900 грн. Діє акція - приведи друга та отримай знижку - 10% для вас обох. Поспішіть, кількість місць обмежена Зареєструватись можна он-лайн або за телефоном (099) 557 44 63

Відгуки

Додати відгук
Для того, щоб залишити відгук, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі
Віталій Мачкур: (Друг LIST'а)
Сподобалось
Вчора було перше заняття курсу Альтернативне м'ясо. Дарвін вчив нас готувати скірт стейк та лопатку. Відкрив для себе багато цікавих  і корисних нюансів у маринуванні та приготуванні м'яса. Потім все приготоване ми дружно з'їли - дуже смачно). Я відкайфував за ці три години по повній.Наступного разу готуємо біф бургер.Думаю далі буде все цікавіше!
Доповнено більше 19 днів тому
Сьогодні в нас Особуко міланезе )

Відповісти:

Віталій Мачкур,
Віталій Мачкур, 
Переглянути всі відповіді ()
El shef   Ель шеф   Ельшеф   Elchef   Ел шеф   Елшеф   Курси   Організація святкування   Конференц-зали   Майстер-класи   Навчальні курси   Організація свят   Організація святкувань   Організація святкування   Організація урочистостей   Свято організація   Івент-агенція   Event-агентство   Організація урочистих подій   Організація святкових заходів   Конференц-зал   Конференц зал   Зал для конференцій   Конференц-сервіс   Майстер-клас   20 денна кулінарна школа   Дитяча любительська кулінарна школа   Для дорослих   Екслюзивні дні народженьь   Екслюзивні святкування   Звані вечері   Звані вечері із відомими кухарями   Зустрічі із відомими кухарями   Зустрічі із відомими шефами   Кулінарні корпоративи   Кулінарні курси   Кулінарні курси із документами   Кулінарні курси для дітей   Кулінарні курси для любителів   Кулінарні курси для професіоналів   Кулінарні майстер класи   Кулінарні майстер-класи   Кулінарні навчання   Кулінарні тімбілдінги   Кулінарні тренінги   Курси кулінарії   Курси кулінарів   Курси підвищення кваліфікації кухарів   Курси підвищення кваліфікації шеф-кухарів   Курси підвищення кваліфікації шефів   Курси перекваліфікації кухарів   Курси перекваліфікації шеф кухарів   Курси перекваліфікації шефа   Любительська кулінарна школа   Навчання   Навчитись готувати   Навчитись смачно готувати   Організація днів народжень   Організація презентацій   Організація фуршетів   Органіхація святкувань   Оренда приміщення для кулінарних презентацій   Підвищення кваліфікаї   Площадка для святкувань днів народжень   Працевлаштування кухарів   Працевлаштування кухарів буковель   Працевлаштування кухарів карпати   Працевлаштування кухарів у львові   Працевлаштування кухарів харків   Презентації   Професійна кулінарна школа   Професійна кулінарною школа із подальшим працевлаштуванням   Фуршети   Цікаві дні народження   Школа японської кухні  
Показати більше