Кулінарний майстер-клас у місті Тернопіль

Кулінарний майстер-клас - фото
Дата події: 14 жовтня 2018
Місце проведення:
Початок: 13:00 год.
Для того, щоб підписатися на події, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі
Нещодавно святкували Всесвітній день вегетаріанства. Тож ми теж вирішили долучитись до цієї події і провести майстер-клас з приготування солодощів, а саме желейних цукерок з агар-агару(замінник желатину). На вас чекає дегустація цих чудових солодощів! Приходьте та долучайтесь до приготування страви!

Вхід вільний.
 
Агар-агар (також відомий як агар, кантен, агал-агал, японський риб'ячий клей) — складна природна суміш полісахаридів; нерозгалужені полісахариди, що містяться в деяких червоних морських водоростях. Використовується як замінник желатину для вегетаріанських страв, концентратор для супів, в желе (желейний мармелад), пастилах, зефірі, морозиві (в складі морозива запобігає утворенню кристалів льоду) та японських десертах таких як анміцу.
Агар був вперше використаний в мікробіології в 1892 році німецьким мікробіологом Вальтером Гессеном, помічником, що працював в Роберта Коха. Він виявив, що агар-агар був більш корисним як затверджувач, ніж желатин.

Відгуки

Додати відгук
Для того, щоб залишити відгук, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі

Відгуків немає.
Ви можете бути першим:

Додати відгук