Ресторанний етикет у місті Тернопіль

Ресторанний етикет - фото
Дата події: 6 лютого 2020
Організатор:
Початок: 18:00 год.
Вартість: 700 грн
Для того, щоб підписатися на події, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі
Майстер-клас відкриє питання, яких мало хто знає і дотримується, адже це важливо.

Що таке прийом? Які види прийомів існують за складом, за ступенем важливості, за типом обслуговування?
Що таке Шведський Стіл? В Яких випадках його доречно організовувати?
Традиція подавати аперетив, в чому її особливість?
Кувертні прибори. Особливості сервірування столу
Що таке аустери і чому варто приділяти увагу цим напоям?
Які страви потрібно їсти руками і чому?

Вартість: 700 грн

Безліч інформації Ви довідаєтесь на даній події, тому поспішіть!
Для купівлі квитків пишіть у дірект або за телефоном нижче. 
Телефон: +38 (098) 828-43-05
Перегляди 28

Відгуків немає.
Ви можете бути першим:

Додати відгук