ТОВ "Лілія"

Лілія - фото
Львів
проспект В'ячеслава Чорновола, 63, офіс 703, 705
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:3013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

ТзОВ «ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ЦЕНТР МЕНЕДЖМЕНТУ ЯКОСТІ ТА ГІГІЄНИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ «ЛІЛІЯ».

 

Швидкий розвиток  промисловості, зростання орієнтації споживачів на якість та безпеку харчової продукції, доступ на ринки різних країн  все більше змушує операторів ринку харчової промисловості звертати увагу на виробництво якісної продукції. У зв’язку з цим на початку 2006 року,  за підтримки німецьких партнерів був створений «Європейський центр менеджменту якості та гігієни харчових продуктів «Лілія». Наша компанія пропонує свої послуги у вирішенні питань щодо впровадження систем якості на підприємствах згідно міжнародних стандартів.

Політика компанії

Наша мета полягає в тому, щоб надати можливість нашим клієнтам досягнути лідерства в сфері менеджменту якості та безпечності  за допомогою:

-          фахової підтримки;

-          консультацій та аудитів;

-          семінарів та навчань персоналу.

Постійне вдосконалення у роботі дозволяє приймати правильні рішення, слідкувати за світовими тенденціями. Наші працівники   проходять різні навчання, беруть участь у семінарах, що піднімає рівень знань і професіоналізм. Фахова допомога робить співпрацю ясною, чіткою і приємною.

 

Наші послуги: 

 

КОНСУЛЬТАЦІЙНІ ПОСЛУГИ

Впроваджена система менеджменту якості – це система, яка виявляє ймовірні невідповідності, що можуть виникнути з продуктом, контролює, а тому і знижує до прийнятного рівня або взагалі нейтралізує таку ймовірність. ТзОВ «Європейський центр менеджменту якості та гігієни харчових продуктів «Лілія» надає такі послуги:

    1. Розробка та впровадження систем управління якістю згідно вимог міжнародно- визнаних стандартів:
    • IFS – International Food Standard – Міжнародний харчовий стандарт;
    • BRC GLOBAL STANDARD FOOD (British Retail Consortium) – Харчовий стандарт британського консорціуму роздрібної торгівлі;
    • FSSC 22000 Food Products – Food Safety System Certification 22000;
    • ISO 22000:2005 – Система менеджменту безпечністю харчових продуктів;
    • ISO 9001:2008 - Системи менеджменту якості. Вимоги.;
    • ISO 14001:2005 - Системи екологічного менеджменту. Вимоги та настанови по використанню.;
    • OHSAS 18001:2007 – Система менеджменту охорони праці та виробничої безпеки. Вимоги.;
    • елементи TQM (Total Quality Management);
    • Впровадження інтегрованих систем менеджменту якості.

    Вибір того чи іншого стандарту здійснюється самим підприємством. Наша компанія допомагає підприємствам зорієнтуватися, система менеджменту якості згідно якого міжнародного стандарту необхідна для кожного конкретного підприємства.  

      1. Підготовка до сертифікації.

         

        ТРЕНУВАННЯ

                    Добре тренований персонал – запорука справного виконання своїх обов’язків, розуміння і вчасна дія, універсальний інструмент у злагодженій роботі.

                    Теми тренувань:

          • IFS, BRC;
          • FSSC 22000;
          • ISO 22000;
          • HACCP - Hazard Analysis and Сritical Control Point - система аналізу ризиків і контролю критичних точок;
          • GMP/GHP - Good Manufacturing Practices/Good Hygiene Practices – Добра виробнича практика/Добра практика гігієни;
          • ISO 9001;
          • ISO 14001;
          • OHSAS 18001;
          • Внутрішній аудит, коригувальні та запобіжні дії, простежуваність, відбір постачальників.

           

          АУДИТИ

                      ТзОВ «Європейський центр менеджменту якості та гігієни харчових продуктів «Лілія» надає такі послуги:

          • Проведення діагностичних аудитів підприємств на предмет відповідності міжнародним стандартам якості (IFS, BRC, ISO 22000, FSSC 22000; ISO 9001, ISO 14001, HACCP, GMP\GHP, OHSAS 18001);
          • Проведення передсертифікаційних аудитів підприємства;
          • Складання плану коригувальних та попереджувальних дій з метою усунення
            недоліків, виявлених під час аудиту;
          • Надання консультацій щодо оптимізації системи заходів стосовно виконання
            приписів сертифікуючої організації;
          • Підготовка внутрішніх аудиторів (тренування, тестування).

           

          ОСНОВНІ КЛІЄНТИ:   

          - ВАТ «Рожищенський сирзавод» м. Рожище (IFS)

          - ПП «Оліяр», ТМ « Майола» (ISO 9001, HACCP)

          - ТзОВ «Компанія «Зевс ЛТД», Рівненська область (ISO 22000)

          - ВАТ «Броварський племптахокомбінат», Київська область (IFS)

          - ТзОВ «КОМ», Дніпропетровська область (IFS)

          - ТОВ «Н.П.К.», м. Хмельницький (ISO 9001)

          - ЗАТ «ЛКФ «Світоч», м. Львів (ISO 9001, HACCP)

          - ВАТ «Волинь холдинг», ТМ «Торчинпродукт» (ISO 22000)

          - ТзОВ «Зодіак», Харківська область (IFS)

          - ТзОВ «Олійно-жировий альянс», Харківська область (ISO 22000)

          - ПП «КІМАК» Львівська обл.. (ISO 22000)

          - ПАТ «ВГП» ТМ РУТА (ISO 9001, BRC)

          - ТзОВ «Яблуневий Дар», м. Городок (IFS)

          - ПАТ «Луцьк-Фудз», м. Луцьк (IFS)

          Та інші.

           

          НАШІ ПАРТНЕРИ:

          • BILACON – консультаційна організація, Німеччина.
          • METRO Кеш енд Кері Україна
          • Органік Стандарт – міжнародна сертифікаційна компанія.
          • TUVRheinlandміжнародна сертифікаційна компанія.
          • MNCProjectGroupенергозберігаючі технології.
          • UCCA - Асоціація «Холодна Логістика України»


          ПЕРЕВАГИ СПІВПРАЦІ З НАМИ:

          • досвід проведення діагностичних аудитів підприємств - постачальників на відповідність міжнародних стандартів на замовлення торгово-роздрібних мереж;
          • співпраця з підприємствами по усій Україні в різних галузях;
          • консультування підприємств по впровадженню систем якості, та вдосконалення існуючих;
          • навчання, консультації, тестування;
          • окремий підхід до кожного клієнта з врахуванням особливостей виробництва;
          • помірна цінова політика, що робить наші послуги доступними для великих, середніх та малих підприємств.

                      На сьогодні, на базі нашого підприємства є міжнародний аудитор IFS Food, який пройшов відповідне навчання та здав екзамен по вимогах IFS. 

          Довідка: стандарт IFS розроблено ініціативною групою провідних світових компаній роздрібної торгівлі з метою створення єдиного базового стандарту проведення аудитів систем управління безпекою. Базова схема проведення аудитів згідно вимог IFS широко використовується в усьому світі торгівельними організаціями для аудитування постачальників продукції.

          Відгуки