Гастровечори, дегустації в Львові

Дати:
Розділи:

Сьогодні, 21 серпня 2019

Дегустація Піно Гріджіо

За 3 роки ми жодного разу не дегустували вина на основі цього сорту.А ви його так любите, я знаю.На цій дегустації ми дізнаємось про всі стилі цього сорту, а їх є чимало!Гастрономічний супровід від Park. Art of Rest.Вартість - 500 грн.Кількість місць є обмеженою, тому не забувайте попередньо бронювання та робити передоплату.   Бронювання столиків за вказаним номером телефону.

Завтра, 22 серпня 2019

Барбекю Weekend

Найважливіше свято нашої країни ми зустрінемо у форматі барбекю пікніка на території нашого Парку!На Вас чекатимуть: - спеціально облаштована барбекю зона з фуд-кортом - ексклюзивне барбекю меню - коктейльна стійка з спеціальними літніми пропозиціямиОбов'язковим елементом пікніка є його музична складова і у нас вона планується теж найкраща :) - 23.08 насолоджуємось звуками саксофону у виконанні Jura Kardash - 24.08 святкуємо День Незалежності з ансамблем української пісні Wszystko - 25.08 релаксуємо у компанії українських популярних хітів у виконанні чарівної Natali Mateyko Початок перформенсів о 20:00Розклад роботи BBQ зони: - 22.08 - з 17:00 до 22:00 - 23.08 - з 17:00 до 22:00 - 24.08 - з 14:00 до 22:00 - 25.08 - з 14:00 до 22:00   Бронювання столиків та деталі за вказаним номером телефону.

Гастровечір сучасної української кухні

Українська кухня, якої ви ще не знали. Вареники, борщ, банош, узвар - це звісно неймовірно смачні страви. Але хочеться чогось особливого і автентичного.Запрошуємо подивитись на українську кухню іншими очима разом з нами. Шеф-кухар Ігор Герилів (Igor Geryliv) приготує для вас національні, проте нестандартні українські страви.На Вас чекають 4 особливі страви + 3 позиції винаВартість: 750 гривень \ особа.   Реєстрація та деталі за вказаним посиланням та номером телефону.

Вечір м'яса, пива та філософcького настрою
22.08.2019 18:00
вул. Костюшка, 6 (Сковорода. Компанійська кнайпа)

Три гальби фірмового пива "Савич" у подарунок - кожному, хто замовить компанійську сковороду.   М'ясо й пиво - від нас, філософські розмови і тости за здоров'я Григорія Савича Сковороди - за вами!

Дегустація білих вин

Дегустуємо Білі вина з регіону Фріулі.Скільки дегустуємо?П'ять позицій вин у супроводі страв. Чому варто спробувати?Бо Фріулі - король білих вин. Куштуватимемо шедеври п'ятьох кращих виробників, які і прославили регіон.   Вартість - 550 грн.   Бронювання столиків та деталі за вказаним номером телефону.    

Шеф-стіл Руслана Сорочинського

Вже дуже скоро ми святкуватимемо День Незалежності України!З приводу цього шеф-кухар Руслан Сорочинський має за мету зібрати прихильників його творчості за одним столом на черговий шеф-стіл.Очевидно, що в переддень свята незалежності, ми зупинились на темі локальних українських страв і маємо велике бажання здивувати Вас ексклюзивними та давніми рецептами української кухні у новій інтерпретації.   Бронювання місць та деталі за вказаним номером телефону.

Середа, 28 серпня 2019

Дегустація Franciacorta

Закінчувати літній дегустаційний сезон потрібно з келихом ігристого!!! Цього разу буде розбиратись у найславетніших ігристих винах Італії з регіону Ломбардії. Підібрав для вас цікаву підбірку позицій, щоб максимально широко продемонструвати всі стилі Franciacorta.   Гастрономічний супровід від Park. Art of RestВартість - 600 грн.Кількість місць є обмеженою, тому не забувайте попередньо бронювання та робити передоплату.   Бронювання столиків та деталі за вказаним номером телефону.