Гастровечір "Морепродукти і Вино" у місті Львів

Гастровечір "Морепродукти і Вино" - фото
Дата події: 15 листопада 2018
Місце проведення:
Початок: 19:00 год.
Для того, щоб підписатися на події, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі
Море смаків, океан кулінарних відтінків відкрийте для себе на гастро-вечорі "Морепродукти і Вино". Шеф-кухар ресторану Split Club Lviv Роман Щурко допоможе опуститися на глибину смакових вражень, презентуючи страви з морепродуктів в авторському виконанні та з неперевершеними соусами. Після куштування устриць, тигрових креветок, мідій, кальмарів, морських гребінців та лобстера Термідора море підкорить ваше серце... а ігристі та тихі вина від нашого сомельє укріплять цю любов.
 
Що будемо їсти?
1. Устриця Фін ла Гошу (1 шт.) та устриця Остра Регал (1 шт.), подаються з грінками та соусами.
2. Асорті з морепродуктів (тигрові креветки з пікантним соусом; мідії, запечені під гострим сирним соусом; кальмари з пікантним соусом; морський гребінець з ніжним пюре та трюфельним соусом).
3. Лобстер Термідор, запечений в листковому тісті.
 
Вартість - 1200 грн.
 
Детальна інформація за вказаним номером телефону.
Телефон: +38 (032) 242-22-00

Відгуки

Додати відгук
Для того, щоб залишити відгук, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі

Відгуків немає.
Ви можете бути першим:

Додати відгук