Великий кондитерський курс у місті Львів

Великий кондитерський курс - фото
Дата події: 17 вересня 2018
Місце проведення:
Для того, щоб підписатися на події, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі
Блок 0 / Теорія 

1. Базовий набір кондитера
2. Рецепт, його розуміння.
3. Етапи приготування.
4. Собівартість, інгредієнти, замінники 

Блок 1 / Солодощі та печиво
1. Кекс Гранд Марнієр
2. Капкейки «Апельсин»
3. Макаронс Шоколадний ганаш
4. Заварне тістечко Шу Крем Шанті
4. Мармелад Полуничний
5. Зефір «Смородина»
6. Маршмелоу «Малина»  
 
Блок 2 / Торти 1 

1.Чізкейк НьюЙорк
2. Горіхово-морквяний, крем з маскарпоне
3.Торт Лимонний, меренга, курд
4.Прага (масляний крем, ганаш обкатка)
5.Торт Груша Горгонзола 
 

Блок 3 / Торти 2 

1. Торт Малина фісташка 
Наповнення: фісташковий бісквіт, малиновий крем

2. Торт Трьохповерховий:
Наповнення:
Торт Манго — класичний бісквіт, крем чіз, манговий ганаш
Торт Вишня мигдаль — мигдальний бісквіт, вишневе кюлі 

Торт Полуниця — масляний ванільний бісквіт, полуничне кремю 

 

 

Блок 4 / Французькі мусові вироби

1. Шоколадний тарт з Праліне 
Наповнення: шоколадне пісочне тісто, крамбл з праліне, шоколадний мус, шоколадний бісквіт, глазур на чорному шоколаді 

 

2. Фісташка-полуниця 
Наповнення: полуничний мус, штройзель з фісташкою, полуничне компоте, фісташковий бісквіт Дакуаз, дзеркальна глазур 

 

3. Десерт в стакані «Лимон-лайм» 
Наповнення: лимонний бісквіт, ванільний мус з маскарпоне, лимонний курд з лаймом, штройзель з лаймом 

 

4. Десерт в стакані «Яблучний рай» 
Наповнення: яблучно-ванільне кулі, кокосове пісочне тісто, тофі (карамель), крем з молочним шоколадом 

 
5. «Королівський чізкейк» 
Наповнення: мигдальний бісквіт, полуничне компоте, ванільний сирний мус, дзеркальна глазур, крмабл з горіхами (корона) 

 

6. «Ягідна насолода» 
Наповнення: чорничний мус, смородинове кулі, бісквіт Джоконда зі смородиною, ягідна дзеркальна глазур 

 7. «П’яна вишня» 
Наповнення: шоколадний мус, вишневе компоте з Амаретто, штройзель з вишнею, шоколадний бісквіт Джоконда, дзеркальна глазур 

8. «Латте-карамель» 

Наповнення: кавовий мус, карамельне кремю, шоколадний бісквіт, дзеркальна глазур, на молочному шоколаді 

9. «Шарлотт» 
Наповнення: карамельний мус, яблучно-ванільне кулі, штройзель, карамельний бісквіт 
 

Відгуки

Додати відгук
Для того, щоб залишити відгук, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі

Відгуків немає.
Ви можете бути першим:

Додати відгук