Великий кондитерський курс у місті Львів

Великий кондитерський курс - фото
Дата події: 15 жовтня 2018
Місце проведення:
Для того, щоб підписатися на події, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі
Блок 0 / Теорія 
1 Базовий набір кондитера
2 Рецепт, його розуміння.
3 Етапи приготування.
4 Собівартість, інгредієнти, замінники 

Блок 1 / Солодощі та печиво
1 Кекс Гранд Марнієр
2 Капкейки «Апельсин»
3 Макаронс Шоколадний ганаш
4 Заварне тістечко Шу Крем Шанті
4 Мармелад Полуничний
5 Зефір «Смородина»
6 Маршмелоу «Малина»  
 
Блок 2 / Торти 1 
1 Чізкейк НьюЙорк
2 Горіхово-морквяний, крем з маскарпоне
3 Торт Лимонний, меренга, курд
4 Прага (масляний крем, ганаш обкатка)
5 Торт Груша Горгонзола 
 
Блок 3 / Торти 2 
1 Торт Малина фісташка 
2 Торт Трьохповерховий:
Наповнення:
Торт Манго — класичний бісквіт, крем чіз, манговий ганаш
Торт Вишня мигдаль — мигдальний бісквіт, вишневе кюлі 
Торт Полуниця — масляний ванільний бісквіт, полуничне кремю 
 
Блок 4  Французькі мусові вироби
1 Шоколадний тарт з Праліне 
2 Фісташка-полуниця 
3 Десерт в стакані «Лимон-лайм» 
4 Десерт в стакані «Яблучний рай
5 «Королівський чізкейк»
6 «Ягідна насолода» 
7 «П’яна вишня» 
8 «Латте-карамель» 
9 «Шарлотт» 
 
Реєстрація за вказаним посиланням.

Відгуки

Додати відгук
Для того, щоб залишити відгук, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі

Відгуків немає.
Ви можете бути першим:

Додати відгук