Курс "Десерти для КендіБару"

Курс "Десерти для КендіБару"
Дата події: 4 серпня 2018
Місце проведення:
Початок: 10:00 год.
Для того, щоб підписатися на події, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі
Програма курсу
1. Десерт “Кубик Рубика”
— Сирний мусс, ганаш з лохиною, синя дзеркальна глазур
— Ванільний мусс, Малинове компоте, червона дзеркальна глазур
— Мус з манго, Ананасове компоте, біла дзеркальна глазур
— Мус з чорним шоколадом, вишня Амарена, глазур на чорному шоколаді
— Кавовий мус, карамельне кремю, глазур на молочному шоколаді
2. Десерт в стакані “Український”
— Буряковий йогурт
— Свіжі ягоди
— Бісквіт спонж червоний
3. Десерт в стакані “Французький”
— Легкий крем з базиліком
— Уварений полуничний сік
— Свіжа полуниця
4. Клафуті “Лічі-лісні ягоди”
— Малинове клафуті
— Шантії з лічі
— Конфі малина-лічі
— Тарталетка
5. Мусовий торт
— Мус з йогуртом
— Вишневе компоте з Амареною та Кіршем
— Шоколадний крамбл з вишнею
— Штройзель з какао та праліне
— Шоколадне кремю
— Шоколадний ганаш
— Глазур на чорному шоколаді

Формат навчання:
Учасники долучаються до приготування десертів та тортів на певних етапах. Це дає можливість засвоїти теоретичний матеріал та взяти участь у приготуванні виробів.

Вартість курсу включає все необхідне для навчання учасника, тобто: продукти, інгридієнти, інвентар, зошит з рецептами. Актуальну ціну курсу учасник може дізнатись у координатора після залишення заявки, оскільки діють знижки для постійних учасників та та система «раннього бронювання».

Реєстрація за вказаним посиланням.

Відгуки

Додати відгук
Для того, щоб залишити відгук, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі

Відгуків немає.
Ви можете бути першим:

Додати відгук