Курс "Десерти для КендіБару"

Курс "Десерти для КендіБару"
Дата події: 30 липня 2018
Місце проведення:
Початок: 10:00 год.
Для того, щоб підписатися на події, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі
Програма курсу
1. Макаронс
Техніки та навики: приготування італійської меренги, тіста макаронаж, принцип приготування печива макаронс, наповнення для нього.
2. Зефір
Техніки та навики: робота з загущувачем «агар-агар» та правила роботи з фруктовими та ягідними пюре.
3. Мармелад
Техніки та навики: робота з загущувачем «пектин» та фруктовим пюре.
4. Маршмелоу
Техніки та навики: робота з сиропом та загущувачем желатин.
5. Капкейки
Техніки та навики: приготування кексового тіста та різних видів кремів.
6. Бізе
Техніки та навики: робота з різними видами меренги («швейцарська, французька та італійська»)

Формат навчання:
Учасники долучаються до приготування десертів та тортів на певних етапах. Це дає можливість засвоїти теоретичний матеріал та взяти участь у приготуванні виробів.

Актуальну ціну курсу учасник може дізнатись у координатора після залишення заявки, оскільки діють знижки для постійних учасників та та система «раннього бронювання».

Ціна курсу:
Вартість курсу включає все необхідне для навчання учасника, тобто: продукти, інгридієнти, інвентар, зошит з рецептами.

Реєстрація за вказаним посиланням.

Відгуки

Додати відгук
Для того, щоб залишити відгук, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі

Відгуків немає.
Ви можете бути першим:

Додати відгук