Курс "Приготування стейків та інше М'ясо"

Курс "Приготування стейків та інше М'ясо"
Дата події: 17 липня 2018
Місце проведення:
Початок: 18:30 год.
Для того, щоб підписатися на події, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі
Програма курсу:
Заняття 1 «Телятина»
— Телятина запечена в тісті
— Пеппер Стейк
— Гютатакі Закуска
— Тартар
— Медальйони з ягідним соусом
— Стейки: Ті-боун, Рібай, Нью-Йорк

Заняття 2 «Свинина»
— Реберця BBQ
— Порк Бургіньйон
— Корейка з абрикосовим чатні
— Ребра в медово-соєвом соусі

Заняття 3 «Баранина»
— Плов з баранини
— Реберця з м’ятою та горішками
— Реберця в базиліковому маринаді
— Пот-а-фе
— Техніки приготування баранини, особливість, використання спецій

Формат навчання:
Перший день — вивчення тематики «Телятина»
Вибір м’яса, витримка, вивчення рівнів прожарок, види стейків, вибір соусу та гарніру.
Другий день — вивчення тематики «Свинина»
Вибір м’яса, маринування, тушкування, запікання, застосування спецій та особливості даного виду м’яса.
Третій день — вивчення тематики «Баранина»
Вибір, специфіка, підготовка м’яса, розбірка сідла, використання спецій та трав у приготуванні баранини.

Рівень складності:
Для осіб, які лише починають вивчати кулінарну справу, для тих, хто готує вдома, та для осіб, які займаються професійно.

Ціна курсу:
Після оформлення заявки з Вами зв’яжеться наш координатор і уточнить актуальну на даний момент вартість курсу, а також розкаже всі деталі.

Як стати учасником:
1. Заповніть форму для реєстрації.
2. Очікуйте дзвінок від координатора курсів.
3. Обговоріть деталі та умови проходження курсу.
4. Вітаємо! Ви навчаєтеся разом з нами!

Реєстрація за вказаним посиланням.

Відгуки

Додати відгук
Для того, щоб залишити відгук, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі

Відгуків немає.
Ви можете бути першим:

Додати відгук