Бар-ресторан "Meat&Meet"

День | Години роботи | Перерва |
---|---|---|
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд | 11:00 - 23:00 | Без перерви |
Інформація
Бар-ресторан «Meat&Meet» — заклад, який безперечно заслуговує на увагу вибагливих гурманів і прихильників смаку, естетики й гармонії.
Це справді крутий та ексклюзивний ресторан, готовий дивувати нереально смачними стейками з різних країн світу — Америки, Австралії та України. Неповторний смак стейків досягається завдяки застосовуванню правильної технології приготування, ретельному підбору спецій, соусів — їх теж готують безпосередньо на кухні закладу. Деякі страви, зокрема татакі з яловичини, пастрамі з телятини, тартар з яловичини, готуються із сирого м’яса. Шеф-кухар «Meat&Meet» — професіонал із вагомим досвідом роботи, орієнтуванням на актуальні тренди та смаки.
Відвідувачі закладу — люди з різними смаковими вподобаннями, але приваблює їх бездоганна якість та відмінна подача страв у «Meat&Meet»!
Меню бару-ресторану — добірне та різноманітне. Обирайте на свій смак:
- холодні закуски: антіпасто, асорті брускет, пате з курки та чатні з вишні, м’ясну чи сирну тарілку, хумус, гуакамоле;
- салати: біф салат з соусом кімчі, фреш салат з грильованою курячою грудкою, салат з томатів з сирним мусом, салат з креветками, томатами та авокадо, салат з томатами та овечим сиром, салат з лососем гравлакас;
- гарніри: картоплю з беконом та соусом пармезан, картопляні часточки, шпинат з вершками та пармезаном, крем пюре картопляне з трюфелем, овочі гриль, гарнір до ребра;
- супи: Meat&Meet суп, фіш суп, крем-суп з печериць, суп з телячою щокою;
- гарячі закуски: Meat&Meet тако, ребра, крильця в соусі BBQ, ребра в соусі чилі, ребра яловичі, креветки темпура з соусом місо маракуя, біфштекс з яловичини, бургер з яловичини, стейк бургер;
- страви з сирого м’яса: пастрамі з телятини, тартар Meat&Meet, татакі з яловичини, карпачо з телятини, севіче лосось з манго;
- хліб;
- головні страви: медальйони з телятини, філе дорадо з овочами, філе качки мулард з деміглас, курча чилі в ананасі, сібас запечений в солі, качку з апельсинами, медальйони зі свинини з булгуром, вирізку з овочевим чатні, томлену телячу щоку з пюре, філе індички з грибним соусом;
- стейки різних ступенів прожарювання м’яса;
- дитяче меню;
- вишукані десерти: наполеон з ягідним чатні, чіа-пудинг з манго, морозиво, сорбет та інші ласощі;
- алкогольні напої.
В залі для гостей панує дуже приємна атмосфера та працюють привітні працівники. Також в залі є невеличка скляна кімната, в якій розташований хоспер, на якому готують смачні стейки та багато інших страв. Пропонуються смачні ексклюзивні вина з Франції, Італії, Австралії, Нової Зеландії, Чилі, України. У барній карті є й декілька десятків неперевершених коктейлів, і звичайно міцні алкогольні напої — віскі, джин, коньяк, бренді, ром, текіла, лікери та пиво.
«Time for a great taste»!