Гастровечори, дегустації в Івано-Франківську

Дати:
Розділи:

Сьогодні, 23 лютого 2019

Дегустація віскі Ardbeg
23.02.2019 18:00

Друзі, вперше у Івано-Франківську дегустуємо лінійку короля острову Айла! Віскі, яке поважають у цілому світі! А чим саме Ardbeg заслужив таку неймовірну репутацію дізнайтеся 23 лютого від бренд-амбасадора компанії Moet-Hennessy Івана Бачуріна!Дегустаційне меню включає:- Ardbeg TEN years old ➕ устриці;- Ardbeg An Oa ➕ паштет з цибулевим повидлом;- Ardbeg Uigeadail ➕ копчений лосось;- Ardbeg Corryvreckan ➕ чорний шоколад з морською сіллю;- Ardbeg Kelpie ➕ ростбіф з бальзамічним оцтом. Вартість - 650 грн. Реєстрація за нижчевказаним посиланням.  Кількість місць обмежена!

Неділя, 03 березня 2019

Гастровечір "Франція"
03.03.2019 19:00

Давно мріяли скуштувати равликів чи жаб‘ячі лапки?! Тоді 3 березня ми чекаємо Вас на гастровечорі романтичної, пікантної та витонченої країни Франція.Гарантуємо невимушену легку атмосферу та незабутній смак!Меню гастровечора:Escargots à la sauce (равлики від @ravlyk.if.ua із пікантним соусом).Saumon rose (рожевий лосось з мусом із броколі, буряковим гелем та соусом бернез) & сидр Les Celliers Bouche La Bolee Bretonne Brut.Salade aux pétoncles (морський гребінець, огірок та редька, спагетті зі шпинатом, мус із цвітної капусти та ізюмно-каперсний соус) & біле сухе вино Viognier Baies Dorees , BrotteBourride de poisson froid (креветки, мідії, біла риба та соус айолі) & біле сухе вино Muscadet Sevre et Maine sur LieDorado aux légumes (риба дорадо з жаб'ячими лапками, сферами з горошку та моркви, карамелізованими овочами, соусом тартар в голандезі та лимонною піною) & рожеве сухе вино C'est Trop, Saint Tropez Gâteau à la truffe (трюфель з соленою карамеллю та шоколадним мусом з бобами тонка) & рожеве напівсолодке вино Rose d'Anjou , Chatelain DesjacquesВартість - 545 грн.