Старт курсу "Макаронс + 7 начинок" у місті Івано-Франківськ

Старт курсу "Макаронс + 7 начинок" - фото
Дата події: 10 серпня 2019
Початок: 11:00 год.
Для того, щоб підписатися на події, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі
Друзі, привіт. Я чую ваші прохання повторити МК по макаронс.

Ви навчитесь готувати макаронс на італійській мерензі за класичним рецептом. У вас буде прекрасний мякуш 
"м"яско" і спідничка. 
Я вам розкажу техніку і технологію приготування ганашів:
- базовий рецепт ганашу на білому шоколаді;
- базовий рецепт фруктово-ягідного ганашу;
- ганаш на темному шоколаді;
- солена карамель;
- полуничний йогурт;
- кавовий ганаш з лікером Бейліз
- лаванда-чорниці.
Я вам розкажу:
- які вибрати інгредієнти, 
- як приготувати якісну меренгу, 
- як правильно зварити сироп, 
- які помилки допускаються, на що вони впливають і як їх запобігти, 
- якиий ганаш краще використовувати і чому, 
- як начинити макарон блискучим, шовковим ганашем, 
- як правильно зварити конфі, 
- які фарбники використовувати і як, 
- де і скільки можна зберігати макаронс,
І найважливіше питання : який макарос має бути і як його їсти, тобто як правильно дегустувати макаронс.


Перегляди 12

Відгуків немає.
Ви можете бути першим:

Додати відгук