Професійний базовий кулінарний курс у місті Івано-Франківськ

Професійний базовий кулінарний курс - фото
Дата події: 4 лютого 2019
Місце проведення:
Для того, щоб підписатися на події, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі
Тривалість курсу-інтенсиву 21 день, щодня з 9:00 – 15:00.

Яка програма курсу?
  • Практичні техніки та технології в роботі сучасного професійного кухаря;
  • Методи нарізок та швидкість володіння ножем;
  • Розбір та зачищення м’яса;
  • Робота з різновидами м’яса;
  • Класика перших страв та крем-супів;
  • Робота з рибою та морепродуктами;
  • Класика стейків; Ферментоване м’ясо;
  • Практичне виготовлення сиру в умовах закладу;
  • Робота з бараниною, основи грузинської кухні, використання спецій;
  • Основи молекулярної кухні; Хімія продукту
  • Здорове street food menu;
  • Концепція comfort food;
  • Робота з тістом та пастою;
  • Плейтинг та food design;
  • Соуси: гарячі, холодні, дресінги;
  • Робота з сучаcними гарнірами;
  • Альтернативне м'ясне меню;
  • Класика приготування ресторанних десертів;
  • Випічка та хліб;
  • Food & Wine – дегустація;

Обов'язкова попередня реєстрація.

Телефон: +38 (099) 557-44-63

Відгуки

Додати відгук
Для того, щоб залишити відгук, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі

Відгуків немає.
Ви можете бути першим:

Додати відгук