Експрес-курс "Хлібна корзина, круасани та слойка"

Експрес-курс "Хлібна корзина, круасани та слойка"
Дата початку: 31 липня 2018
Дата кінця: 3 серпня 2018
Місце проведення:
Для того, щоб підписатися на події, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі
Шеф-Пекар: Оксана Волошина - випускниця INBP - Institut de la Boulangerie Pastisserie, керівник хлібопекарні “Братванка” Холдингу емоцій “IFEST”

Усім любителям здорового хліба присвячується 4 дні інтенсивної роботи: 
  • 2 дні - Хлібна корзина 
  • 2 дні - Круасан та Слойка 

Хлібна корзина. Ми пропрацюємо три види бездріжджових заквасок, відчувши кожну з них. Буде не легко, проте дуже цікаво. Всі дії легко можна повторити вдома, без спеціального професійного обладнання.

Програма (день 1): 
- Французький авторський багет 
- Бездріжджовий пшеничний хліб довгої ферментації
- Віденський хліб з часником 
- Горіховий хліб 
Програма (день 2): 
- Хліб десертний з пивом
- Хліб у горщику 
- Житній здоровий хліб
- Безглютеновий хліб, як необхідність

Програма: 
- Класичний французький круасан
- Кольоровий круасан 
- Круасан з соусом бешамель
- Фісташкові тубуси
- Даніш з сиром брі та горіхами
- Менхір з цикорієм
- Бріош з творогом 
- Класичний бріош

Вартість експрес-курсу Хлібна корзина, Круасани та Слойка(4 дні): 4000 грн.
Вартість МК "Хлібна корзина" (2 дні): 1900 грн.
Вартість МК "Круасан та Слойка" (2 дні): 2300 грн.

Зареєструватись можна он-лайн або за телефоном.
Телефон: +38 (099) 557-44-63

Відгуки

Додати відгук
Для того, щоб залишити відгук, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі

Відгуків немає.
Ви можете бути першим:

Додати відгук