Курс "Риба та Салати" у місті Івано-Франківськ

Курс "Риба та Салати" - фото
Дата події: 25 червня 2018
Місце проведення:
Початок: 18:30 год.
Для того, щоб підписатися на події, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі
Легкі літні воркшопи, на яких шеф-кухар - Анатолий Ларчев, навчить вас не просто смачно готувати, а й відкриє секрети поєднання смаків та наповнить натхненням розуміння продуктів.

Чому варто витрачати свій час? 
  • Ви будете смачно вечеряти після роботи; 
  • Навчитесь готувати оригінальні страви, які легко повторити рідним вдома;
  • Весело проведете час в новій компанії;
  • Отримаєте сертифікат;
Про що ви дізнаєтесь?
  • Правильний вибір продуктів, як купити найсвіжішу рибу;
  • Зачистка, підготовка та філерування риби;
  • Маринування та температурні режими;
  • Основні правила імпровізації в стравах;
  • Рибні соуси, або як підкреслити смак;
  • Зберігання зелені;
Програма:
Заняття 1: Дорадо в сольовій скоринці. Салат з винною грушею.
Заняття 2: Філе форелі з креветками та імбирним соусом. Салат з руколою та зеленню.
Заняття 3: Мідії в томатному та вершковому соусі. Паелья з морепродуктами.
Заняття 4: Лосось з м’ятою і зеленим горошком. Теплий салат з індичкою.

P.S. Протягом занять пригощаємо сонячною Сангрією 

Вартість:
Відвідуйте окремі воркшопи (одне заняття = 650 грн)
Пройдіть повний курс (чотири заняття = 2400 грн)
Обов'язкова попередня реєстрація.
Телефон: +38 (099) 557-44-63

Відгуки

Додати відгук
Для того, щоб залишити відгук, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі

Відгуків немає.
Ви можете бути першим:

Додати відгук