Вакуумування та технологія су-від у місті Івано-Франківськ

Вакуумування та технологія су-від - фото
Дата події: 16 березня 2020
Місце проведення:
Початок: 18:00 год.
Вартість: 650 грн
Для того, щоб підписатися на події, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі
Про методи приготування страв через су-від та вакуумування

«Кухня» переживає потужний період піднесення та оновлення. Сьогодні актуальне просте, але оригінальне меню з локальних продуктів. Із стриманою і водночас цікавою подачею та ідеально збалансованим смаком.
Тому запрошуємо на майстер-клас, де розглянемо: маринування, заготовки, приготування кремів, соусів, ягідних концентратів, а також приготуєте основні страв з м’яса та риби.

В меню:
Сом су-від з маринованими овочами
Качина ніжка з мусом
Грушевий десерт

Вартість: 650 грн⠀
Зареєструватися можна за нижчевказаним посиланням чи телефоном. 
Телефон: +38 (099) 557-44-63
Перегляди 13

Відгуків немає.
Ви можете бути першим:

Додати відгук