Професійний кондитерський курс, тиждень 1 у місті Івано-Франківськ

Професійний кондитерський курс, тиждень 1 - фото
Дата події: 9 березня 2020
Місце проведення:
Початок: 10:00 год.
Вартість: 7000 грн
Для того, щоб підписатися на події, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі
Стань на крок ближче до своєї мрії!
Якщо ти давно ставиш собі за ціль бути кондитером, але не знаєш з чого розпочати, тобі точно до нас!

Пропонуємо насичений тиждень навчання на тему тортів та кенді-бару.

Шеф-кондитер: досвідчена Наталія Трофимчук (м. Львів)
Засновниця студії Maya bakery

Програма навчання:

Практичне опрацювання кенді бару, а саме:
1. Макарон на італійській мерензі з начинками: манго-маракуя, фісташка-вишня, снікерс
2. Тарти: Ягідний бум та Карамельно-кавова фантазія
3. Фісташкові капкейки з центром малина та шоколадні з центром праліне
4. Шу: кокосові та карамельні
5. Порційні чізкейки: ваніль в квадраті та вишня боб тонка
6. Кейк-попси у формі ескімо та класичні
7. Мармелад: алкогольний лімончелло та безалкогольний ананас пінаколада

Практичне опрацювання тортів:
• два торти одноповерхових
• двоповерховий святковий торт
• двоповерховий торт з фальш-ярусом
• триповерховий з фальш-ярусом

Начинки, які ми разом приготуємо:
1. пармезан-авокадо-малина
2. шоколад-вишня
3. імбирне капучіно-чізкейк
4. розмарин, горіхове праліне
5. віскі-черрі-кола
6. томати-полуниця
7. фундук-смородина

Обговоримо основні види бісквітів, начинок, як створити свій смак, на який поверх торта можна використати конкретну начинки і чому, як правильно розрахувати начинку на певний діаметр торта.

Навчимося складати ярусні торти, робити правильну конструкцію, використовувати фальш-яруси, покривати їх кремом.

Робота з покриттям та декором: крем-сир, ганаш, шоколадний велюр (два види нанесення), блискітки та вафля.

Навчимося правильно та цікаво використовувати у декорі шоколад, ізомальт, вафлю та молди.

В кінці курсу ви отримаєте сертифікат про закінчення та велику кількість практичних знань

Вартість – 7000 грн за 6 днів
(У вартість входять усі витратні матеріали)
Телефон: +38 (099) 557-44-63
Перегляди 16

Відгуків немає.
Ви можете бути першим:

Додати відгук