Курс бариста «Шлях кави від зерна до чашки» у місті Івано-Франківськ

Курс бариста «Шлях кави від зерна до чашки» - фото
Дата події: 13 квітня 2020
Місце проведення:
Початок: 17:00 год.
Вартість: 1800 грн
Для того, щоб підписатися на події, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі
21-22 лютий
17:00-21:00 (перший день)
11:00-16:00 (другий день)

Бажаєш освоїти цю ароматну професію, але маєш сумніви? Ми розвіємо їх своїм потужним та насиченим навчанням!⠀
Програма підійде, як і тим хто ще й ключа в руці не тримав, так і тим, хто вже працює в цій сфері, але прагне удосконалення.⠀
Ви отримаєте практичні навики та поглибленні знання, які допоможуть без проблем зробити ідеальне еспресо і стійку молочну пінку.

В програмі:

1. Шлях зерна від фермера до чашки:
• вирощування кави,
• класифікація
• збір урожаю
• будова ягоди
• обробка
• упакування
• транспортування
• зберігання зерна

2. Обсмажка кави:
• ступені обсмажки,
• фізичні та хімічні зміни в каві при обсмажці та їх вплив на смак
• переваги та недоліки свіжої обсмажки

3. Початок роботи за баром:
• кавовий інвентар
• еспресо машина
• кавомолка
• вода
• організація робочого місця

4. Приготування: (алгоритм приготування правильного еспресо)
• помол
• темперування
• температурний режим
• екстракція еспресо
• етапи екстракції (дослід з розділенням по етапах)
• оцінка еспресо: візуальна та смакова

5. Молоко та молочні напої:
• склад молока
• різновиди молока
• історія виникнення лате арту
• вибір пітчера та посуду
• робота з молоком (зберігання, дозування, правила роботи з молоком, спінювання, вливання.
• спінювання (етапи та правила вспінювання)
• вливання (алгоритм створення малюнків та базові малюнки)
• оцінка молочних напоїв (візуальна та смакова)
• вправи для підвищення навиків роботи з молоком

6. Гігієна: загальна гігієна, правила гігієни за баром.

7. Технічне обслуговування: чистка, догляд.

8. Технологічні карти на правильні кавові напої

Вкінці ви отримуєте сертифікат про завершення навчання!

Вартість (за 2 дні) – 1800 грн
Телефон: +38 (099) 557-44-63
Перегляди 39

Відгуків немає.
Ви можете бути першим:

Додати відгук