Практичний майстер-клас «Сучасні тарти» у місті Івано-Франківськ

Практичний майстер-клас «Сучасні тарти» - фото
Дата події: 13 cічня 2020
Місце проведення:
Початок: 10:00 год.
Вартість: 2100 грн
Для того, щоб підписатися на події, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі
Тарти — це маленький вишуканий десерт, багато текстур і нескінченне поле для вашої фантазії.

На майстер-класі від Котової Анастасії (шеф-кондитер м. Львів) ви навчитесь:

- основам пісочного тіста (класичний спосіб);
- дізнаєтесь теорію глютену та його роль;
- навчитесь випікати рівні основи;
- проробите самостійно універсальні начинки, які при бажанні можна трансформувати у тістечка та торти;
- поговоримо про зберігання, терміни та інвентар;
- дізнаємося секрет зберігання основи хрусткої протягом тривалого часу.

Кому буде цікавий майстер-клас

- в першу чергу тим, кому подобається створювати та куштувати тарти;
- новачкам, які тільки починають свій шлях кондитера, бо на курсі буде багато корисних основ;
- тим, хто вже має певний досвід та хоче вдосконалити вміння та отримати порцію натхнення;
- домашнім кондитерам, які працюють на замовлення;
- кондитерам закладів та їх власникам, які мають бажання урізноманітнити вітрину.

Навчимось готувати такі смаки:

Тарта «Лімончелло» (мигдалеве саблє, мигдалевий франжипан, малинове конфі, кремю лимон-лімончелло)
Тарта «Тропічна» (пісочне тісто, кокосовий франжипан, ванільний баваруаз, тропічне кремю, тропічне конфі)
Тарта «Горіхова» (саблє з какао, солена вершкова карамель)
Тарта «Кава-ром» (саблє з какао, кремю на темному шоколаді з ромом, брауні з праліне, набивний кавовий ганаш)
Тарта "Грушевий татен" (мигдалеве саблє, карамелізована груша, ванільний патісьєр)
Тарта "Passion" (фундучне саблє, кремю та конфі з маракуї, фундучний франжипан)

бонус програми: різдвяний шоколадний декор без темперування
Вартість: 2100 грн
Телефон: +38 (099) 557-44-63
Перегляди 21

Відгуків немає.
Ви можете бути першим:

Додати відгук