Дегустаційний майстер-клас "Стейки. Ферментоване м'ясо" у місті Івано-Франківськ

Дегустаційний майстер-клас "Стейки. Ферментоване м'ясо" - фото
Дата події: 22 cічня 2020
Місце проведення:
Початок: 18:00 год.
Вартість: 800 грн
Для того, щоб підписатися на події, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі
В програмі:

1. Стейк Тібон з яловичини (30 днів мокра витримка)
2. Стейк Рібай зі свинини
3. Стейк Особуко з баранини
 
Необхідна попередня реєстрація за нижчевказаним посиланням чи номером телефону.
Телефон: +38 (099) 557-44-63
Перегляди 44

Відгуків немає.
Ви можете бути першим:

Додати відгук