Експрескурс сомельє у місті Івано-Франківськ

Експрескурс сомельє - фото
Дата події: 24 cічня 2020
Місце проведення:
Початок: 18:30 год.
Для того, щоб підписатися на події, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі
Теоретично-практичний курс

 24-25 січня
 18:30 – 21:00

Для кого підійде курс:

- для поціновувачів, які хочуть розуміти більше ніж «біле сухе»
- для офіціантів та барменів
- для шеф-кухарів, щоб підкреслювати смак страв

В програмі поглиблена інформація про вина Італії:
Vitis Viniferia - особливості виноробної лози
Визначення вина, чому вино тільки виноградне
Речовини, що містяться в винограді.
Що таке алкогольна ферментація
Винні аромати та особливості їх сприйняття
Типи сортів винограду
Типи вин за кількістю залишкової фруктози
Стилі вин
Поняття теруару
Історія виноробства в Італії
Особливості виробництва вин Італії
Винні регіони Італії
КНП Італії (контроль назви та походження)
Автохтонні сорти винограду в Італії
Винні тренди Італії

На практиці ми навчимося:
- читати етикетки вин Італії
- правильно дегустувати вино, розбираємо розуміння аромату та смаку
- фудпейрінг — як правильно поєднувати вино та їжу
- як не помилитися при покупці італійського вина в ресторані та магазині

Вартість: 1800 грн (2 дні)

Зареєструватися можна он-лайн або за телефоном
Телефон: +38 (099) 557-44-63 (Реєстрація)
Перегляди 36

Відгуків немає.
Ви можете бути першим:

Додати відгук