Практичний майстер-клас у місті Івано-Франківськ

Практичний майстер-клас - фото
Дата події: 5 грудня 2019
Місце проведення:
Для того, щоб підписатися на події, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі
Про сувід, вакуумування та практичне введення стандартів ХАССП на кухні розкаже та продемонструє, Віталій Гуралевич – бренд шеф-кухар мережі "Самогонна Ресторація", експерт асоціації шеф-кухарів України, член дослідницької групи.

5 грудня 15:00-20:00
6 грудня 15:00-20:00
7 грудня 10:00-15:00

“Кухня” переживає потужний період піднесення та оновлення. Сьогодні актуальне просте, але оригінальне меню з локальних продуктів, із стриманою і водночас цікавою подачею та ідеально збалансованим смаком.
Тому запрошуємо на практичний майстер-клас, який ви 100% запам’ятаєте надовго

Протягом заняття готуємо по три складені страви

Розглянемо:

авторське меню, практична робота;
сувід технологія приготування простих та складних видів продуктів;
робота з вакуумом та приготування страв через вакуум.

Чому варто відвідати курс?

ви працюватимете під керівництвом супер-шефа Віталія Гуралевича
поглибити свої вміння та розширити кулінарний світогляд
зможете надихнутись практичністю та простотою сучасного підходу до звичного
дізнаєтеся все про введення стандартів ХАССП на діючій кухні
це чудовий подарунок собі як професіоналу
рецептурні книги та сертифікати всім учасникам

Бонус програми: технологія приготування ОСОО – три комбіновані дії: тиск, низька температура та інфрачервоне випромінювання.

Вартість курсу: 3280 грн
Кількість місць в групі – 8


Телефон: +38 (099) 557-44-63 (Реєстрація)
Перегляди 29

Відгуків немає.
Ви можете бути першим:

Додати відгук