Суші-роли та основи японської кухні у місті Івано-Франківськ

Суші-роли та основи японської кухні - фото
Дата події: 9 грудня 2019
Місце проведення:
Початок: 15:00 год.
Вартість: 4500
Для того, щоб підписатися на події, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі
Суші-майстер (поглиблена програма)

Класичні та авторські суші-роли, тонкощі японської кухні на поглибленому курсі — Суші майстер.

Ви пропрацюєте індивідуально більше 40 ролів, отримаєте ідеальні пропорції смаків та навчитесь основ приготування японської кухні. Розбір риби з нуля та приготування ідеального рису для суші.

В програмі курсу:
1. Теоретичний блок:
- історія суші
- японська кухня в Україні
- співвідношення, зберігання
- вибір.

2. Робота з рисом:
- який вид рису обрати?
- правильна технологія варки рису
- рецепт заправки для рису

3. Робота з рибою та морепродуктами:
- розбір тушки з нуля
- робота з тунцем, вугрем
- мистецтво нарізання риби – ідеальні слайси
- правильне варіння креветок

4. Освоєння Японської кухні:
- курка теріякі
- традиційні японські салати
- збалансовані соуси
- робота з темпурою, текстура та смак

Що в меню?

- Класичні роли
- Нігірі
- Макі
- Сашимі
- Гункани
- футомакі
- Авторські роли
- Роли на основі рисового паперу
- Темпура
- суші десерти

Бонус програми:
Приготування Піца ролів
Вкінці курсу ви отримаєте сертифікат
Вартість курсу: 4500 грн
Кількість місць: 6


Телефон: +38 (099) 557-44-63
Перегляди 33

Відгуків немає.
Ви можете бути першим:

Додати відгук